tron Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Λοιπόν χθές βράδυ έκανα φορματ τον υπολογιστή, εκει μέσα ειχα το itunes με όλες τις εφαρμογες, μουσικές και άλλα που χα μέσα στο ipod μου. Φαντάζομαι ότι τώρα αν ξανακατεβάσω το προγραμμα (itunes) θα μου ξαναπεράσει τα παντα ολα, έτσι δεν είναι? Το ipod μου είναι J/B θα υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 tron said: Λοιπόν χθές βράδυ έκανα φορματ τον υπολογιστή, εκει μέσα ειχα το itunes με όλες τις εφαρμογες, μουσικές και άλλα που χα μέσα στο ipod μου. Φαντάζομαι ότι τώρα αν ξανακατεβάσω το προγραμμα (itunes) θα μου ξαναπεράσει τα παντα ολα, έτσι δεν είναι? Το ipod μου είναι J/B θα υπάρχει πρόβλημα? Μην κατεβάσεις το τελευταίο iTunes 9.1.1 (νομίζω) θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, αν θες να διατηρήσεις το Jailbreak (σύντομα θα κυκλοφορήσει και το unethered jb). Αν μπορείς κατέβασε κάποια παλιότερη έκδοση του iTunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 thanks φιλενάδα, να που θα την πατούσα. Ούτε ξέρω τι είναι το unethered jb και να σου πω κουράστηκα με τα τζεϊλμπρέηκ και τις λαλακίες του ipod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Ενους φιλου μου επεσε το pod στη θαλασσα πριν κανα χρονο...στν αρχη τα ειχε παιξει λιγο αλλα μετα συνηλθε..τωρα παλι ενω η οθονη δειχνει δεν εχει φως...ξερετε τι μπορει να φταιει κ ποσο θα παει αν το παει για service? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) iPod Touch With 2MP Camera Leaked In Vietnam [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CSLqIkBv81s&feature=player_embedded]YouTube- Tinhte.vn - TrΓͺn tay iPod Touch cΓ³ camera[/ame] Απλά να επισημάνω,οτι τελευταία η Apple "χάνει" πρωτότυπα,δεξιά κι αριστερά. Edited May 20, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το κόβω να είναι πετυχημένη απομίμηση...ποτέ δεν ξέρεις βέβαια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Τι λαλακίες είναι αυτες είναι δυνατόν...... τι να την κανω την 2 αρα την καμερα στο ipod. Δεν βαζουν κανα ραδιόφωνο που το χρειαζόμαστε περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Παιδιά έχω το iPod Nano Chromatic 5th Generation και τώρα τελευταία μου εμφανίζει κάτι προβλήματα και η μπαταρία δεν κρατάει και πολύ. Αξίζει να αγοράσω το iPod Touch 2nd/3rd Generation; Επίσης το 2nd με το 3rd έχουν κάποια σημαντική διαφορά; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 το nano με το touch εχουν τρμερες διαφορες..... οσο για το 2nd @ 3rd generation το 3rd εχει καλυτερες ταχυτητες αποκρισεις και εκδοση με περισσοτερα GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Θελω να αγορασω ενα φορτιστη για το ipod μου,γιατι φευγω αυριο για διακοπες...(δεν εχω χρονο για να τον αγορασω μεσο ιντερνετ).Βρηκα μερικους απο ενα καταστημα στην Κυπρο καθως ειμαι Κυπριος ποιος νομιζετε οτι ειναι ο καλυτερος.... http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=5516&p_id=158381 http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=5516&p_id=159759 http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=5516&p_id=165246 http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=5516&p_id=159185 Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Εχω ενα ipod το οποιο ειναι 32GB και απο πισω ειναι ασημι.Πως μπορω να καταλαβω ποιας γενιας ειναι? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 rallyman said: Εχω ενα ipod το οποιο ειναι 32GB και απο πισω ειναι ασημι.Πως μπορω να καταλαβω ποιας γενιας ειναι? Πότε το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Ειναι μιας φιλης της οποιας της το δωσανε οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο να το βρουμε αυτο:pΑυτο που θελω να κανω ειναι να του περασω την 3.1.3.Εχω βρει τα αρχεια για να το αναβαθμισω χωρις να πληρωσω την Apple αλλα δεν ξερω για ποια γενια ipod να κατεβασω... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 (edited) Το iTunes θα το αναβαθμίσει με την σωστή έκδοση. Μην κατεβάσεις κάποιο ξέμπαρκο .ipsw, άσε το iTunes να τα κάνει όλα. EDIT: Άκυρο, τώρα είδα οτι θες να περάσεις σπασμένη 3.1.3. EDIT2: Αυτό θα σε βοηθήσει http://support.apple.com/kb/ht1353 Edited June 6, 2010 by hostolis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!Τελικα ειναι 2nd gen:D Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eru Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ρε παιδια προσπαθω να κατεβασω το νεο ΟΣ και ενω φτανει μεχρι το τελος δεν προχωραει και βγαζει ερρορ και να κοιταξω τη συνδεση μου με το ιντερνετ. τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelas Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Σου βγάζει error στο iTunes? Περίεργο... Εμένα μου το κατέβασε κανονικά. Δοκίμασε να κανεις update το iTunes (ή να το ξαναπεράσεις) ή κατέβασέ το απο τα "γνωστά" sites Παράθεση I do it my way... The right way! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eru Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 pantelas said: Σου βγάζει error στο iTunes? Περίεργο... Εμένα μου το κατέβασε κανονικά. Δοκίμασε να κανεις update το iTunes (ή να το ξαναπεράσεις) ή κατέβασέ το απο τα "γνωστά" sites τελικα αυτο εκανε και δουλεψε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 αξιζει η αγορα ενος 3rd gen touch τωρα ή να περιμενω το σεπτεμβρη για το 4ης γενιας? Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 iason1907 said: αξιζει η αγορα ενος 3rd gen touch τωρα ή να περιμενω το σεπτεμβρη για το 4ης γενιας? Περίμενε το 4G γιατί υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να έχει κάμερα!!! Γενικά αξίζει να περιμένεις γιατί θα είναι καλύτερο αλλά θα αργήσει το jailbreak, αν σε ενδιαφέρει και αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 προς αντικατασταση iphone 3g παει μιας και ειναι αργο με την 4αρα και δεν εχει αρκετες λειτουργιες.. δεν βιαζομαι παρ ολα αυτα, μπορω να περιμενω μεχρι το σεπτεμρη που λογικα θα βγει το νεο ipod. η καμερα δεν με πολυνοιαζει ο επεξεργαστης ομως που οπως ολα δειχνουν θα ειναι ο Α4 και η καλυτερη οθονη(οπως του iphone 4) με ενδιαφερουν αρκετα.. Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Μου έκαναν δώρο ένα Ipod touch 2G (8gb) και επειδή είναι το πρώτο μου gadget της apple έχω μερικές ερωτήσεις. Ψάχνω και στο forum καθώς και αλλού στο net αλλά καθότι άσχετη και επειδή φεύγω σύντομα για ταξιδάκι και ήθελα λίγο πιο άμεση βοήθεια αφού φαίνεται να το κατέχετε καλά το άθλημα! Σύγγνωμη αν ενοχλώ με ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί. :(:( 1. Βλέπω πως το λογισμικό είναι το 2.2.1. Το itunes μου προτείνει αναβάθμιση ακόμη και για το νέο ios 4. Με δεδομένο οτι θέλω να του κάνω ένα επιτυχημένο και stable jailbreak για να βάζω διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια σε τι version να το αναβαθμίσω και πως ακριβώς γίνεται η διαδικάσια; Μήπως επειδή είναι 2G (128mb ram) το ios 4 θα του πέσει βαρύ και να πάω καλύτερα για ιos 3; 2. Περί Jailbreak... Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ... Διαβάζω για διάφορα... Cydia.. Spirit... Ποιό είναι ο πιο ασφαλές και δοκιμασμένος τρόπος (τηρουμένων των αναλογιών) για το συγκεκριμένο μοντέλο; Αν σας είναι δύσκολο να μου αναφέρετε συγκεκριμένα βήματα, και παραπομπή με link θα κάνει απλά αν θέλετε πείτε μου 1-2 πράγματα που θα πρέπει ίσως να προσέξω. 3.Χρησιμοποιώ winamp και γενικά η όλη φιλοσοφία "βάλε το itunes να σκανάρει τα πάντα για να τα περάσεις μετά στο ipod" με μπερδεύει. Δεν θέλω να κάνω synch συνέχεια. Θέλω απλά να περνάω 10 τραγούδια, 2 folders με αλμπουμ η ένα βίντεο κάθε φορά. Δηλαδή να κάνω απλά drag and drop πράγματα στο ipod και αυτό να τα αναγνωρίζει. Έχω ακούσει πως υπάρχουν προγράμματα που στο επιτρέπουν αυτό. Any ideas? 4.Το ipod είναι αγορασμένο απο εξωτερικό και απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράψω μια σημείωση στα ελληνικά. Μπορώ να κάνω κάτι; 5. Θα ήθελα να αγοράσω μια προστασία οθόνης η ακόμα και προστασία και για την πίσω επιφάνεια του ipod touch. Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να βρω στα καταστήματα; (Public, Saturn και γενικότερα) Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και ζητώ συγγνώμη και πάλι αν σας κούρασα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Έχω και το iPod και το iphone. Μπορείς να περάσεις το ios4 αλλά δεν θα έχεις multitouch αλλά θα λειτουργεί κανονικά, απλά από όσο νομίζω επειδή δεν τα έχω αναβαθμίσει ακόμη στην 4, δεν έχει βγει το jailbreak. Εγώ έχω την 3.1.3 στο iPhone και στο iPod 3.0. Και τα δυο jailbreak το cydia είναι αυτό που περνάς εφαρμογές όταν το κανείς jailbreak κατεβαίνει μόνο του και μετά περνάς και το installous, για να περνάς παιχνίδια και εφαρμογές που υπάρχουν στο AppStore. Μπορείς να περάσεις την 4 δεν θα έχει πρόβλημα απλά, δεν υπάρχει ακόμη jailbreak. Αν μπορέσεις ψάξε στο Ίντερνετ να βρεις την 3.1.3 να περάσεις αλλιώς πέρασε την 4 οπου σε λίγο θα βγει και jailbreak, η έκδοση που έχεις είναι παλιά παντως. Και τέλος μετά κανε και έναν λογαριασμό στο AppStore αν δεν έχεις κάνει να περνάς δωρεάν τις εφαρμογές που έχει. Edited July 7, 2010 by Dim2 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Melina_Rose said: Καλησπέρα παιδιά! Μου έκαναν δώρο ένα Ipod touch 2G (8gb) και επειδή είναι το πρώτο μου gadget της apple έχω μερικές ερωτήσεις. Ψάχνω και στο forum καθώς και αλλού στο net αλλά καθότι άσχετη και επειδή φεύγω σύντομα για ταξιδάκι και ήθελα λίγο πιο άμεση βοήθεια αφού φαίνεται να το κατέχετε καλά το άθλημα! Σύγγνωμη αν ενοχλώ με ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί. :(:( 1. Βλέπω πως το λογισμικό είναι το 2.2.1. Το itunes μου προτείνει αναβάθμιση ακόμη και για το νέο ios 4. Με δεδομένο οτι θέλω να του κάνω ένα επιτυχημένο και stable jailbreak για να βάζω διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια σε τι version να το αναβαθμίσω και πως ακριβώς γίνεται η διαδικάσια; Μήπως επειδή είναι 2G (128mb ram) το ios 4 θα του πέσει βαρύ και να πάω καλύτερα για ιos 3; Αν θες να το σπασεις βαλε την 3,1,3 και χρησιμοποιησε το spirit ή blackra1n αλλιως βαλε την 4 και περιμενε. 2. Περί Jailbreak... Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ... Διαβάζω για διάφορα... Cydia.. Spirit... Ποιό είναι ο πιο ασφαλές και δοκιμασμένος τρόπος (τηρουμένων των αναλογιών) για το συγκεκριμένο μοντέλο; Αν σας είναι δύσκολο να μου αναφέρετε συγκεκριμένα βήματα, και παραπομπή με link θα κάνει απλά αν θέλετε πείτε μου 1-2 πράγματα που θα πρέπει ίσως να προσέξω. ψαξε sto ipodtouchfans.com 3.Χρησιμοποιώ winamp και γενικά η όλη φιλοσοφία "βάλε το itunes να σκανάρει τα πάντα για να τα περάσεις μετά στο ipod" με μπερδεύει. Δεν θέλω να κάνω synch συνέχεια. Θέλω απλά να περνάω 10 τραγούδια, 2 folders με αλμπουμ η ένα βίντεο κάθε φορά. Δηλαδή να κάνω απλά drag and drop πράγματα στο ipod και αυτό να τα αναγνωρίζει. Έχω ακούσει πως υπάρχουν προγράμματα που στο επιτρέπουν αυτό. Any ideas? Aσχολησου λιγο με το itunes και θα το κανεις ευκολα αυτο, οπως επισης θα περνας και τις εφαρμογες-παιχνιδια απο εκει 4.Το ipod είναι αγορασμένο απο εξωτερικό και απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράψω μια σημείωση στα ελληνικά. Μπορώ να κάνω κάτι; στις ρυθμισεις δεν εχει την επιλογη για να προσθεσεις το ελληνικο? 5. Θα ήθελα να αγοράσω μια προστασία οθόνης η ακόμα και προστασία και για την πίσω επιφάνεια του ipod touch. Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να βρω στα καταστήματα; (Public, Saturn και γενικότερα) κατα τη γνωμη μου καλυτερα να παρεις το invisible shield (ειναι μια πολυ ανθεκτικη μεμβρανη που αντεχει και δεν προσθετει ογκο στο ipod) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 το touch μπορει να χρησιμοποιηθει και ως gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts