Jump to content

Samsung SGH-F490

g13Niog13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι,δεν έχει Wi-Fi...Δες και το i900 και μετά θα μου πείς ποιό έχει δυνατά χαρακτηριστικά!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 88
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

George1007 εχεις απολυτο δικιο δεν το ηξερα αυτο το κινητο βλεπεις απο τοτε που πηρα iphone εχω παροπιδες δεν ξερω τι κυκλοφορει στην αγορα!ξερουμε και ποσο εχει και ποτε θα ερθει εδω?

φιλε luxury_john το f490 το ειδα στην wind και ηταν κοντα στα 500+κατι ευρω !εμενα με χαλασε λιγο η καμερα του !τραβηξα μια φωτο και μετα τραβηξα την ιδια με το u900 και τoυ u900 ηταν πολυ καλυτερη σε ποιοτητα.αλλα η οθονη του ηταν ολα τα λεφτα!

• 2 weeks later...
τοσα χρηματα και χωρις wifi ειναι κοροιδια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 3 weeks later...

Euronics ιταλία....

SAMSUNG - SGH-F490

Telefono cellulare con scocca monoblocco completamente touchscreen, dispaly 240 x 432 pixel a 262.144 colori TFT LCD, con supporto alle reti UMTS/GSM Triband, ... Prezzo on line

€ 361,00

μην πληρωνουμε τσαμπα λεφτα..

Euronics ιταλία....

SAMSUNG - SGH-F490

Telefono cellulare con scocca monoblocco completamente touchscreen, dispaly 240 x 432 pixel a 262.144 colori TFT LCD, con supporto alle reti UMTS/GSM Triband, ... Prezzo on line

€ 361,00

μην πληρωνουμε τσαμπα λεφτα..

ε μα φιλτατε στην ελλαδα ζουμε,γινεται να μην βαλουν και τιποτα στην τσεπουλα τους οι αντιπροσωπειες και πωλητες???:mad:

• 2 months later...

Παιδιά το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Το βρήκα εδώ και σκέφτομαι να το πάρω: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=11585&catid=291 αφού πρώτα ρωτήσω αν έχει ελληνικά.

Το ηχείο του είναι πάρα πολύ δυνατό, η κάμερα του απίστευτη και sar 0.40.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Παιδιά το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Το βρήκα εδώ και σκέφτομαι να το πάρω: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=11585&catid=291 αφού πρώτα ρωτήσω αν έχει ελληνικά.

Το ηχείο του είναι πάρα πολύ δυνατό, η κάμερα του απίστευτη και sar 0.40.

δεν το εχω αλλα αυριο το saturn το εχει 250 € σε αυτα τα λεφτα σιγουρα αξιζει :)

δεν το εχω αλλα αυριο το saturn το εχει 250 € σε αυτα τα λεφτα σιγουρα αξιζει :)

Φίλε είσαι σίγουρος;;; Που το είδες;;; Εν τω μεταξύ δούλευα στο Saturn την προηγούμενη εβδομάδα.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Λοιπόν το πήρα, άψογο σε όλα :)

Και πολύ δυνατό ηχείο 250 ευρώ από Saturn έχει πολλά αλλά καλύτερα να

πάει όποιος το θέλει σύντομα το πήραν στις 9 άλλα 4 άτομα (με έμενα 5).

Ραδιο εχει?

όχι δεν έχει

Καλορίζικο Μάνο :rolleyes:

250 ευρώ από Saturn έχει πολλά αλλά καλύτερα να

Η τιμή (των 250 ευρώ) θα ισχύει από 28/9 έως 4/10 :).

http://img220.imageshack.us/img220/183/28092008115zf4.th.jpg

Καλά το ηχείο του δεν παίζεται, 1η φορά σε συσκευή χαμηλώνω την ένταση... άντε 2τερη (W900)

Αλλά το πιο σπαστικό είναι ότι δεν παίρνει εφαρμογές java, όπως κανένα samsung γεγονός που δεν γνώριζα και το μενού του δεν μπορεί να παραμετροποιηθεί...

Κατά τα άλλα άψογη οθόνη ορατή από όλες τις γωνίες, πολύ φωτεινή, κορυφαία απόκριση, το haptic feedback κορυφαίο , η κάμερα του πάρα πολύ καλή με σχεδόν καθόλου noise (ISO 100), δυνατό LED, γρήγορη εισαγωγή δεδομένων μέσω πληκτρολογίου και σύνταξη μηνυμάτων ταχύτατα με Τ9, ποιότητα κατασκευής άψογη.

Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αλλά φοβάμαι πως θα το βαρεθώ γρήγορα μιας και δεν μπορώ να το παραμετροποιήσω...

Για οποιαδήποτε πληροφορία εδώ...

ΥΣ: Ευχαριστώ Άκη

Και πολύ δυνατό ηχείο 250 ευρώ από Saturn έχει πολλά αλλά καλύτερα να

Εγώ ήμουν ένας από τους 4 ;)

μιας και έθιξες το θέμα της οθόνης.. η αντίθεση (contrast) πως σου φαίνεται; μου φαίνεται ότι όταν είσαι έξω και έχει ήλιο δε φαίνονται καλά τα πράγματα στην οθόνη..οι ρυθμισεις φωτεινότητας είναι στα εργοστασιακά επίπεδα αλλά και στο 5 (max) να το βάλω δεν φτιάχνει και πολύ.

καλησπερα παιδες.εχω το κ850 ...κ θελω να το αλλαξω με το φ 480 η φ490,θα μου λυσετε μερικες αποριες¨

1.παιρνει θεματα αλλα εκτος της μαμας του?

2.ηχοκλησης βαζει οτι mp3 θες?

3.screensaver βαζω οτι θελω?

4.ραδιο τελικα δεν εχει?

ευχαριστω εκ των πρωτερον

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Ναι πάρα πολύ δυνατό το ηχείο του....

Φάλκον, δεν την έχω δει στον ήλιο γιατί το χρησιμοποίησα μία μέρα και δεν είχε και πολύ ήλιο αλλά στο 4 ή στο 5 νομίζω ότι είναι μια χαρά (δεν το είδα με ντάλα ήλιο)

Γιάννης:

1.όχι δεν παίρνει

2.ναι

3.δεν υποστηρίζει screensaver

4.όχι δεν έχει

Τζάμπα το πήρα το έχω δεν το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να συνηθίσω το μενού και τα πλήκτρα αφής :(

Back to 7390 ;)

• 1 month later...
ρε παιδια εμενα το κουτι δεν ειχε οδηγιες μεσα..εσας ειχε?επισης τι ειναι το iso στις ρυθμισεισ της καμερας?

το iso ειναι κατι για την φωτεινοτητα της καμερας αναλογα τις συνθηκες φωτος,οσο ομως υψηολοτερο τοσο και πιο πολυ noise στις φωτογραφιες,θορυβος δηλαδη.

Παιδια επειδη θέλω να το πάρω μήπως υπάρχει κάτι σαν αυτο που είχε βγάλει η sony ericsson που ηταν handsfree με radio και κινητά που δεν είχαν ράδιο με αυτό είχαν!!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

• 2 weeks later...
  • The title was changed to Samsung SGH-F490