Lux Δημοσιεύτηκε December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2007 Ψαχνω τραγουδια του τυπου : The Drill, Cream, Philosophy, I Found You(Remode), Electrocker κ.α.. Υπαρχει στο Internet κανενα site με αποκλειστικα τετοια τραγουδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 αν υπηρχε τετοιο σαιτ θα ειχαμε σωθει ολοι οι houseαδες! anyway εγω παντως κοιταω το weekly top του djgeorg και googlαρω τον τιτλο και...οτι μου βγαλει! επισης σε γνωστα σαιτ, υπαρχουν sections με αυτου του ειδους τα τραγουδια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Ε εντάξει δεν θέλει τόοοσο πολύ ψάξιμο, λίγο juno, radio1, nrj, radiofg, λίγο από εδώ λίγο από εκεί... Δεν νομίζω ότι θα τα βρεις όλα κάπου... :( Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μπορειτε να προτεινετε μερικα καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μπορειτε να προτεινετε μερικα καλα; σαιτ? η τραγουδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 τραγουδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 edw:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209 +kuriws edw:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176278 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 τα εχω κατεβασει ολα. θελω ομως αποκλειστικα τραγουδια του στυλ που αναφερω παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Junior Caldera - Sexy???? s tetoio stul s kanei?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Ψιλοκαλο, αλλα οχι αυτο ακριβως που θελω.. Δεν ξερω πως ακριβως να πω το genre.. Ισως Electronic Techno.. Οριστε μερικα τραγουδια που μου αρεσουν παρα πολυ : Εlectrocker_-_maschine_der_nacht Benassi Bros Ft Dhany - Hit My Heart (Scfaction mix) Claude VonStroke - Who's Afraid Of Detroit (Stanton Warriors Remix) Dj Boris Rush - Explosion DJeseN - The Drill 2008(Club Original Version) <----- ΤΕΛΕΙΟ!! Dubfire - Roadkill (Cedric Gervais Mix) FischerSpooner - Emerge GUNTHER vs TOM SNARE - Ding dong song philosophy Ida Corr - Let Me Think About It (Fedde Le Grand Remix) Maurizio Gubellini - Equinoxe Pakito - Blue Monday 2007 (Club Mix) Pakito - Blue Moon City (Ariel Iluz Power Remix) Pakito - Moving on stereo Vs Living On Video (Shlomi Shabtay Mix) Stephan Bodzin - Liebe Ist... the drill & sismic_music [ Dj Kublo rmx 2006] Tom Snare - My homeworld Axwell_feat_charles_salter_-_i_found_you_(remode) Rita & Ivry Lider - Cinderella Rockefella(Nissim) Trentemoeller-moan_(trentemoeller_vocal_remix_radio_edit) Ian_carey_feat_michelle_shellers_-_keep_on_rising_(jerry_ropero_remix) Matt Cole & Motti Schwartz - Unbalanced earthlift (The Drill RMX) Και αλλα πολλα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Eric Prydz - Sweet Genesis;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μπα.. Δε μου αρεσε καθολου.. Γενικα τπτ απο Eric Prydz εκτος απο το Aftermath. Δεν εχει και καμμια σχεση με αυτα που ανεφερα παραπανω. Καλα και με το τραγουδι που πορωνομαι σημερα : Maschine Der Nacht - Miles Dyson's Non Vocal Remix!! ΘΕιΚΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 καλησπερα...! Το Site μου το εδωσε ενα φιλαρακι μου,ψαγμενος με τετοιες μουσικες...! Εγω παντως απο αυτο το site εχω σωθει πραγματικα...! τα κομματακια που θελω (electro,electro house,house) τα εχει ολα αυτα ...! Τωρα πιστευω να σας βοηθησει και σε εσας...!!!!! και να βρειτε αυτα που θελετε...! (το nick L_D_20 ειμαι παλι εγω,απλα δεν ειχα βρει τους κωδικους μου)....! Ασχετο βεβαια ,αλλα οκ!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Μερικα μεμονωμενα κομματια που σας αρεσαν πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts