Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτη τη φορα πηγα σιγα σιγα. Δημιουργησα ενα folder garmin και μετα αρχισα να πεταω μεσα ενα ενα τα folders. Ολα περασαν κανονικα. Μολις πηγα να περασω το folder help που εχει μεσα 1700 αρχεια περιπου εβγαλε παλι το μηνυμα Ν78 is busy. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο? Μπορω να παραβλεψω τον φακελο αυτον? Θα εχει προβλημα στη λειτουργια του? Βοηθεια παιδια γιατι στο τελος θα το πεταξω σε κανεναν τοιχο...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτη τη φορα πηγα σιγα σιγα. Δημιουργησα ενα folder garmin και μετα αρχισα να πεταω μεσα ενα ενα τα folders. Ολα περασαν κανονικα. Μολις πηγα να περασω το folder help που εχει μεσα 1700 αρχεια περιπου εβγαλε παλι το μηνυμα Ν78 is busy. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο? Μπορω να παραβλεψω τον φακελο αυτον? Θα εχει προβλημα στη λειτουργια του? Βοηθεια παιδια γιατι στο τελος θα το πεταξω σε κανεναν τοιχο...

Γιατί δε βάζεις τη κάρτα του Ν78 σε card reader και να κάνεις μέσω αυτού τη μεταφορά όλου του φακέλου Garmin από τον Η/Υ; Μετά βάζεις την κάρτα στο κινητό, δημιουργείς τα αρχεία ξεκλειδώματος, και θεωρητικά είσαι έτοιμος.

N95 hacked edition

5800 XM

Γιατι δεν εχω card reader :-p

Εσβησα τον φακελο και τον ξαναπερασα απο την αρχη και εκανα παλι ολη τη διαδικασια αλλα και παλι δε βρισκει το ενσωματομενο GPS. Δεν καταλαβαινω τι μπορει να επαθε. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Λοιπον ολη η δουλεια ηταν ενα restart. Το εκανα και δουλεψαν ολα. Thnx παιδια για την βοηθεια

ξερει κανεις που βρισκονται οι προσοπικες θεσεις που αποθηκευουμε?????? ε??πιο καλο παιδι ξερει να μου πει??? :):):)

Τα έχω κάνει αυτά αλλά τα θεωρώ λίγο μαϊμουδοδουλειά για να τα κάνω κάθε τρεις και λίγο και να΄χω το νου μου και.....:wacko::wacko:,εγώ ξέρω σήμερα είμαι ακριβώς στο δεύτερο 24ώρο (είχα φορτίσει επι τούτου για να δω από full πόση διαφορά θα έχω) και δεν έχει κατέβει μια γραμμή κάνοντας την ίδια περίπου χρήση που έκανα και πριν,η διαφορά είναι τεράστια...να πα να *@μ***ι...στη τελική το Garmin.

Εχε υπόψη σου πως και το άνοιξε/κλείσε του κινητού κάθε φορά καταναλώνει αρκετή ενέργεια,και δεν κολλάει και καθόλου κάθε φορά που θα άνοιγα το Garmin μετά θα έπρεπε να κλείσω το κινητό κλπ.,kill app.....:wacko:,άσε καλύτερα-το Sygic με καλύπτει καλύτερα μαζί με το Nokia Maps 3;)

Συμφωνω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο η διαδικασια, εγω δεν ανοιγοκλεινω τη συσκευη απλα σκοτωνω τις διεργασιες μεσω memory clean το οποιο δε μου παιρνει πανω απο 5''.

Στις περιοχες που κινουμαι o autodrive μαζι με τον anavasis ειναι ο,τι καλυτερο απιστευτη ακριβεια ακομα και σε "περιεργα" μερη. Δεν εχω μπει στη διαδικασια να δοκιμασω sygic και nokia maps 3 (αλλα αποκλειω να βρω τις λεπτομερειες του anavasis εκει...)

Προτιμω να σπαταλαω 5'' παρα τωρα να μπαινω στη διαδικασια να κανω αλλεπαληλες δοκιμες με αλλα λογισμικα πλοηγησης... ψιλοβαριεμαι κιολας :O

Παντως θα συμφωνησω μαζι σου ειναι ψιλολαλακια αυτο που εχουν κανει με το γκαρμιν να ρουφαει ετσι την μπαταρια αν δεν το πειραξεις...

Παντως οι πρωτες εντυπωσεις απο τη συσκευη ειναι οτι εχει τρομερη μπαταρια...

Με πολυ απλη χρηση σαν τηλεφωνο κραταει πολυυυυυυυυ!

Στις περιοχες που κινουμαι o autodrive μαζι με τον anavasis ειναι ο,τι καλυτερο απιστευτη ακριβεια ακομα και σε "περιεργα" μερη.

O autodrive παταει επανω στον anavasis με αποτελεσμα να τον σκεπαζει. Kαλο ειναι να εχεις επιλεγμενο μονο ενα χαρτη αναλογα με την περιπτωση :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

την 5.20 έχω όντως λοκαρει αστραπιαία!!! αλλά δεν μπορώ να βάλω καινούργιες εκδόσεις χάρτες δεν της σηκώνει και κολάει μάλλον επειδή είναι πολλά μβ

Δεν φταίει το μέγεθος των χαρτών. Κατέβασε κατευθείαν από το xxxxxxxxx τους χάρτες και αντικατέστησέ τους με τους υπάρχοντες. Έτσι αναβαθμίζεις τους χάρτες σου. Με αυτόν τον τρόπο, ούτε καινούρια unl χρειάζονται ούτε τίποτα.

Αυτή τη φορά πήγα σιγά σιγά. Δημιούργησα ένα folder garmin και μετά άρχισα να πετάω μέσα ένα ένα τα folders. Όλα πέρασαν κανονικά. Μόλις πήγα να περάσω το folder help που έχει μέσα 1700 αρχεία περίπου έβγαλε πάλι το μήνυμα Ν78 is busy. Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί το κάνει αυτό? Μπορώ να παραβλέψω τον φάκελο αυτόν? Θα έχει πρόβλημα στη λειτουργιά του? Βοήθεια παιδιά γιατί στο τέλος θα το πετάξω σε κανέναν τοίχο...

Πως συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή; Ο σωστός τρόπος είναι με μαζική αποθήκευση. Αν το συνδέεις με pc suite, πολύ συχνά βγάζει τέτοια μηνύματα.

Όσον αφορά τους χάρτες, αν κινείσαι εντός αττικής, βάλε μόνο τον autodrive 1.60.

Οχ. Αυτο δεν το ηξερα. Νομιζα οτι με Pc suite ΕΠΡΕΠΕ να συνδεθω. Τεςπα. Καταφερα να τα περασω και να διαβασει και τον χαρτη και ολα καλα. Δεν βρισκει πανω απο ενα δορυφορο το GPS ομως και παραλληλα μου ζηταει να συνδεθει με δικτυο διακομιστη ενω του εχω πει να συνδεεται ΜΟΝΟ με το ενσωματομενο GPS.

Τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις του garmin και επέλεξε να μην συνδέεται ποτέ. Πάντως σε καμία έκδοση δεν μου ζητάει το garmin να συνδεθεί. Το έχεις δουλέψει έστω και μία φορά για να διαπιστώσεις αν δουλεύει σωστά;

Αυτό δεν είναι σωστό. Όταν πηγαίνεις στο προβολή χάρτη, γράφει πάνω αναζήτηση δορυφόρων; Πήγαινε στο Δεδομένα GPS - θέση - επιλογές - κατάσταση δορυφόρων και δες αν ψάχνει και με πόσους δορυφόρους συνδέεται.

Να βρίσκεσαι σε θέση που βλέπει καθαρό ουρανό και να είσαι ακίνητος.

παιδια εχω μια απορια.. εχω n95 frim 30. garmin 5 .20 . εσεις για να κλιδοσει δορυφορους μπενετε στο αυτοκινιτο ανιγετε garming και περιμενετε να κλιδοσει? ι πατε θεση gps περιμενετε να βρει δορυφορους και μετα ανιγετε το garming ? γιατι σημερα , ξεκινισα απο πατισια εφτασα συνταγμα και ακομα δεν ειχε βρει...

πς γιατι παντα με γραφετε;PPPPPP ειπα και εγω να γραφω ελληνικα και παλι γραψιμο.. :PPPP

για πιτε πος ενοτιπιζετε εσεις δοριφορους με δοδομενα gps και μετα ανιγετε to garmin ?

Μερικές φορές κολάει και δεν βρίσκει δορυφόρους όση ώρα και να το αφήσεις ανοιχτό. Τουλάχιστον στο Ν78 μου το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές. Αν κλείσω και ξανανοίξω το garmin βρίσκει αμέσως δορυφόρους. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, αναγκάστικα να κάνω επανεκκίνηση στο κινητό για να μπορέσει να συνδεθεί.

O autodrive παταει επανω στον anavasis με αποτελεσμα να τον σκεπαζει. Kαλο ειναι να εχεις επιλεγμενο μονο ενα χαρτη αναλογα με την περιπτωση :)

αυτο εννουσα :)

τωρα ειμαι στην επαρχια και ο αναβασις εχει καποια τοπονυμια στιην περιοχη που βρισκομαι που ουτε εγω δεν τα ηξερα! επρεπε να ρωτησω τους γονεις μου και μου επιβεβαιωσαν οτι οντως ισχυουν!

και για μερικα επρεπε να φτασουμε να ρωτησουμε και τη γιαγια!

καλα αυτα τα παλικαρια της αναβασης πηραν σβαρνα τους παππουδες και τις γιαγιαδες και ρωταγαν? :D

Μερικές φορές κολάει και δεν βρίσκει δορυφόρους όση ώρα και να το αφήσεις ανοιχτό. Τουλάχιστον στο Ν78 μου το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές. Αν κλείσω και ξανανοίξω το garmin βρίσκει αμέσως δορυφόρους. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, αναγκάστικα να κάνω επανεκκίνηση στο κινητό για να μπορέσει να συνδεθεί.

αρα ανιγεις κατευτιαν το garmin..... οκ τηνχ

24.OOO POIS απο 374 κατηγοριες

πηγη: http://www.index.pois.gr http://rapidshare.com/files/177085153/POIS_26-12.rar

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

ellhnika fantazome e?:P

ps.δεν εχει μεσα τροχεα καμερες κτλπ ? γιατι αμα βαλουμε αυτα σβινοντε τα αλλα custome ε?

ellhnika fantazome e?:P

ps.δεν εχει μεσα τροχεα καμερες κτλπ ? γιατι αμα βαλουμε αυτα σβινοντε τα αλλα custome ε?

εννοειται αυτο

εχετε παρατηρησει αν μετα τη φορτωση των poi το προγραμμα γινεται πιο αργο;εχω αυτη την εντυπωση!

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

σκοτωνω τις διεργασιες μεσω memory clean το οποιο δε μου παιρνει πανω απο 5''.

!

Πως γινεται αυτό;

Μπορώ να εχω μια βοήθεια;

Ευχαριστώ...:)

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

στο ΝΟΚΙΑ 6210 navigation ποια εκδοση λειτουργει καλυτερα;

My History:

φιλε πως μπορω να περασω τα poi αυτα?? εχω την εκδοση 5 και το σετ 3 σε 1 χαρτων!! Τι καλυτερο εχει η εκδοση 5.20 ??
Hello !