Jump to content

[S60 3rd Edition] Sygic GPS Navigator Mobile

ibiza2003
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορει καποιος που εχει δοκιμασει και το garmin να μου πει ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο?

το garmin με διαφορα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Εγω πρωτη φορα που περασα το προγραμμα,εβαλα τη 7.71 και δε μου βρισκει χαρτες +gps.Πρεπει να κανω κατι παραπανω?Μεσα στο μενου ολα παιζουν καλα παντως.Χωρις καποιο μηνυμα οτι θελει καποιο κωδικο.Που τον βαζετε τον κωδικο?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγω πρωτη φορα που περασα το προγραμμα,εβαλα τη 7.71 και δε μου βρισκει χαρτες +gps.Πρεπει να κανω κατι παραπανω?Μεσα στο μενου ολα παιζουν καλα παντως.Χωρις καποιο μηνυμα οτι θελει καποιο κωδικο.Που τον βαζετε τον κωδικο?

Καταρχας τι ακριβως περασες? που το βρηκες αυτο που περασες? Περιεγραψε απο που το βρηκες οχι με ονομα αλλα με γενικα λογια, γιατι με αυτα που βλεπω τις τελευταιες μερες πρεπει να φοβομαστε και τη σκια μας...

Ηθελε sign αυτο που που περασες?

Μηπως εννοεις οτι δε σου δειχνει τιποτα στο χαρτη? Γιατι τοτε πολυ απλα πρεπει να περιμενεις λιγο σε ανοιχτο χωρο μεχρι να κλειδωσει δορυφορους.

Καταρχας τι ακριβως περασες? που το βρηκες αυτο που περασες? Περιεγραψε απο που το βρηκες οχι με ονομα αλλα με γενικα λογια, γιατι με αυτα που βλεπω τις τελευταιες μερες πρεπει να φοβομαστε και τη σκια μας...

Ηθελε sign αυτο που που περασες?

Μηπως εννοεις οτι δε σου δειχνει τιποτα στο χαρτη? Γιατι τοτε πολυ απλα πρεπει να περιμενεις λιγο σε ανοιχτο χωρο μεχρι να κλειδωσει δορυφορους.

Πέρασα την τελευταία έκδοση που βρήκα στο internet.

Αντιγραφή τους φακέλους και το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε αμέσως χωρίς sign ή κανένα άλλο κουλό.

Μέσα στο πρόγραμμα λέει ότι δεν έχει κάποιο χάρτη και ότι δεν έχει βρει GPS.

Επίσης μέσα στο φάκελο με τους χάρτες που περιείχε το πρόγραμμα, είχε 2 αρχεία μόνο χύμα.Ένα σε .mbm και ένα licence.

Τα έκανα copy όπως ήταν, αλλά δεν έγινε κάτι..

Amazon Fire stick 4k max

Πέρασα την τελευταία έκδοση που βρήκα στο internet.

Αντιγραφή τους φακέλους και το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε αμέσως χωρίς sign ή κανένα άλλο κουλό.

Μέσα στο πρόγραμμα λέει ότι δεν έχει κάποιο χάρτη και ότι δεν έχει βρει GPS.

Επίσης μέσα στο φάκελο με τους χάρτες που περιείχε το πρόγραμμα, είχε 2 αρχεία μόνο χύμα.Ένα σε .mbm και ένα licence.

Τα έκανα copy όπως ήταν, αλλά δεν έγινε κάτι..

μαλλον εχει γινει edit, γιατι αυτο ειναι τοσο γενικο που δεν καταλαβα ουτε καν εγω που το βρηκες :)

τωρα παντως δεν πρεπει ναχεις προβλημα.

Άρα αυτά που κατέβασες δεν έχουν χάρτη μέσα. Ψάξε και για τον συμβατό χάρτη αι μόλις τον κατεβάσεις, τον περνάς στον φάκελο Maps.

Άρα αυτά που κατέβασες δεν έχουν χάρτη μέσα. Ψάξε και για τον συμβατό χάρτη αι μόλις τον κατεβάσεις, τον περνάς στον φάκελο Maps.

Αφού ανέφερα ότι το zip που κατέβασα (Sygic 2009) είχε μέσα και 1 φάκελο MAPS με καμιά 20αρια χάρτες .

Το αρχείο το 2ο έχει κατάληξη mlm.

Το 7.71 έχω..

Μόνο χάρτη δε χρειάζεται λογικά??

Amazon Fire stick 4k max

Μπες στο θέμα που είναι αποκλειστικά για τους ελληνικούς χάρτες του sygic και θα βρεις εκεί την έκδοση που θα κατεβάσεις.

Αν θέλεις να το προσπαθήσεις με αυτά που έχεις, άσε ένα χάρτη μέσα στον φάκελο maps, και φτιάξε αν δεν είναι ήδη έτοιμο το mlm. Το επιλέγεις και μετά πας χειροκίνητα να δεις αν δουλεύει, και ας μην έχει βρει σήμα το Gps.

Αφού ανέφερα ότι το zip που κατέβασα (Sygic 2009) είχε μέσα και 1 φάκελο MAPS με καμιά 20αρια χάρτες .

Το αρχείο το 2ο έχει κατάληξη mlm.

Το 7.71 έχω..

Μόνο χάρτη δε χρειάζεται λογικά??

Πηγαινε Ρυθμίσεις, συσκευή GPS,Θύρα COM,ενσωματωμένο GPS στη συνέχεια πρέπει εκει που έπιστρέφει να σου λέει Άπενεργοποίηση μονάδας GPS και πάνω σ'αύτό το παράθυρο πρέπει να ύπαρχει το"Χ",πάτησε πίσω (3 φορές)μέχρι να σε όδηγήσει στον χάρτη που έχεις φορτώσει λογικά τον έλληνικό!

Λοιπόν το ενσωματωμένο GPS το βρήκε μια χαρά.

Τώρα για τον χάρτη.

Πήγα και στο θέμα που λέτε και ο χάρτης που έχει μέσα για ΕΛΛΑΔΑ είναι ο ίδιος που περιείχε και ο αρχικός φάκελος με τους χάρτες για τις πολλές χώρες.

Για το mlm τι να φτιάξω??Μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει εκεί?Εγώ απλά έβαλα το αρχείο mlm που είχε ο αρχικός φάκελος MAPS.

Το αρχείο mlm λέγεται: SYGIC MOBILE 7.71.mlm

και το αρχείο LICENCE έχει μέσα τον κωδικό TRIALKJPWLWQZ.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. πρέπει να είσαι οκ. Απλά μπες στις ρυθμίσεις και επέλεξε τον ελληνικό χάρτη. Περίμενε να βρει στίγμα για να σου δείξει που είσαι.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. πρέπει να είσαι οκ. Απλά μπες στις ρυθμίσεις και επέλεξε τον ελληνικό χάρτη. Περίμενε να βρει στίγμα για να σου δείξει που είσαι.

Και όμως όπως είπα και πριν δεν βρίσκει χάρτη.

Είχα ρωτήσει και τον Αριστοτέλη και μου είχε πει ότι κάτι φταίει με τον χάρτη μου.

Από ότι κατάλαβα, μου είπε ότι δεν κάνει για την έκδοση 7.71.Αλλά στο site μόνο αυτόν βρήκα.Εσείς ποιον χάρτη έχετε για Ελλάδα για αυτή την έκδοση?Με τι μέγεθος?

Amazon Fire stick 4k max

33,4ΜΒ είναι ο χάρτης για την 7.71.

Να βοηθήσω και εγώ....

Ο χάρτης των 33 MB είναι της Teleatlas.....

Εγώ έχω τον τελεύταίο της Creative Image Technologies...

Μιλάμε για version 7.71 kai 56 Mb χάρτη!!!!!!!:D:D:D

Σας στέλνω link και ο mirrorflow ας το διαγράψει και ας το στείλει και στους άλλους.....

Άντε και καλή πλοήγηση......

Να βοηθήσω και εγώ....

Ο χάρτης των 33 MB είναι της Teleatlas.....

Εγώ έχω τον τελεύταίο της Creative Image Technologies...

Μιλάμε για version 7.71 kai 56 Mb χάρτη!!!!!!!:D:D:D

Σας στέλνω link και ο mirrorflow ας το διαγράψει και ας το στείλει και στους άλλους.....

Άντε και καλή πλοήγηση......

Ωραίος!:up:

Με τα έξτρα αρχειάκια τι κάνω?

Αλλάζω το licence και το mlm αρχείο?

Amazon Fire stick 4k max

ευχαριστουμε φιλε μολις το περασα

μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος. οταν πληκτρολογησω καποιο μερος που ειναι μακρια απο την περιοχη μου πχ στην αθηνα η στην σπαρτη αναλυει τα χλμ και στα τελευταια μετρα μου βγαζει μηνυμα δεν μπορεσε να σχεδιαστει διαδρομη. το εχει κανει σε σας? ευχαριστω

Έλενξε στις ρυθμίσεις αν έχεις στο σχεδιασμό διαδρομής τη ρύθμιση για πεζούς....

Αν ναι δεν μπορεί να υπολογιστεί διαδρομή...

Διάλεξε κάποια άλλη....οικονομική - ταχύτερη ..... ή οποια άλλη θέλεις.

Να σας θυμiσω και το παρακατω:

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

FAQ: Πληροφορίες για τα Προσωπικά Μηνύματα (PM)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το αναφέρω και εδώ, μήπως έχει και άλλος το πρόβλημα με μένα.

Απορώ βασικά πώς και δεν έχει αναφερθεί από άλλους, αφού αυτή η έκδοση του 7.71 κυκλοφορεί επίσημα από το γνωστό forum.

Λοιπόν για να παίξει ο χάρτης GRC, έπρεπε να γίνει EDIT στο αρχείο MLM.Το βρήκα χάρη σε κάποιο άλλο φόρουμ.Χρειάζεται άνοιγμα το συγκεκριμένο αρχείο και πέρασμα με copy paste κάποιες σειρές που πρέπει να υπάρχουν για τον χάρτη της κάθε χώρας.

Όπως ανακάλυψα, το αρχικό αρχείο δεν είχε αυτά τα στοιχεία για την Ελλάδα, οπότε τα αντέγραψα από κάποια άλλη και ξαναέσωσα το αρχείο.

Μετά ο χάρτης έπαιζε μια χαρά.

Μπορεί να μου πει κάποιος, τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ του χάρτη των 34 mb και αυτού με τα 54?

Amazon Fire stick 4k max

Το αναφέρω και εδώ, μήπως έχει και άλλος το πρόβλημα με μένα.

Απορώ βασικά πώς και δεν έχει αναφερθεί από άλλους, αφού αυτή η έκδοση του 7.71 κυκλοφορεί επίσημα από το γνωστό forum.

Λοιπόν για να παίξει ο χάρτης GRC, έπρεπε να γίνει EDIT στο αρχείο MLM.Το βρήκα χάρη σε κάποιο άλλο φόρουμ.Χρειάζεται άνοιγμα το συγκεκριμένο αρχείο και πέρασμα με copy paste κάποιες σειρές που πρέπει να υπάρχουν για τον χάρτη της κάθε χώρας.

Όπως ανακάλυψα, το αρχικό αρχείο δεν είχε αυτά τα στοιχεία για την Ελλάδα, οπότε τα αντέγραψα από κάποια άλλη και ξαναέσωσα το αρχείο.

Μετά ο χάρτης έπαιζε μια χαρά.

Μπορεί να μου πει κάποιος, τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ του χάρτη των 34 mb και αυτού με τα 54?

H διαφορά είναι ότι ο ένας χάρτης είναι Teleatlas (33 MB) και ο άλλος της CIT (54 MB). Πρακτικά είναι η πρώτη φορά που μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των χαρτογραφικών δεδομένων της GI - CIT αφού έχουν προσαρμοστεί και οι δύο για το ίδιο λογισμικό....

Θέλω και γω να ρωτήσω κατι...

Μπόρείς να μου στείλεις το σωστό mlm αρχείο για το χάρτη των 54 MB γιατί αυτός που έχω παίζει μόνο με trial code.....

H διαφορά είναι ότι ο ένας χάρτης είναι Teleatlas (33 MB) και ο άλλος της CIT (54 MB). Πρακτικά είναι η πρώτη φορά που μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των χαρτογραφικών δεδομένων της GI - CIT αφού έχουν προσαρμοστεί και οι δύο για το ίδιο λογισμικό....

Θέλω και γω να ρωτήσω κατι...

Μπόρείς να μου στείλεις το σωστό mlm αρχείο για το χάρτη των 54 MB γιατί αυτός που έχω παίζει μόνο με trial code.....

δε νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε αμεση συγκριση creative image και gi με αυτους τους χαρτες. Ο χαρτης της τελεατλας δεν εχει καμμια σχεση με αυτον που δινει η gi στο giniusdriver πχ ή ακομα και στην τελευταια εκδοση για destinator.

Πρεπει να περιμενουμε να δωσει η gi σωστους και ενημερωμενους χαρτες στην τελεατλας.

Οσο για το .mlm μην παιδευεστε αδικα, απλα σβηστε το παλιο .mlm που υπηρχε μεσα που ηταν για το χαρτη της τελεατλας και αφηστε μονο το .mlm του navigreece