kostad2000 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Φιλε Κωστα καλημερα... εχω εγκαταστησει το Sygic σε Samsung i560v και δουλευει κανονικοτατα. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει φωνητικη πλοηγηση, κατι το οποιο βρισκω ανεξηγητο!!! Κατα τ' αλλα, πρωτα θα κανεις "αυτοματη ευρεση" και μετα θα ενεργοποιησεις το ενσωματωμενο (integrated) GPS. Αν εχεις καποια απορια, μη διστασεις να στειλεις pm.... Το έκανα και δεν μου βρίσκει θύρα com. Μετά έβαλα τη ρύθμιση ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS και βγήκα από το πρόγραμμα. Έβαλα σε λειτουργία την υπηρεσία WIND PLUS και πήγα στο menu Δεδομένα GPS και το έθεσα σε λειτουργία μου έδωσε 7 μέρες ενεργό αλλά και πάλι έχω πρόβλημα. Επίσης εγώ έχω φωνητική καθοδήγηση (ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ!!!) θα μας τρελλάνουν οι Σλοβάκοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 καλησπερα ρε μαγκες εβαλα τον q3 χαρτη καλυτερος απο πριν ομςσ παρατηρησα 3 πραγματα αργει να βρει σημα...κανει κανα τριλεπτο δευτερον, κατεβαινα την αλεξανδρας και μου λεει στην πατησιων λαθος να κανω δεξια ενω εδιχνε να κανω ΑΡΙΣΤΕΡΑ.... τριτον.λιγο μετα για περιπου 10 σεκοντ εχανε το σημα και αλλου ειμουνα αλλου εδειχνε κτλ.... εχει συμβει αυτο σε κανεναν αλλον? παντως ομως σαν χαργης πολυ βελτιωμενοσ νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Πολύ παράξενα αυτά!! Μήπως κόλλησε ξαφνικά το πρόγραμμα? Μήπως δεν είχες δορυφόρους? Στο έχει ξανα κάνει αυτό μετά απο εκείνη την μέρα? Αν ξανα περάσεις απο την ίδια περιοχή και ξανα κάνει το ίδιο τότε μπορεί να έχει πρόβλημα οι χάρτες στο σημείο αυτό. Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 να κολησει το προγραμμα δε νομιζω... θα ξαναπερασω απο την περιοχη να δω. παντως μεχρι τωρα γενικα εχω γινει μεςγαλος φαν του προγραμματος.... παιδια νεοι χαρτες καθε ποτε βγαινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Μην ανυσηχεις.τρωει κατι τετοια κολληματα.εγω αυτα τα ειχα στον Q2.Οτι ειπες ποιο πανω.τα εκανε και σε εμενα.σημερα εβαλα τον Q3 και δεν ξερω.αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο.πιστευω θα το ξανακανει.Παντως με τον Q3 πραγματι βλεπω και εγω οτι χανει το σημα και ξαναερχεται ποιο συχνα απο οτι πριν.Παντως ενω πριν οταν επαιρνε καποιος τηλεφωνο μου κολλουσε - σταματουσε δηλαδη η φωνητικη πλοηγηση τωρα δεν μου το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 υπαρχει νεα εκδοση χαρτη Ελλαδας 2008Q2 για την νεα εκδοση....την εχω αλλα δε τη δοκιμασα.μεγεθος 14mb Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Sygic.Mobile.v7.0.89.S60v3.SymbianOS91 Καλησπερα σε ολους!!!Αυτη η εκδοση ειναι παλια καινουργια και αν κανει για Ν82?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Ρε παιδια εχουμε μπερδευτει.ας εξηγησει καποιος που τα εχει δοκιμασει ολα..... εχουν βγει νεοι χαρτες,υπαρχουν διαφορες εκδοσεις....... οπως λενε ποιο πανω καλυτερα μια ποιο παλια εκδοση με καλυτερη πλοηγηση παρα νεοτερη εκδοση με χειροτερο χαρτη.... Ετσι δεν ειναι ? δεν συμφωνουμε σε αυτο ? Οποτε τι κανουμε ? ΕΚΔΟΣΗ 7.19 με τον Q2 ή Q3 ? ή ΕΚΔΟΣΗ 7.52 με τον Q2 εφοσον οπως λετε ο Q3 δεν λειτουργει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 To καλυτερο ειναι να βαλεις την εκδοση 7.19 με τον Q3 η 7.52 λειτουργει με ενα μικροτερο χαρτη της εκδοσης Q2 που δεν τον εχω δοκιμασει καθολου. Εγω εχω την 7.19 με τον μεγαλο χαρτη της ελλαδος Q3. Edit: Για να καταλαβεις ο Q3 που λειτουργει με την 7.19 εχει μεγεθος περιπου 58,7 mb και ο Q2 που λειτουργει με την 7.52 εχει μεγεθος 14,0 mb Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Εγκατέστησα την έκδοση 7.19 αλλά μόλις πατάω για να μπει βγαίνει στο μενού κατευθείαν...ξέρει κανενας γιατί?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Μπορεις να γινεις λιγο ποιο σαφης για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εγώ έχω την παλιά έκδοση (μπορεί και την 7) και την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα τον Q3 χάρτη και μου δούλευε κανονικά. Σήμερα που πάω να ανοίξω το πρόγραμμα ενώ στην αρχή μου λέει "O χάρτης Alla Maps φορτώθηκε" στη συνέχεια δείχνει ένα ασπρόμαυρο χάρτη και σταματάει εκεί. Πηγαίνω στη "Κατάσταση GPS" και δεν βλέπει κανένα δορυφόρο (καμία μπάρα). Στο "υποβοηθούμενο GPS" υπάρχει κανονικά τσεκαρισμένο το "Ενσωματωμένο GPS", στη ταχύτητα επικοινωνίας το "9600", στην "Αυτόματη εύρεση" βρίσκει το ενσωματωμένο GPS αλλά δεν κάνει εύρεση. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ξαναεγκατεστησε το.καποια στιγμη το ειχε κανει και μενα αλλα πρεπει να ηταν δικο μου λαθος για εσβηνα διαφορα αρχεια που δε χρειαζοταν για να μη πιανουν χωρο και κατα λαθος μαλλον εσβησα και κατι που χρειαζοταν..με επανεγκατασταση το ελυσα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ξαναεγκατεστησε το.καποια στιγμη το ειχε κανει και μενα αλλα πρεπει να ηταν δικο μου λαθος για εσβηνα διαφορα αρχεια που δε χρειαζοταν για να μη πιανουν χωρο και κατα λαθος μαλλον εσβησα και κατι που χρειαζοταν..με επανεγκατασταση το ελυσα. Έχω την έκδοση Sygic.Mobile.v7.0.89.S60v3, μήπως υπάρχει νεώτερη έκδοση που να δουλεύει με το χάρτη NaviGreece_2008.03.mlm; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητός....το πρόβλημα είναι ακριβώς το ίδιο με το πρόβλημα στο προγραμμα της garmin εκδοση 4.10.80 που έχει αναφερθεί σ άλλο θέμα χωρίς βέβαι στο συγκεκριμένο προγραμμα να ανοίγει το bluetooth...δηλαδη η εγκατάσταση έγινε κανονικά του προγράμματος αλλά όταν το ανοίγω κάνει λίγο σαν να φορτώνει και μετά κατευθείαν με πετάι στο μενού...το ίδιο προβλημα εχω και με το garmin 4.10.80 αλλά είναι για άλλο θέμα η ερώτηση οπότε δεν επεκτείνομε σ αυτό!ρωτάω μήπως κάποιος φίλος είχε το ιδιο πρόβλημα και γνώρίζει κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Δοκιμασες να το κανεις πληρη απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα απο την αρχη? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Ναι αλλά δυστυχώς κάνει ακριβώς το ίδιο...θα το δοκίμασω κι άλλες φορές κ ίσως καταφέρω τίποτα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Ποια εκδοση προσπαθεις να κανεις εγκατασταση? Καλυτερα κατεβασε μια αλλη και ξαναδοκιμασε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 To καλυτερο ειναι να βαλεις την εκδοση 7.19 με τον Q3 η 7.52 λειτουργει με ενα μικροτερο χαρτη της εκδοσης Q2 που δεν τον εχω δοκιμασει καθολου. Εγω εχω την 7.19 με τον μεγαλο χαρτη της ελλαδος Q3. Edit: Για να καταλαβεις ο Q3 που λειτουργει με την 7.19 εχει μεγεθος περιπου 58,7 mb και ο Q2 που λειτουργει με την 7.52 εχει μεγεθος 14,0 mb εγω βασικα δεν ξερω ποια εκδοσηεχω....μπηκα τωρα στις πληροφοριες και εκει βλεπω: version...........7,0 Build...............89D Map version.....5,67 αρα μαλλον νομιζω οτι εχω την 7,19.μηπως εχω παλαιοτερη ή ετσι πρεπει να ειναι ? και χρησιμοποιω τον Q3. μπορει να βοηθησει καποιος? χρησιμοποιω δηλαδη παλαιοτερη εκδοση απο αυτην που λεμε οτι λειτουργει ο Navigreece Q3? και αν πραγματι χρησιμοποιω παλιοτερη εκδοση πως θα την ψαξω στα γνωστα μαγαζακια? τι τιτλο εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Εχεις την σωστη version αυτη την στιγμη δεν εχω το sygic στο κινητο μου για το ελεγξω περισσοτερο. Eαν βαλεις νεωτερη version απο αυτην που εχεις τοτε δεν θα τρεχει ο χαρτης Νavigreece Q3 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Εχεις την σωστη version αυτη την στιγμη δεν εχω το sygic στο κινητο μου για το ελεγξω περισσοτερο. Eαν βαλεις νεωτερη version απο αυτην που εχεις τοτε δεν θα τρεχει ο χαρτης Νavigreece Q3 :) ευχαριστω για την απαντηση gianpithio...........απλα σκεφτηκα οτι αφου μιλαμε για version 7.19 γιατι εμενα μου γραφει 7,0 ? δεν θα επρεπε να λεει 7,19 ? αν παντως το δεις στο κινητο σου πες μου σε παρακαλω τι σου γραφει εσενα μεσα στο μενου στις πληροφοριες εκει που λεει : ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SYGIC ευχαριστω για την απαντηση gianpithio...........απλα σκεφτηκα οτι αφου μιλαμε για version 7.19 γιατι εμενα μου γραφει 7,0 ? δεν θα επρεπε να λεει 7,19 ? αν παντως το δεις στο κινητο σου πες μου σε παρακαλω τι σου γραφει εσενα μεσα στο μενου στις πληροφοριες εκει που λεει : ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SYGIC Και μένα λέει V7.0 (αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω βάλει την 7,19!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Και μένα λέει V7.0 (αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω βάλει την 7,19!) εγω παντως στα γνωστα μαγαζακια βρισκω στην αναζητηση μονο εκδοση 7.52 ψαχνω 7,19 για να το ξαναπερασω για σιγουρα αλλα δεν εχει.....μονο 7.52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 εγω παντως στα γνωστα μαγαζακια βρισκω στην αναζητηση μονο εκδοση 7.52 ψαχνω 7,19 για να το ξαναπερασω για σιγουρα αλλα δεν εχει.....μονο 7.52 Η έκδοση 7.199 υπάρχει κανονικά στο xxxxxxxxxxxx. Ψάξε για το thread που λέει Best greek map for Sygic, στο ποστ του Άρη. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 εχεις δικιο man ....το βρηκα.thnks panosz75 μπες λιγο και δες αν δεν σου κανει κοπο απο το μενου εκει που λεει.... σχετικα με το sygic εσενα δηλαδη εκει που λεει version σου δειχνει 7,19 ? ή και σε εσενα λεει 7,0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 εχεις δικιο man ....το βρηκα.thnks panosz75 μπες λιγο και δες αν δεν σου κανει κοπο απο το μενου εκει που λεει.... σχετικα με το sygic εσενα δηλαδη εκει που λεει version σου δειχνει 7,19 ? ή και σε εσενα λεει 7,0 ? Κι εμένα γράφει αυτό που λες εδώ. ;) Πάντως κι εμένα ο Navigreece 2008 Q3 δουλεύει μια χαρά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts