gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 :lol: http://www.quickfreedom.com.Τελικα θα δοκιμασεις το κοκκινο χιονι;(redsn0w):) οχι ! τη γρηγορη ελευθερια ! :lol: και μαλιστα σε 2 τεμαχια ενα για το φιλο και ενα για μενα! 200 ειναι καλα που τα βρηκα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 τι ειναι αυτο το appulo? της nasa ? :D οχ τιποτα δεν ξερω δωστε κανα Link να αρχισω να φορτωνω! :cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 οχι ! τη γρηγορη ελευθερια ! :lol: και μαλιστα σε 2 τεμαχια ενα για το φιλο και ενα για μενα! 200 ειναι καλα που τα βρηκα? Δεν καταλαβα τιποτα!:(:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Δεν καταλαβα τιποτα!:(:blink: εννοω το quickfreedom και εχω 2 συσκευες να "ελευθερωσω" 200 ευρω το ενα που τα βρηκα ειναι καλη τιμη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 τι ειναι αυτο το appulo? της nasa ? Της nasa:lol:! Απο εκει κατεβαζεις τα χρεωσιμα παιχνιδια του App Store ΔΩΡΕΑΝ!:) http://www.appulo.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Της nasa:lol:! Απο εκει κατεβαζεις τα χρεωσιμα παιχνιδια του App Store ΔΩΡΕΑΝ!:) http://www.appulo.us αυτο ειναι διαστημικο link! ωραιος ευχαριστω για τη βοηθεια θα ποσταρω αποτελεσματα φιλε μου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εννοω το quickfreedom και εχω 2 συσκευες να "ελευθερωσω" 200 ευρω το ενα που τα βρηκα ειναι καλη τιμη? Το γρηγορη ελευθερια το καταλαβα.Το υπολοιπο οχι. Εχεις 2 iTouch; Οχι δεν ειναι καλη τιμη γιατι δινεις αλλα 30 και παιρνεις του "κουτιου"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εγω παντως το σιμς απο εκει το κατεβασα και μου δουλευει μια χαρα!δοκιμασε να το παιξεις ενω εισαι σε safe mode. και 200 ευρω για το 8GB αν ειναι ελαφρος μεταχειρισμενο ειναι καλη τιμη.καινουριο εχει 220 νομιζω,οποτε μικρη η διαφορα..εκτος κι αν ειχε και καμια θηκη μαζι κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 αυτο ειναι διαστημικο link! ωραιος ευχαριστω για τη βοηθεια θα ποσταρω αποτελεσματα φιλε μου Θα πρεπει να κανεις κατι πρωτα! Οταν κανεις jailbreak να: 1,να προσθεσεις στο sources το cydia την διευθυνση του hackulous(δεν θυμαμαι ποια ειναι). 2,να κανεις reload το cydia 3,να κανεις install το mypatch(καπως ετσι) απο το cydia 4.και τελος προερετικα αν θες να βαλεις το installous απο το cydia. μετα απλα ανοιγεις το installous και κατεβαζεις οτι θες και το κανεις install χωρις να εχεις αναγκη απο το itunes... εναλακτικη λυση ειναι να βρεις το αρχειο του mypatch μονος σου και να το αντικαταστισεις μεσα στο ipod σου,αλλα ενδεχεται να παθεις καμια ζημια ετσι.... οποτε ο πρωτος τροπος ειναι ο πιο ασφαλης και ο πιο ευκολος! Πηγη:dimo187-Σελιδα topic 98. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εγω παντως το σιμς απο εκει το κατεβασα και μου δουλευει μια χαρα!δοκιμασε να το παιξεις ενω εισαι σε safe mode. και 200 ευρω για το 8GB αν ειναι ελαφρος μεταχειρισμενο ειναι καλη τιμη.καινουριο εχει 220 νομιζω,οποτε μικρη η διαφορα..εκτος κι αν ειχε και καμια θηκη μαζι κτλ.. Πως παω σε safe mode; Ειχα παει οταν εγκατεστησα το SBSettings που ειχε αυτες τις επιλογες.Εκανα κατι σε αυτο και απο τοτε μου χαλασε και τα εκανα ολα απο την αρχη!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Θα πρεπει να κανεις κατι πρωτα! Οταν κανεις jailbreak να: 1,να προσθεσεις στο sources το cydia την διευθυνση του hackulous(δεν θυμαμαι ποια ειναι). 2,να κανεις reload το cydia 3,να κανεις install το mypatch(καπως ετσι) απο το cydia 4.και τελος προερετικα αν θες να βαλεις το installous απο το cydia. μετα απλα ανοιγεις το installous και κατεβαζεις οτι θες και το κανεις install χωρις να εχεις αναγκη απο το itunes... εναλακτικη λυση ειναι να βρεις το αρχειο του mypatch μονος σου και να το αντικαταστισεις μεσα στο ipod σου,αλλα ενδεχεται να παθεις καμια ζημια ετσι.... οποτε ο πρωτος τροπος ειναι ο πιο ασφαλης και ο πιο ευκολος! Πηγη:dimo187-Σελιδα topic 98. ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου οσο αφορα τη τιμη ειστε σιγουροι παιδια? το 16αρι δεν το βρισκω ελλαδα κατω απο 280 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 οριστε η διευθηνση για τα sources του hackulous στο cydia 'http://cydia.hackulo.us/' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 για 16αρι ειναι πολυ καλα φιλε μου!ποια γενια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 οριστε η διευθηνση για τα sources του hackulous στο cydia 'http://cydia.hackulo.us/' ευχαριστω dimo και σενα φιλε μου μετα το jailbreak θα το δοκιμασω και αυτο για να κατεβασω καμμια εφαρμογη απο Ελληνικα τι κανουμε? υπαρχει τροπος? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 3,να κανεις install το mypatch(καπως ετσι) απο το cydia mipatch λεγεται! Αντε τυχερε ολα ετοιμα σου ειναι!Μονο το jailbreak σου λειπει! Εμεις καναμε τοσο κοπο να τα βρουμε και εσυ τα βρησκεις ετοιμα απο εμας!:):rolleyes:(παντα φιλικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 για ολα υπαρχει τροπος αλλα μην κουραζεσαι τζαμπα...σε λιγες μερες(2) θα βγει καινουριο λογισμικο και θα πρεπει να τα κανεις ολα παλι απο την αρχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 ευχαριστω dimo και σενα φιλε μου μετα το jailbreak θα το δοκιμασω και αυτο για να κατεβασω καμμια εφαρμογη απο Ελληνικα τι κανουμε? υπαρχει τροπος? Γραφεις στο cydia "greek" και θα σου εμφανισει "greek keybord",κατι τετοιο. Αν θελεις ολο το μενου ψαξε για το Native Greek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 για ολα υπαρχει τροπος αλλα μην κουραζεσαι τζαμπα...σε λιγες μερες(2) θα βγει καινουριο λογισμικο και θα πρεπει να τα κανεις ολα παλι απο την αρχη... Αυτο το εχεις ψαναπει. Σε 2 μερες θα βγει το επισημα το OS 3.0. Εμεις θελουμε το jailbreak της. Τοσα παινχιδια εχουμε απο appulo.Πως θα τα παιζουμε;(φιλικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 ειναι 2ης γενιας file dimo παιδια ευχαριστω πολυ πραγματικα ανεκτιμητη η βοηθεια σας! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 ειναι 2ης γενιας file dimo παιδια ευχαριστω πολυ πραγματικα ανεκτιμητη η βοηθεια σας! Ευχαριστουμε!Για αυτο ειμαστε εδω!:) Αν δεν τα πουμε εδω που θα τα πουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Ευχαριστουμε!Για αυτο ειμαστε εδω!:) Αν δεν τα πουμε εδω που θα τα πουμε; να στε καλα και ευχαριστω και παλι το βραδακι θα επιστρεψω με νεωτερα τα ξαναλεμε παιδες ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Tελικα επειδη εχω μπερδευτει λιγο..υπαρχει καποιο σταθερο jailbreaking για το itouch 2ης γενιας ??..ή μονο θα πρεπει καθε φορα που γινεται restart της συσκευης να το ξαναβαζουμε απ'την αρχη?? Εχω κατρβασει πολλα παιχνδια και ακομη κατεβαζω μεχρι να το παραλαβω αυριο..γτ χωρις jailbreaking δν γινεται τπτ.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Tελικα επειδη εχω μπερδευτει λιγο..υπαρχει καποιο σταθερο jailbreaking για το itouch 2ης γενιας ??..ή μονο θα πρεπει καθε φορα που γινεται restart της συσκευης να το ξαναβαζουμε απ'την αρχη?? Εχω κατρβασει πολλα παιχνδια και ακομη κατεβαζω μεχρι να το παραλαβω αυριο..γτ χωρις jailbreaking δν γινεται τπτ.. Oχι καλε!Σαν να ειναι το κανονικο λογισμικο της Apple!Το εγκαταστει σαν κανονικο λογισμικο της Apple κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Tελικα επειδη εχω μπερδευτει λιγο..υπαρχει καποιο σταθερο jailbreaking για το itouch 2ης γενιας ??..ή μονο θα πρεπει καθε φορα που γινεται restart της συσκευης να το ξαναβαζουμε απ'την αρχη?? Εχω κατρβασει πολλα παιχνδια και ακομη κατεβαζω μεχρι να το παραλαβω αυριο..γτ χωρις jailbreaking δν γινεται τπτ.. αυτο που λες γινοταν πιο παλια τωρα εχει βγει το κανονικο.αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι απο μεθαυριο θα μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια που εχεις κατεβασει με την καινουρια εκδοση λογισμικου(την 3.0).με την παλια(2.2.1) θα μπορεις σιγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 αυτο που λες γινοταν πιο παλια τωρα εχει βγει το κανονικο.αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι απο μεθαυριο θα μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια που εχεις κατεβασει με την καινουρια εκδοση λογισμικου(την 3.0).με την παλια(2.2.1) θα μπορεις σιγουρα! Ααα καλα !Ποτε δεν θα βαλω την 3.0!Αν δεν μπορω να τα παιξω...δεν πειραζει,ετσι και αλλιως δεν με πειραζει και πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts