gianpithio Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 εχετε υπ' οψιν κανενα προγραμμα για POI ? ή τουλαχιστον converter από άλλα συστήματά (π.χ. destinator) σε sygic ? Ευχαριστω προκαταβολικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2240380#post2240380 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 αντιμετωπίζω προβλήματα σημαντικής καθυστέρησης στην πλοήγηση. μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό ; όπως σου είπε και ο dmmarcos αν σβήσεις αυτά απο τα POIS θα πηγαινει καλά.. Το είχα πάθει και εγώ Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 pos kaneis ADD TO FAVORITES??psahno apo edo kai apo ekei den mporo na vro tipota,xereis kaneis? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Μάλλον εννοείς να βάλεις σαν favorite μια διαδρομή που προτιμάς?? Με έβαλες τώρα να το ψάξω αλλα δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα!!!:mad: Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Σβήσε από το φάκελο του χάρτη τα αρχεία με ελληνικό όνομα και κατάληξη upi, εγώ αυτό έκανα και έγινε ταχύτερο όπως σου είπε και ο dmmarcos αν σβήσεις αυτά απο τα POIS θα πηγαινει καλά.. Το είχα πάθει και εγώ Σας ευχαριστώ παιδιά. Πραγματικά αισθητή διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Μάλλον εννοείς να βάλεις σαν favorite μια διαδρομή που προτιμάς?? Με έβαλες τώρα να το ψάξω αλλα δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα!!!:mad: akrivos,prepei na yparhei tropos,ean thelo na kano Save waypoint i mia diadromi den ginetai,mono memorize position ehei tipota allo!! ean xerei kapoios kanena kolpo as mas fotisei ligo Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γίνεται να φτιάξεις μια διαδρομή και να την αποθηκεύσεις. Πρέπει πρώτα να έχεις τοποθετήσει τον φάκελο Iliterary μέσα στον φάκελο Sygic, όπως περιγράφεται στο πρώτο ποτ, για να δημιουργηθεί το εικονίδιο Δρομολόγηση. Ανήγεις το πρόγραμμα, μπαίνεις στο μενού, πατάς δρομολόγηση, νέαα, δίνεις το όνομα που θέλεις, βάζεις σημείο εκκίνησης, τερματισμού, και μεσαία αν θέλεις και έπειτα βγαίνεις. Πλέον, κάθε φορά που θέλεις να βλέπεις την συγκεκριμένη διαδρομή, θα μπαίνεις στο μενού δρομολόγηση και θα την επιλέγεις απο την λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε την πραγματική χιλιομετρική απόσταση (όχι την ευθεία γραμμή) ανάμεσα στο σημείο που είμαστε και στο σημείο ενδιαφέροντος; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γίνεται να φτιάξεις μια διαδρομή και να την αποθηκεύσεις. Πρέπει πρώτα να έχεις τοποθετήσει τον φάκελο Iliterary μέσα στον φάκελο Sygic, όπως περιγράφεται στο πρώτο ποτ, για να δημιουργηθεί το εικονίδιο Δρομολόγηση. Ανήγεις το πρόγραμμα, μπαίνεις στο μενού, πατάς δρομολόγηση, νέαα, δίνεις το όνομα που θέλεις, βάζεις σημείο εκκίνησης, τερματισμού, και μεσαία αν θέλεις και έπειτα βγαίνεις. Πλέον, κάθε φορά που θέλεις να βλέπεις την συγκεκριμένη διαδρομή, θα μπαίνεις στο μενού δρομολόγηση και θα την επιλέγεις απο την λίστα. σωστός αυτό είναι... δεν είχα δει την ανανέωση του πρώτο ποστ. Ευχαριστώ mirrorofsorrow Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stas Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 re paidia ola kala me egkatastasi kai me kodiko alla moy doyleyei mia fora kai meta den ksanaanoigei .pao sto root tis kartas kai mesa apo to fakelo sygic exoyn xathei ola ta arxeia ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 re paidia ola kala me egkatastasi kai me kodiko alla moy doyleyei mia fora kai meta den ksanaanoigei .pao sto root tis kartas kai mesa apo to fakelo sygic exoyn xathei ola ta arxeia ??????? Αυτό δεν είναι λογικό. Κάποιο λάθος κάνεις. Ίσως έσβησες καταλάθος το περιεχόμενο του φακέλου Sygic. Πρότασή μου -Κράτα αντίγραφο των αρχείων σου, κάνε ένα φορμάτ την κάρτα μνήμης και κάνε ενγκατάσταση εκ νέου στο Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astragtc Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 re paidia mou leei pistopoihtoko exei liksi! ti na kanw;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 re paidia mou leei pistopoihtoko exei liksi! ti na kanw;;; Να διαβάσεις προσεχτικά τις οδηγίες της εγκατάστασης 1:blink: "Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση, είναι να κάνετε sign στην εφαρμογή." Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 re paidia mou leei pistopoihtoko exei liksi! ti na kanw;;; Γυρνάς την ημερομηνί απίσω και ξαναπροσπαθείς. ΑΝ δεν κάνει, την γυρνάς ακόμα πιο πίσω μέχρι να αρχίσει η εγκατάσταση. Μόλις τελειώσει, επαναφέρεις την αρχική ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Parolo pou einai palia aporia dystihos antimetopizw kai egw to idio provlima alla apo ti vlepw sta post den graftike kamia lish ,vrethike pou einai to provlima kai mas petaei ekso !! emena parolo pou to egatastisa sthn karta mnimhs mou grafei mnimh pliris sviste orismena programmata ( exw kainw 7GB).... Τελικα βρηκες καμια ακρη με το προβλημα σου . Το ιδιο ακριβως μου εκανε εμενα με το GARMIN ενω το εγκαθιστουσε κανονικα ετρεχε μια φορα για κανενα μισαωρα και μετα τελος . Σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει η καρτα μνημης και αγωρασα μια αλλη 2 giga .Τωρα θελω να δοκιμασω αυτο και ελπιζω να μην μου το ξανακανει Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stas Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 den mporo na katalabo ti ginetai pos sbinontai ta arxeia eno moy katalambanoyn xoro sti mnimi.kai oyte me emfanisi krifon arxeion brisko kati.mallon tha katafigo stin foberi kai apekti!lisi toy routee66 :mad: kai to idio akribos ginetai kai me to garmin:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Parolo pou einai palia aporia dystihos antimetopizw kai egw to idio provlima alla apo ti vlepw sta post den graftike kamia lish ,vrethike pou einai to provlima kai mas petaei ekso !! emena parolo pou to egatastisa sthn karta mnimhs mou grafei mnimh pliris sviste orismena programmata ( exw kainw 7GB).... Βασικά δεν παίζει ρόλο η κάρτα μνήμης.. αλλα η μνήμη ΡΑΜ του κινητού. Απ'οτι ξέρω όμως τα Ν95 που έχεις έχουν διαθέσιμη αρκετή μνήμη. Δοκίμασες (λέω εγώ) να κάνεις επαννεκίνηση το τηλεφωνο σου μήπως τρεχουν πολλές εφαρμογές και δεν έχει άλλη μνήμη ελεύθερη το κινητό? Μπορείς και με το taskman να δείς ποιες εφαρμογές τρέχουν στο κινητό σου Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stas Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Αυτό δεν είναι λογικό. Κάποιο λάθος κάνεις. Ίσως έσβησες καταλάθος το περιεχόμενο του φακέλου Sygic. Πρότασή μου -Κράτα αντίγραφο των αρχείων σου, κάνε ένα φορμάτ την κάρτα μνήμης και κάνε ενγκατάσταση εκ νέου στο Sygic. telika to brika.prota prepei na antikatastiso to setting kai meta na to egkatastiso.toylaxiston mexri tora doyleyei :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Εγώ τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να το κάνω έτσι. Τεσπα αφου σου δουλεύει άστο μην το ματιάσεις. :p Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Βασικά δεν παίζει ρόλο η κάρτα μνήμης.. αλλα η μνήμη ΡΑΜ του κινητού. Απ'οτι ξέρω όμως τα Ν95 που έχεις έχουν διαθέσιμη αρκετή μνήμη. Δοκίμασες (λέω εγώ) να κάνεις επαννεκίνηση το τηλεφωνο σου μήπως τρεχουν πολλές εφαρμογές και δεν έχει άλλη μνήμη ελεύθερη το κινητό? Μπορείς και με το taskman να δείς ποιες εφαρμογές τρέχουν στο κινητό σου Ta dokimasa ola alla kai se mena tipota den kserw an vrethike h lish se merikous pou eixane to idio provlima den vlepw kamia apantish pio panw... Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 satnews στην θεση σου θα εκανα hard format το κινητο μου και format στην καρτα μνημης μετα θα τα ξαναπερνουσα ολα απο την αρχη και το Sygic. Καλυτερα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Τιποτα τα ιδια το ειχα δοκιμασει !!! Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Eισαι σιγουρος οτι δεν κανεις κατι λαθος? απο την στιγμη που εκανες hard format στο τηλ και format στην καρτα λογικα δεν θα ειχες προβλημα.. Oταν λες το ειχα δοκιμασει τι θελεις να πεις! Ποτε εκανες hard format? ειχες κανει format και στην καρτα μνημης? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk_1989 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Θα ήθελα να διευκρινιστεί λίγο περισσότερο ο τρόπος τοποθέτησης χαρτων στον φάκελο Maps.:blink: Έχω προσπαθήσει να βάλω ατόφιο το περιεχόμενο των zip αρχείων(που περιέχουν τους 2 χάρτες) μέσα στο φάκελο Maps καθώς και να αραδιάσω όλα τα στοιχεία των αρχείων χύμα στον εν λόγω φάκελο. Κανένας από τους 2 τρόπους δεν δούλεψε :( καθώς δεν μου εμφανίζεται ο χάρτης όταν μπαίνω στο sygic. Βλέπω μία λίστα με χάρτες καθώς μπαίνω, επιλέγω αυτόν που έχω μόλις βάλει στην κάρτα μνήμης αλλά βλέπω σκέτη ασπρίλα στο σημείο της οθόνης που θα έπρεπε να είναι ο χάρτης. Κατα τα άλλα το προγραμματάκι δουλεύει κανονικά.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Eισαι σιγουρος οτι δεν κανεις κατι λαθος? απο την στιγμη που εκανες hard format στο τηλ και format στην καρτα λογικα δεν θα ειχες προβλημα.. Oταν λες το ειχα δοκιμασει τι θελεις να πεις! Ποτε εκανες hard format? ειχες κανει format και στην καρτα μνημης? :) Ακριβως φιλε !! Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts