george1007 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Όχι,δεν έχει Wi-Fi...Δες και το i900 και μετά θα μου πείς ποιό έχει δυνατά χαρακτηριστικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luxury_john Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 George1007 εχεις απολυτο δικιο δεν το ηξερα αυτο το κινητο βλεπεις απο τοτε που πηρα iphone εχω παροπιδες δεν ξερω τι κυκλοφορει στην αγορα!ξερουμε και ποσο εχει και ποτε θα ερθει εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Βγαίνουμε off-topic,συνέχεια στο αντίστοιχο θέμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 φιλε luxury_john το f490 το ειδα στην wind και ηταν κοντα στα 500+κατι ευρω !εμενα με χαλασε λιγο η καμερα του !τραβηξα μια φωτο και μετα τραβηξα την ιδια με το u900 και τoυ u900 ηταν πολυ καλυτερη σε ποιοτητα.αλλα η οθονη του ηταν ολα τα λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 τοσα χρηματα και χωρις wifi ειναι κοροιδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Πλαίσιο –> 524 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samion Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Euronics ιταλία.... SAMSUNG - SGH-F490 Telefono cellulare con scocca monoblocco completamente touchscreen, dispaly 240 x 432 pixel a 262.144 colori TFT LCD, con supporto alle reti UMTS/GSM Triband, ... Prezzo on line € 361,00 μην πληρωνουμε τσαμπα λεφτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Euronics ιταλία.... SAMSUNG - SGH-F490 Telefono cellulare con scocca monoblocco completamente touchscreen, dispaly 240 x 432 pixel a 262.144 colori TFT LCD, con supporto alle reti UMTS/GSM Triband, ... Prezzo on line € 361,00 μην πληρωνουμε τσαμπα λεφτα..ε μα φιλτατε στην ελλαδα ζουμε,γινεται να μην βαλουν και τιποτα στην τσεπουλα τους οι αντιπροσωπειες και πωλητες???:mad: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Παιδιά το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Το βρήκα εδώ και σκέφτομαι να το πάρω: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=11585&catid=291 αφού πρώτα ρωτήσω αν έχει ελληνικά. Το ηχείο του είναι πάρα πολύ δυνατό, η κάμερα του απίστευτη και sar 0.40. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Παιδιά το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Το βρήκα εδώ και σκέφτομαι να το πάρω: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=11585&catid=291 αφού πρώτα ρωτήσω αν έχει ελληνικά. Το ηχείο του είναι πάρα πολύ δυνατό, η κάμερα του απίστευτη και sar 0.40. δεν το εχω αλλα αυριο το saturn το εχει 250 € σε αυτα τα λεφτα σιγουρα αξιζει :) Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 δεν το εχω αλλα αυριο το saturn το εχει 250 € σε αυτα τα λεφτα σιγουρα αξιζει :) Φίλε είσαι σίγουρος;;; Που το είδες;;; Εν τω μεταξύ δούλευα στο Saturn την προηγούμενη εβδομάδα. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Λοιπόν το πήρα, άψογο σε όλα :) Και πολύ δυνατό ηχείο 250 ευρώ από Saturn έχει πολλά αλλά καλύτερα να πάει όποιος το θέλει σύντομα το πήραν στις 9 άλλα 4 άτομα (με έμενα 5). Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ραδιο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ραδιο εχει? όχι δεν έχει Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Λοιπόν το πήρα, άψογο σε όλα :) Καλορίζικο Μάνο :rolleyes: 250 ευρώ από Saturn έχει πολλά αλλά καλύτερα να πάει όποιος το θέλει σύντομα το πήραν στις 9 άλλα 4 άτομα (με έμενα 5). Η τιμή (των 250 ευρώ) θα ισχύει από 28/9 έως 4/10 :). http://img220.imageshack.us/img220/183/28092008115zf4.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Καλά το ηχείο του δεν παίζεται, 1η φορά σε συσκευή χαμηλώνω την ένταση... άντε 2τερη (W900) Αλλά το πιο σπαστικό είναι ότι δεν παίρνει εφαρμογές java, όπως κανένα samsung γεγονός που δεν γνώριζα και το μενού του δεν μπορεί να παραμετροποιηθεί... Κατά τα άλλα άψογη οθόνη ορατή από όλες τις γωνίες, πολύ φωτεινή, κορυφαία απόκριση, το haptic feedback κορυφαίο , η κάμερα του πάρα πολύ καλή με σχεδόν καθόλου noise (ISO 100), δυνατό LED, γρήγορη εισαγωγή δεδομένων μέσω πληκτρολογίου και σύνταξη μηνυμάτων ταχύτατα με Τ9, ποιότητα κατασκευής άψογη. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αλλά φοβάμαι πως θα το βαρεθώ γρήγορα μιας και δεν μπορώ να το παραμετροποιήσω... Για οποιαδήποτε πληροφορία εδώ... ΥΣ: Ευχαριστώ Άκη Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon1 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Λοιπόν το πήρα, άψογο σε όλα :) Και πολύ δυνατό ηχείο 250 ευρώ από Saturn έχει πολλά αλλά καλύτερα να πάει όποιος το θέλει σύντομα το πήραν στις 9 άλλα 4 άτομα (με έμενα 5). Εγώ ήμουν ένας από τους 4 ;) μιας και έθιξες το θέμα της οθόνης.. η αντίθεση (contrast) πως σου φαίνεται; μου φαίνεται ότι όταν είσαι έξω και έχει ήλιο δε φαίνονται καλά τα πράγματα στην οθόνη..οι ρυθμισεις φωτεινότητας είναι στα εργοστασιακά επίπεδα αλλά και στο 5 (max) να το βάλω δεν φτιάχνει και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 καλησπερα παιδες.εχω το κ850 ...κ θελω να το αλλαξω με το φ 480 η φ490,θα μου λυσετε μερικες αποριες¨ 1.παιρνει θεματα αλλα εκτος της μαμας του? 2.ηχοκλησης βαζει οτι mp3 θες? 3.screensaver βαζω οτι θελω? 4.ραδιο τελικα δεν εχει? ευχαριστω εκ των πρωτερον Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Καλορίζικο!Τόσο δυνατό ηχείο?Μπράβο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Ναι πάρα πολύ δυνατό το ηχείο του.... Φάλκον, δεν την έχω δει στον ήλιο γιατί το χρησιμοποίησα μία μέρα και δεν είχε και πολύ ήλιο αλλά στο 4 ή στο 5 νομίζω ότι είναι μια χαρά (δεν το είδα με ντάλα ήλιο) Γιάννης: 1.όχι δεν παίρνει 2.ναι 3.δεν υποστηρίζει screensaver 4.όχι δεν έχει Τζάμπα το πήρα το έχω δεν το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να συνηθίσω το μενού και τα πλήκτρα αφής :( Back to 7390 ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lover007 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ρε παιδια εμενα το κουτι δεν ειχε οδηγιες μεσα..εσας ειχε?επισης τι ειναι το iso στις ρυθμισεισ της καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 ρε παιδια εμενα το κουτι δεν ειχε οδηγιες μεσα..εσας ειχε?επισης τι ειναι το iso στις ρυθμισεισ της καμερας? το iso ειναι κατι για την φωτεινοτητα της καμερας αναλογα τις συνθηκες φωτος,οσο ομως υψηολοτερο τοσο και πιο πολυ noise στις φωτογραφιες,θορυβος δηλαδη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lover007 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 εμενα δεν βγαζει καθαρες φωτογραφιες γιατι?εσας βγαζει μια χαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Παιδια επειδη θέλω να το πάρω μήπως υπάρχει κάτι σαν αυτο που είχε βγάλει η sony ericsson που ηταν handsfree με radio και κινητά που δεν είχαν ράδιο με αυτό είχαν!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 paidia poies einai oi ri8miseis gia na energooihsw tra mms ths vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts