isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ααα ναι ναι την 2.2.1 εχω.. Ωραια!(ημουν σιγουρος!) Το μονο που σου μενει ειναι να κατεβασεις το κοκκινο χιονι και ενα λογισμικο απο το ιντερνετ,οποιο να΄ναι για να μπορεις να το βαλεις στο κοκκινο χιονι οταν σου πει πιο λογισμικο χρησιμοποιεις τωρα. Κατεβασε το 2.2.1,επειδη χρησιμοποιες αυτο,για να μην γινει κανενα μπεδερμα με το exe και στο καταστρεψει(οχι πως δεν φτιαχνετε). Γυρω στα 220 MB ειναι.Το πολυ σε 2,30 ωρες θα το εχεις κατεβασει.Το κοκκινο χιονι(redsn0w)δεν ειναι πανω απο 10 ΜΒ και δεν χρειαζεται εγκατασταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 αυτη η διαδικασια ειναι για το jailbreak για την 3.0 σωστα? (το 2.2.1 σκετο απο που το κατεβαζω?) την 3.0 απο που την κατεβαζω δωρεαν? (feel free να με βρισεις να θες :X) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 αυτη η διαδικασια ειναι για το jailbreak για την 3.0 σωστα? (το 2.2.1 σκετο απο που το κατεβαζω?) την 3.0 απο που την κατεβαζω δωρεαν? (feel free να με βρισεις να θες :X) Γιατι να σε βρισω ρε;!:lol:Πλακα κανω. Tην 2.2.1 απο εδω: http://ipodtouchgamess.blogspot.com/2008/12/ipod-touch-firmware-22-download-links.html (πως βαζω:να εμφανιζετε το εδω,να παταω και να με πηγαινει σε σελιδα) Την 3.0 απο εδω: http://download.digiex.net/Apps/iphone-ipod/iPodTouch%202G%203.0%20Gold%20Master%20Final%20-%20iPod2,1_3.0_7A341_Restore.zip Σελιδα 99.Ειναι δικο post το link:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 THANX θα το δοκιμασω σε λιγες ωρες και θα σου πω πως πηγε.. εχω την εντυπωση πως θα κανω παρτυ μετα με την συσκευη που θα εχω.. αρκει να μαθω και πως θα κατεβαζω δωρεαν εφαρμογες στην συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 THANX θα το δοκιμασω σε λιγες ωρες και θα σου πω πως πηγε.. εχω την εντυπωση πως θα κανω παρτυ μετα με την συσκευη που θα εχω.. αρκει να μαθω και πως θα κατεβαζω δωρεαν εφαρμογες στην συνεχεια Aς στο πω και αυτο:(:rolleyes::) Πηγαινεις στο cydia,το εικονιδιου του jailbreak που δημιουργηται(χωρις αυτο δεν εχεις τιποτα!). Πατας Manage,Sources,Edit,Add,γραφεις cydia.hackulo.us,Αdd Source. Aν θελεις εγκαταστεις και το Instalous που κατεβασεις και εγκατασεις κατευθειας apps&games στο ιΤouch σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 To ipod Touch (2nd generation) διαβαζει pdf αρχεια ?? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 απο email ναι,τα ανοιγει. αλλίως δοκιμασε το documents απο cydia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 απο email ναι,τα ανοιγει. αλλίως δοκιμασε το documents απο cydia. Φιλε μου επειδη δε ξερω και πολλα.... Αν του περασω pdf αρχεια μεσω υπολογιστη, όπως είναι απο την κατασκευη του, τα διαβαζει ? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Φιλε μου επειδη δε ξερω και πολλα.... Αν του περασω pdf αρχεια μεσω υπολογιστη, όπως είναι απο την κατασκευη του, τα διαβαζει ? Κοίτα. Μιας και είσαι ακόμα στα πρώτα σου βήματα με το iphone, ο πιο απλός τρόπος ειναι να στείλεις στον εαυτό σου με email τα pdf και να τα δείς μέσα απο την εφαρμογή mail. Με λίγα λόγια, τα pdf τα βλέπει απο μαμά, αλλα αν θες να τα περάσεις απευθείας είναι άλλος ο τρόπος, με extra εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ξερει κανεις κανενα καλο προγραμμα που να μετατρεπει το ipod σε εξωτερικο σκληρο? ειδα οτι υπαρχουν αρκετα μεσω wifi...κανενα με usb υπαρχει? απο αυτα που εχετε δοκιμασει ποιο ειναι το καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 λοιπον, προσπαθω να βαλω την 3.0 στο ipod μου.. κατεβαζω την 3.0 και ακολουθω τις παρακατω οδηγιες: "Unzip the file you downloaded then: 1.- Open iTunes (8.2 works best) 2.- Connect your iPhone. 3.- Sync it (it will do the backup automatically). 4.- Press and hold the ctrl key (alt if you're on a mac) and click the Update button. 5.- Select the IPSW file that you just downloaded Your upgrade should be done in about 10-15 minutes." εκει που λεει να πατησουμε update (στο itunes φανταζομαι) κρατωντας πατημενο το ctrl, το κανω αλλα δεν γινεται τπτ.. τι παιζει να κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Αν κρατήσεις πατημένο το shift και πατήσεις update; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ωπα! δουλευει! τωρα κραταω την αναπνοη μου μεχρι να γινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ΕΓΙΝΕ! Τελεια..δεν ηταν δυσκολο οπως αποδειχθηκε..σειρα εχει το redsnow..ελπιζω να παει και παλι καλα η διαδικασια. απορια: να μην κανω restore μετα το jailbreak?παιζει να αντιμετωπισω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 μολις εκανα και το jailbreak μεσω redsnow. πηγε αψογα, δεν ειχα κανενα προβλημα. απο οτι βλεπω παντως οτι ειχα ανεβασει στην συσκευη δεν χαθηκε..ολα ειναι εκει που τα ειχα.. οποτε τωρα κατεβαζω μεσω wifi δωρεαν applications μεσω cydia, αλλα παραλληλα χρησιμοποιω και το itunes για αυτα που εκανα πριν ετσι? χρειαζεται να προσεξω κατι μετα απο ολα αυτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 απο cydia κατεβαζεις οτι θελεις αλλα παντα προσεχεις να καταλαβαινεις τι ειναι αυτο που κατεβαζεις.(δεν ειναι ολα δωρεαν αλλα δεν υπαρχεο περιπτωση να χρεωθεις με οποιονδιποτε τροπο,ελαχιστα ειναι αυτα που πρεπει να πληρωσεις) για να βαζεις τωρα δωρεαν τις εφαρμογες που υπαρχουν στο app store κανεις οτι ειχε πει ο isidorosr20595 Πηγαινεις στο cydia,το εικονιδιου του jailbreak που δημιουργηται(χωρις αυτο δεν εχεις τιποτα!). Πατας Manage,Sources,Edit,Add,γραφεις 'cydia.hackulo.us',Αdd Source. μετα θα πας στις κατηγοριες που εχει το cydia και θα βρεις το hackulo απο εκει θα βαλεις το 'sync for 3'(καπως ετσι θα το δεις εχει λιγα.) και καλο ειναι να κλεισεις και να ξανα ανοιξεις την συσκευη σου κατεβαζεις εφαρμογες απο εδω 'http://appulo.us/' με διπλο κλικ μπαινυν τα .ipa στο itunes σου κανεις sync και εισαι ετοιμος! Aν θελεις εγκαταστεις και το Instalous που κατεβασεις και εγκατασεις κατευθειας apps&games στο ιΤouch σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παιδιά θελώ να βάλω την 3,0 εχω 1g ipod και mac μποεώ, και πως;;;:confused: Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:) Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παιδια η βοηθεια σας ειναι κατι παραπανω απο πολυτιμη. εχετε σκεφτει (εσεις ή απο το site) να γινει κατι σε στυλ "οδηγου" για να μην τα γραφετε ξανα και ξανα και οποιoς ενδιαφερεται να απευθυνεται εκει? παντως οπως και να εχει οι οδηγιες σας ειναι πολυτιμες και χρησιμες. Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παιδιά θελώ να βάλω την 3,0 εχω 1g ipod και mac μποεώ, και πως;;;:confused: Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:) φυσικα και μπορεις.βρες στο νετ το αναλογο .ipsw και κανε restore. στο google θα το βρεις,απλα να δεις να ειναι για 1g. και αν διαβασεις τις 20 τελευταιες σελιδες θα βρεις και ολες τις οδηγιες που χρειαζεσε... εναλακτικα μπορεις να κανεις update απο το itunes σου αλλα θα σου κοστισει καποια χρηματα...(κατω απο 10Ε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 φυσικα και μπορεις.βρες στο νετ το αναλογο .ipsw και κανε restore. στο google θα το βρεις,απλα να δεις να ειναι για 1g. και αν διαβασεις τις 20 τελευταιες σελιδες θα βρεις και ολες τις οδηγιες που χρειαζεσε... εναλακτικα μπορεις να κανεις update απο το itunes σου αλλα θα σου κοστισει καποια χρηματα...(κατω απο 10Ε) 7,99 ευρω κανει. Στην 1.0 δεν θα εχεις το Stereo Bluetooth! Παιδια η βοηθεια σας ειναι κατι παραπανω απο πολυτιμη. εχετε σκεφτει (εσεις ή απο το site) να γινει κατι σε στυλ "οδηγου" για να μην τα γραφετε ξανα και ξανα και οποιoς ενδιαφερεται να απευθυνεται εκει? παντως οπως και να εχει οι οδηγιες σας ειναι πολυτιμες και χρησιμες. Thanx! Ευχαριστω πολυ για την ιδεα σου!:up: Θα το κανω στο site μου( http://www.allabouttechnology.8forum.info),αργοτερα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mampk19 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Καλησπέρα παιδιά...έχω την εντύπωση ότι θα παίξει στραβή με το ipod touch μου και θέλω τη συμβουλή σας. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: δούλευα manually το touch με iTunes 8.2 σε laptop με XP, μέχρι που κράσαρε το μηχάνημα και έπεσε format. Το συγκεκριμένο touch το δούλευα και απο το γραφείο προσθέτοντας διάφορα mp3 που μου στέλνανε κατα καιρούς. Αυτή τη στιγμή έχω περάσει 6 άλμπουμ το λαπτοπακι που θα ήθελα να περάσω στο touch, αλλά φοβάμαι μη μου γίνει κανα delete all!! Πώς γίνεται να 'συγχρονίσω" το touch με το laptop ώστε να δείχνουν το ίδιο περιεχόμενο? (θέλω να περάσω τη νέα version, αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν έχω κάνει back up κανένα απο τα applications που έχω περάσει!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 βασικα αν εκανες τοσο καιρο sync με το pc που κρασαρε μαλλον θα σου σβηστουν οι εφαρμογες αλλα οχι η μουσικη(στο μανουαλ). για κοιτα να κανεις authorise(καπως ετσι) το pc σου απο το itunes.ισως αυτο να σε σωσει. αλλα αν πατησεις το sync και ειναι κατι να διαγραφει θα σου βγαλει μνμ που θα στο λεει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 7,99 ευρω κανει. Στην 1.0 δεν θα εχεις το Stereo Bluetooth! Για το iPod Touch Μιλαμε Ισιδωρε. Οχι για το iphone;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Για το iPod Touch Μιλαμε Ισιδωρε. Οχι για το iphone;) Για το iTouch λεω και εγω!;) Το ipsw για το iPhone ειναι δωρεαν! Δικιο δεν εχω ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Το ipsw για το iPhone ειναι δωρεαν για το iTouch πρεπει ,κανονικα, να πληρωσεις και το itouch 1g δεν εχει chip bluetooth μονο το 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts