Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το garmin και να σβήσεις όλους τους φακέλους που βάζει. Το είχα πάθει παλιότερα και διορθώθηκε όταν το εγκατέστησα ξανά. Ίσως πρέπει να φτιαχτούν πάλι τα αρχεία unl.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

πως μπορω να δω τι εκδοσεις ειναι οι χαρτες που εχω μεσα?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

πως μπορω να δω τι εκδοσεις ειναι οι χαρτες που εχω μεσα?

Μέσα από το πρόγραμμα Εργαλεία > Διαχ/ση δεδομ. > Σετ χαρτών > Σετ χαρτών και πάτα πάνω στον χάρτη να δεις τις λεπτομέρειες του

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις του Αutodrive , εχει δωθει μεγαλο βαρος στη καλυψη.

Αν δειτε σε συγκεκριμενους νομους εχει 100% καλυψη ,π.χ. Ηπειρου , αιτωλοκαρνανιας, πελοποννησο (μεχρι κ χωματοδρομους εχει) κανοντας τον αναλυτικοτερο στα συγκεκριμενα μερη.

Με τους ρυθμους που αναβαθμιζεται πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα ειναι μακραν ο καλυτερος

Δυστυχώς ακόμα και μέσα στην περιφέρεια Αττικής υπάρχουν ελλέιψεις.

Ειδικά προς περιοχές Ν.Μάκρη και Μαραθώνα, διαπιστώνω αρκετά στοιχεία να λείπουν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά έχω το παρακάτω πρόβλημα.

Εγκατέστησα το Garmin στο ΝΟΚΙΑ Ν79, αλλά όταν τρέχω το Maploader σύμφωνα με τις οδηγίες δεν μπορώ να επιλέξω χάρτες. Any ideas?

Παιδιά έχω το παρακάτω πρόβλημα.

Εγκατέστησα το Garmin στο ΝΟΚΙΑ Ν79, αλλά όταν τρέχω το Maploader σύμφωνα με τις οδηγίες δεν μπορώ να επιλέξω χάρτες. Any ideas?

Τι σχέση έχει το maploader με το Garmin; :confused:

Διάβασες καλά τις οδηγίες εγκατάστασης στη πρώτη σελίδα;

Τους χάρτες τους κατεβάζεις ξεχωριστά και τους περνάς στο κινητό

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Προφανώς εγώ εγκατέστησα άλλο "πακέτο" με διαφορετική διαδικασία. Καμιά ιδέα κανείς;

Τι εννοείς άλλο πακέτο;

Το Garmin είναι ένα για όλα τα S60 και εγκαθιστάτε με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις συσκευές

Το maploader είναι εφαρμογή που κατεβάζει χάρτες για το Nokia Maps (smart2go). Όπως σου είπαν και παραπάνω, τους χάρτες για το garmin, θα τους κατεβάσεις χειροκίνητα και θα τους βάλεις στον φάκελο E:\Garmin.

Ευχαριστώ mirrors. Όχι αυτό το maploader ήταν της Garmin και επέλεγες την περιοχή που σε ενδιαφέρει για να φορτώσει τους χάρτες της. Τέλος πάντων ακολούθησα τη μέθοδο που προτείνετε εδώ και είμαι οκ, αλλά δεν έχω φωνές. Γι αυτό καμιά λύση;

Ευχαριστώ mirrors. Όχι αυτό το maploader ήταν της Garmin και επέλεγες την περιοχή που σε ενδιαφέρει για να φορτώσει τους χάρτες της. Τέλος πάντων ακολούθησα τη μέθοδο που προτείνετε εδώ και είμαι οκ, αλλά δεν έχω φωνές. Γι αυτό καμιά λύση;

Λείπει το αρχείο με τις φωνές.Πρέπει να βρεις το ελληνικό και να το βάλεις στον φάκελο VOICES.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μετα απο καποιο διαστημα δεν ειναι δυνατον να περασω πλεον POI στο garmin , το poiloader δειχνει οτι περνουνε κανονικα αλλα δεν αποτυπωνονται κατα την κινηση , σαν να μην υπαρχουν !!!!!!!!! Τα αρχεια ειναι κανονικα μεσα στο poi , τι πρεπει να κανω

Να κάνω μια ερώτηση; Έχω το Ν78. Αν το βάλω στο προφίλ "Εκτός Σύνδεσης" το Garmin θα δουλεύει; Θέλω να το χρησιμοποιήσω στο αεροπλάνο... Γίνεται;
BORN TO BE AEL

Να κάνω μια ερώτηση; Έχω το Ν78. Αν το βάλω στο προφίλ "Εκτός Σύνδεσης" το Garmin θα δουλεύει; Θέλω να το χρησιμοποιήσω στο αεροπλάνο... Γίνεται;

Γιατι να μην δουλευει;Θα σε αφησουν ομως οι αεροσυνοδοι;

Γιατί να μην με αφήσουν; Εκτός Σύνδεσης θα το έχω.... Δεν πειράζει σε κάτι... Νομίζω δλδ... :) Επειδή θα πάω Ισλανδία. Υπάρχει κανένας Πανευρωπαϊκός χάρτης;
BORN TO BE AEL

Πουθενά τέτοιο αρχείο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Κατέβασε την standalone έκδοση και θα βρεις μέσα τα αρχεία φωνής.

Ενώ έκανα πλοήγηση με το N78 + Garmin, και η συσκευή μου έχασε το σήμα της, δεν μπορούσε ούτε η εφαρμογή να να βρει την θέση μου. Το αντίθετο όμως, δεν το έχω δοκιμάσει. Να προσπαθήσω να λοκάρω σε κατάσταση εκτός σήματος.

Σίγουρα με το μενού Δεδομένα GPS μπορείς να κάνει την δουλειά σου στο αεροπλάνο. όσο καιρό είχα το Ν78, μπήκα μπόλικες φορές σε αεροπλάνο. Σε όλες τις πτήσεις, χρησιμοποιούσα το Δεδομένα GPS ενώ η συσκευή μου ήταν σε προφίλ εκτός σύνδεσης.

καλησπερα παιδια...

επειδη προσφατα ειχα ενα ατυχημα με το αμαξι και δεν μπορω να καθομαι στο pc θελω να ρωτησω κατι.

πηρα πριν κατι μερες ενα νοκια ν95 8gb και θελω να του βαλω το garmin...

ακολουθω τις οδηγιες αλλα μολις κανω τις ρυθμισεις γλωσσα κτλ. μολις παει να βρει το εσωτερικο gps μου λεει οτι δεν ειναι ανοιχτο το bluetooth.ανοιγω το bluetooth και το ξαναβαζω να ψαξει για το gps αλλα μου λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη...

ξερει κανεις τι παιζει?

το garmin το χω ηδη βαλει σε ν78 και ν79 χωρις να χω προβλημα...στο δικο μου τι γινεται?

ευχαριστω!!!

αν θελω χαρτες δυο χωρων, π.χ. Ελλαδα και Τουρκια ποιο αρχειο gmapsupp πρεπει να εχω? το δευτερο?

Τι εννοείς ποιο αρχείο gmapsupp?

Θα ονομάσεις τους χάρτες με διαφορετικά ονόματα, πέρα από αυτό που λες το garmin αναγνωρίζει και άλλα δυο ονόματα

GMAPSUP2.IMG

GMAPPROM.IMG

καλησπερα παιδια...

επειδη προσφατα ειχα ενα ατυχημα με το αμαξι και δεν μπορω να καθομαι στο pc θελω να ρωτησω κατι.

πηρα πριν κατι μερες ενα νοκια ν95 8gb και θελω να του βαλω το garmin...

ακολουθω τις οδηγιες αλλα μολις κανω τις ρυθμισεις γλωσσα κτλ. μολις παει να βρει το εσωτερικο gps μου λεει οτι δεν ειναι ανοιχτο το bluetooth.ανοιγω το bluetooth και το ξαναβαζω να ψαξει για το gps αλλα μου λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη...

ξερει κανεις τι παιζει?

το garmin το χω ηδη βαλει σε ν78 και ν79 χωρις να χω προβλημα...στο δικο μου τι γινεται?

ευχαριστω!!!

Μάλλον δεν έχεις ξεκλειδώσει σωστά το ενσωματωμένο gps, δοκίμασε να βάλεις καινούριο κωδικό στο sw.unl

ok το εκανα, εχει τωρα δυο χαρτες μεσα, τους

-3 σε 1 για Ελλαδα

- και εναν για Τουρκια.

ομως αν εχω ολα τα αρχεια με τα σωστα ονοματα στο φακελο αρχιζει να φορτωνει το προγραμμα και κρασαρει το κινητο.

υπαρχει απλος χαρτης για Ελλαδα και οχι ο 3 σε 1 ο οποιος λογω μεγεθους μαλλον κανει το προβλημα??

Φυσικά και υπάρχουν και ξεχωριστοί όλοι οι χάρτες που περιλαμβάνονται στον 3 σε 1.

Καλησπέρα σας,

Χρησιμοποιώντας ένα χάρτη 3 σε 1 και την αγγλική γλώσσα στο Nokia E71, δεν μπορούσα να βρω καμία οδό. Τώρα όμως που άλλαξα τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά, βρίσκω μια χαρά ονόματα οδών που ψάχνω.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να κρατήσω την αγγλική γλώσσα στο μενού του κινητού μου και να μπορώ να ψάχνω τοποθεσίες στο Garmin με ελληνικούς χαρακτήρες;

Edit: Τελικά μπορώ να χρησιμοποιώ αγγλική γλώσσα στο κινητό και ελληνικά μόνο για το Garmin και να παίζει.