Leolipop Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Παιδια μου βγαινουν τα ματια να δω τι λετε :p :D Διαφωνω για τα φρενα και μη μου πει κανεις για ταχυτητες.Απο φρενα δεν πιστευω πως υπερτερουν απο τα σκουτερ.Επισης οτι αναρτηση του βαλεις θα κουναει...Ασε που επειδη οι αναρτησεις στα παπακια πχ που εχω ανεβει εχουν τοσο μικρη διαδρομη που τελειωνει αμεσως και γκαπ!! παει η μεση σου. οτι και να λεμε ειναι τι βολευει τον καθενα.Χωρις να μπορει να πεισει ο ενας τον αλλο για το αντιθετο ειναι τι θελει κανεις απο ενα οχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic3 Δημ. May 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 opos ta les file leolipop... oti ton volevei ton kathena... esy file ti proteineis..??? runner h vespa..? Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Runner....υποκειμενικο αλλα δε μου αρεσει η βεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts