Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι περισσότερες μαρτυρίες λένε παλιότερες εκδόσεις 4.10.80 ,4.20.20.Κι εγώ μετα από μια απογοητευτική εμπειρία με την 5.0.10 γύρισα στην 4.20.20
Υπογραφή....

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ενα περιοδικο ειχε τον Aναβαση για το pc με ελληνικους χαρακτηρες! Ενας απο τους περιορισμους που ειχε μονο η δοκιμαστiκη εκδοση ειταν οτι το προγραμμα(για το pc) δεν ειχε την επιλογη για να σταλει ο χαρτης σε εξωτερικη συσκευη garmin. Αρα καπου υπαρχει. Ελπιζω να τον εχουμε καποτε και στις συσκευες μας.. :)

Ο χάρτης για PC έχει επιλογή να εμφανίζει είτε ελληνικούς είτε αγγλικούς χαρακτήρες.

Οταν τον στέλνεις σε εξωτερική GARMIN συσκευή έχει μόνον αγγλικούς.

Επιπλέον ο χάρτης για PC έχει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες οι οποίες όμως δεν μεταφέρονται στην εξωτερική συσκεύη. Αυτός που μεταφέρεται είναι ουσιαστικά ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιούμε στα κινητά μας

Οι οδηγίες κολλούσαν πάλι λίγο αλλά ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες.

Ξαναλέω, οτι έχω autodrive 1.50 και ανάβαση 3.75 σε ξεχωριστά αρχεία.

στην 5.0.00 οι οδηγίες είχαν τρελλή καθυστέρηση τόσο που έκανε την πλοήγηση άχρηστη. Όταν λες οτι στην νέα έκδοση κολλάνε λίγο, πόσο λίγο εννοείς?

Γιατί αν έχω περάσει την διαστάυρωση τί να το κάνω?

Ο χάρτης για PC έχει επιλογή να εμφανίζει είτε ελληνικούς είτε αγγλικούς χαρακτήρες.

Οταν τον στέλνεις σε εξωτερική GARMIN συσκευή έχει μόνον αγγλικούς.

Επιπλέον ο χάρτης για PC έχει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες οι οποίες όμως δεν μεταφέρονται στην εξωτερική συσκεύη. Αυτός που μεταφέρεται είναι ουσιαστικά ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιούμε στα κινητά μας

Δεν το ειξερα αυτο ουτε ειχα δοκιμασει το cd που ειχε μεσα στο περιοδικο.. Κριμα γιατι υπαρχει ο χαρτης με τις ελληνικες ονομασιες και δεν μπορουμε να τον εχουμε :( Εχεις το προγραμμα στο pc σου? Μηπως υπαρχει καποια επιλογη που μπορεις να επιλεξεις πριν στειλεις το χαρτη σε μια συσκευη εαν εχει ελληνικα η οχι? Ο χαρτης σε ποια μορφη ειναι μεσα στο pc μηπως υπαρχουν καπου τα αρχεια της ελληνικης γλωσσας?

Μηπως θα πρεπει να επιλεξεις μεσα απο τις Ρυθμισεις \Χαρτης \Λεπτομερεια χαρτη\ Τα περισσοτερα..

:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

μια και εχω το ν82 με την 4.10.60 θα παω στην 4.20.20.

η αλλαγη πως γινεται? καπου το ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι

αν καποιος ξερει ας βοηθησει.

Το καλυτερο απο ολα ειναι να κανεις πληρη απεγκατασταση και μετα εγκατασταση την καινουρια version. Aπο την στιγμη που το εχεις περασει μια φορα θα σου φανει παιχνιδακι :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Autodrive hellas 1.30 greek (unlock!!) you don't need to create unl file just paste it to garmin folder and it is ready for use

Ενώ τρέχω το πρόγραμμα, συλλαβίζω διάφορες πόλεις αλλά δεν καταφέρνω να ανοίξω το χάρτη.

Με αυτόν τον χάρτη που έβαλες δεν θα μπορέσει ποτέ να βρείς τίποτα. Σβήστον και ψάξε στο θέμα best greek map for garmin για τον Auto drive 1.50 el. Σε αυτόν λειτουργεί άψογα η αναζήτηση.

απλα βαζεις το φακελο garmin στη μνημη του κινητου, πανω απο την προγουμενη εκδοση που εχεις και τρεχεις το sis της 4.20.20
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

στην 5.0.00 οι οδηγίες είχαν τρελλή καθυστέρηση τόσο που έκανε την πλοήγηση άχρηστη. Όταν λες οτι στην νέα έκδοση κολλάνε λίγο, πόσο λίγο εννοείς?

Γιατί αν έχω περάσει την διαστάυρωση τί να το κάνω?

Πχ μου έλεγε σε μερικές φάσεις:

"Μέτρα στρίψε αριστερά" ή "Σε πεντακ μέτρα στρίψε δεξιά"

Δηλαδή σε μερικές στιγμές μου έτρωγε καμια λέξη η πήδαγε μερικά γράμματα άλλης. Αλλά ποτέ δεν έδινε καθυστερημένες ή λάθος οδηγίες. Αυτό εξαρτάται βέβαια και απο την ακρίβεια και, όπως είπα, στο Ν78 μου δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση.

μια και εχω το ν82 με την 4.10.60 θα παω στην 4.20.20.

η αλλαγη πως γινεται? καπου το ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι

αν καποιος ξερει ας βοηθησει.

Καλύτερα κάνε απεγκατάσταση την 4.10.60 και σβήσε τον φάκελο Garmin.

Αν η συσκευή σου δεν είναι FP2, βάλε την 4.20.00. Η μόνη διαφορά της με την 20 είναι η υποστήριξη για FP2 συσκευές.

Πχ μου έλεγε σε μερικές φάσεις:

Καλύτερα κάνε απεγκατάσταση την 4.10.60 και σβήσε τον φάκελο Garmin.

Αν η συσκευή σου δεν είναι FP2, βάλε την 4.20.00. Η μόνη διαφορά της με την 20 είναι η υποστήριξη για FP2 συσκευές.

τι εννοεις fp2? πως το βλεπω τι ειναι?

Δεν το ειξερα αυτο ουτε ειχα δοκιμασει το cd που ειχε μεσα στο περιοδικο.. Κριμα γιατι υπαρχει ο χαρτης με τις ελληνικες ονομασιες και δεν μπορουμε να τον εχουμε :( Εχεις το προγραμμα στο pc σου? Μηπως υπαρχει καποια επιλογη που μπορεις να επιλεξεις πριν στειλεις το χαρτη σε μια συσκευη εαν εχει ελληνικα η οχι? Ο χαρτης σε ποια μορφη ειναι μεσα στο pc μηπως υπαρχουν καπου τα αρχεια της ελληνικης γλωσσας?

Μηπως θα πρεπει να επιλεξεις μεσα απο τις Ρυθμισεις \Χαρτης \Λεπτομερεια χαρτη\ Τα περισσοτερα..

:)

Η επιλογή της γλώσσας αφορά μόνο την εμφάνιση στο PC. Ακόμα και αν επιλέξω ελληνικά η εξαγωγή γίνεται αγγλικά.

Οταν επιλέξω πλήρη ανάλυση βγάζει το χάρτη που ξέρουμε

http://www.forum.nokia.com/devices/N82

Operating System: Symbian OS v9.2

Developer Platform: S60 3rd Edition, Feature Pack 1

Άρα, περνάς την 4.20.00 και είσαι ΟΚ. Τα αρχεία unl δεν τα σβήνεις. Παραμένουν τα ίδια.

http://www.forum.nokia.com/devices/N82

Operating System: Symbian OS v9.2

Developer Platform: S60 3rd Edition, Feature Pack 1

Άρα, περνάς την 4.20.00 και είσαι ΟΚ. Τα αρχεία unl δεν τα σβήνεις. Παραμένουν τα ίδια.

με προλαβες.

αρα τι κανω για να περαστει αυτη στη πανω στη 4.10.60? τι αφηνω ,τι περναω?

Κοίτα, η 4.20.20 είναι ακριβώς η ίδια με την 4.20.00 και ο μοναδικός λόγος που βγήκε είναι για να προσφέρει υποστήριξη για τις FP2 συσκευές (Ν78, Ν96, Ν79, Ν85, 6210 κ.α.). Η 4.20.00 στο ιπαμρτ, είναι πιο ολοκληρωμένη καθώς περιέχει όλα τα αρχεία στο ζιπάκι που κατεβάζεις και αυτή θα σου πρότεινα να βάλεις.

Αφήνεις τα αρχεία img και unl και σβήνεις ολα τα υπόλοιπα. μην ξεχάσεις στην αρχή να κάνεις απεγκατάσταση της 4.10.60.

Κοίτα, η 4.20.20 είναι ακριβώς η ίδια με την 4.20.00 και ο μοναδικός λόγος που βγήκε είναι για να προσφέρει υποστήριξη για τις FP2 συσκευές (Ν78, Ν96, Ν79, Ν85, 6210 κ.α.). Η 4.20.00 στο ιπαμρτ, είναι πιο ολοκληρωμένη καθώς περιέχει όλα τα αρχεία στο ζιπάκι που κατεβάζεις και αυτή θα σου πρότεινα να βάλεις.

Αφήνεις τα αρχεία img και unl και σβήνεις ολα τα υπόλοιπα. μην ξεχάσεις στην αρχή να κάνεις απεγκατάσταση της 4.10.60.

οκ ,ελπιζω να το καταφερω. ευχαριστω.

Εγω πέταξα την 5.0010 και πέρασα πάλι την 4.10.80 η οποία λειτουργούσε ταχύτατα στο Ν82.

Στην αρχή εβαλα τον 3 σε 1 χάρτη και αυτό δημιουργούσε κάποια προβλήματα (κόλλημα στην εναρξη) στο τρεξιμο της εφαρμογής.Η λύση δόθηκε χωριζοντας τους χάρτες και βάζοντας 3 ξεχωριστά αρχεια χαρτών,οπου πια το πρόγραμμα πάει σφαίρα.

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εγω πέταξα την 5.0010 και πέρασα πάλι την 4.10.80 η οποία λειτουργούσε ταχύτατα στο Ν82.

Στην αρχή εβαλα τον 3 σε 1 χάρτη και αυτό δημιουργούσε κάποια προβλήματα (κόλλημα στην εναρξη) στο τρεξιμο της εφαρμογής.Η λύση δόθηκε χωριζοντας τους χάρτες και βάζοντας 3 ξεχωριστά αρχεια χαρτών,οπου πια το πρόγραμμα πάει σφαίρα.

Το ιδιο εκανα και εγω , Η 4.10.80 λειτουργει καλυτερα και πιο αξιόπιστα [ Ν95 ] και δειχνει και τους καθετους δρόμους μπροστα .

Υπαρχει ο bluechart 2008 σε χωριστό αρχείο ?

Το ιδιο εκανα και εγω , Η 4.10.80 λειτουργει καλυτερα και πιο αξιόπιστα [ Ν95 ] και δειχνει και τους καθετους δρόμους μπροστα .

Υπαρχει ο bluechart 2008 σε χωριστό αρχείο ?

Υπάρχει...

Μπες στο μαγαζι και βρες best greek map for GMXT...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

γιατι δεν εβαλες την 4.20.00?

με βρηκες αδιαβαστο .θα την βρω .

τα παιδια εδω μου την προτειναν για το ν82. εκεινοι ειναι οι ειδικοι και ξερουν.

νεουδι ειμαι σε αυτα, μας ξεστραβωνουν.