bikos68 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 το βρηκα και εγω,καποιες πρισσοτερες οδηγιες για την εγκατασταση του ειναι ευκολο να δοθουν εγκατεστησα το ν 7.7 αλλα δεν μου φορτωνει το χαρτη,ξερει κανεις γιατι; Nομιζω πως η 7.7 θελει νεους χαρτες.Οποτε μη βιαστειτε να την περασετε.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 στο γνωστο μαγαζακι εχει αναιβει και ο καινουριος ελληνικος χαρτης Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 βοηθεια ρε παιδια, στο ρωσσικο τι γραφουμε για να παρουμε κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Τίποτα, μόνο το serial που σου δίνει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 κάποια βοήθεια πια αρχεία να βάλουμε για εγκατάσταση έβαλα τα ιδία αρχεία όπως της προειγουμενεις εκδόσεως τελειώνει η εγκατάσταση αλλά μου λέει unexpended error Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 κάποια βοήθεια πια αρχεία να βάλουμε για εγκατάσταση έβαλα τα ιδία αρχεία όπως της προειγουμενεις εκδόσεως τελειώνει η εγκατάσταση αλλά μου λέει unexpended error Φαντάζομαι πως έκανε απεγκατάσταση τη παλιότερη έκδοση; δεν εννοώ μόνο να σβήσεις τους φακέλους από τη κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Καλημερα, δοκιμασε κανεις τον καινουργιο χαρτη? Αξιζει να τον βαλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Φαντάζομαι πως έκανε απεγκατάσταση τη παλιότερη έκδοση; δεν εννοώ μόνο να σβήσεις τους φακέλους από τη κάρτα μνήμης. Ναι ολα τα πεταξα και εκανα απεγκατασταση την παλια εκδοση Υ.Γ ολαενταξει κατεβασα το αλλο αρχειο που ειταν Ιταλικο Αγγλικο περασα μεσα τα αρχεια με τα Ελλινικα και ειναι ΟΚ Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 με το ρωσικο εχουν αλλαξει τα πραγματα θελει εγγραφη,προσπαθησα να γραφτω αλλα ματαια.μηπως εχει γραφτει καποιος να του δωσω τον κωδικο μου; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Mπορεις να κανεις το παρακατω και να ξεμπερδευεις.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2594088#post2594088 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Παιδια τι εκδοση χαρτη σας δειχνει το προγραμμα? Επισης πειτε μου λιγο τι αρχεια πρεπει να εχει μεσα ο φακελος maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Πήγενε στο impart στο θέμα: Requests for Sygic Drive Activation codes.= X Αν δεν το βρίσκεις εδώ: χχχχχχχχχχχχχχχχ v7.0.89 που μπορω να το βρω; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 @Tasubas διαβασε το 6 απο τα περιεχομενα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2595087#post2595087 @alexx εαν διαβασεις το 1 ποστ του παροντος θα καταολαβεις τι αρχεια πρεπει να εχει μεσα στον φακελος maps. Οταν λες τι εκδοση χαρτη σας δειχνει το προγραμμα? Δεν καταλαβα :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ευχαριστω φιλε Γιαννη. Δεν ξερω πολλα πραγματα να κανω και παιδευωμαι αρκετα για να το περασω. Ζητω συγγνωμη και κατανοηση με τις .... ερωτησεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Οταν πας πληροφοριες για το McGuider εκδοση χαρτη 7.80, αλλα αυτο οπως ειδα τωρα το βγαζει και χωρις χαρτη μεσα. Ο χαρτης ειναι ο ιδιος που ειχαμε (q4 2008 αν θυμαμαι καλα) στην προηγουμενη εκδοση η ειναι νεωτερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 O τελευταιος χαρτης ειναι ο Navigreece 2008 04. Αυτες τις ημερες δεν εχω την συσκευη μου για να παω στις πληροφοριες.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 λοιπόν χθες έβαλα την έκδοση 7.70 Mc Guider όλα εντάξει αλλά ενώ μου δείχνει τον χάρτη στα Ελληνικά στην αναζήτηση γράφει μόνο Αγγλικά ενώ έχω προεπιλεγμένη γλώσσα Ελληνική καμιά ιδέα? Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Δηλαδή η v7.70 δουλεύει με τον χάρτη που είχαμε στην προηγούμενη έκδοση v7.6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 λοιπόν χθες έβαλα την έκδοση 7.70 Mc Guider όλα εντάξει αλλά ενώ μου δείχνει τον χάρτη στα Ελληνικά στην αναζήτηση γράφει μόνο Αγγλικά ενώ έχω προεπιλεγμένη γλώσσα Ελληνική καμιά ιδέα? εχω το ιδιο προβλημα.ο καινουριος χαρτης γιατι ειναι κοντα στα 10ΜΒ μικροτερος απο τον παλιο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 εχω το ιδιο προβλημα.ο καινουριος χαρτης γιατι ειναι κοντα στα 10ΜΒ μικροτερος απο τον παλιο; και εγω το προσεξα αλλα την Ροδο που μενο και το δοκιμασα ειναι ενταξει τωρα πρεπει να παμαι κανενα ταξιδι να το δοκιμασουμαι:lol: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Για την αναζήτηση δοκίμασε να βάλεις γλώσσα τηλεφώνου στα ελληνικά και γλώσσα γραφής τηλεφώνου στα ελληνικά. Αν κάοιο απο αυτά είναι αγγλικά, τότε και στο sygic γράφει αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Για την αναζήτηση δοκίμασε να βάλεις γλώσσα τηλεφώνου στα ελληνικά και γλώσσα γραφής τηλεφώνου στα ελληνικά. Αν κάοιο απο αυτά είναι αγγλικά, τότε και στο sygic γράφει αγγλικά. Μπα δεν καταλαβενει τιποτα :lol: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Tommis σε περνάει από μονόδρομους στη Ρόδο? Δεν ξέρω αλλά εμένα συνεχώς από μονόδρομους με πάει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Κυκλοφόρησε κιτζεν το οποίο το κατεβάζουμε πλέον στον υπολογιστή μας και δεν χρειάζεται να κάνουμε πλέον request να μας δώσουν κωδικό ενεργοποίησης. Μόλις το δοκίμασα στην 7.60.731 και λειτουργεί άψογα. Θέμα New Sygic Mcguider 2009 v7.7 ποστ 251. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Μόλις πέρασα και εγώ τη καινούργια έκδοση Sygic Mcguider 2009 v7.7, το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δε μπορώ να γράψω σε ελληνικά. Έχει βρεί κανένας καμία λύση;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts