Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγαινε,ρυθμισεις ,συστημα,απομακρυσμενο GPS,και ενεργοποιησε τη μοναδα σου!β)εχεις τοX-plore?καντο απ εκει!

Εδώ σε θέλω!

Με αφήνει μόνο να επιλέξω εξωτερικό.

Δεν είναι όπως το δικό μου, όπου μου επέτρεψε να επιλέξω το εσωτερικό!

Βέβαια στο δικό μου... έκανα το εξής..

1. Πέρασα το garmin στην κάρτα μνήμης.

2. Αποσύνδεσα το καλώδιο (USB) και έτρεξα το SIS.

3. Αφού άνοιξε το πρόγραμμα είδα τον κωδικό της κάρτας μου.

4. Σύνδεσα το καλώδιο usb και έστειλα το αρχείο για να ενεργοποιήσω το εσωτερικό GPS

5. Αποσύνδεσα το καλώδιο (USB) και έτρεξα και πάλι το garmin (χωρίς κανένα χάρτη).

6. Αφού ενεργοποίησα το εσωτερικό GPS ξανασύνδεσα το καλώδιο (usb).

7. Πέρασα τους χάρτες και τα κλειδιά.

Στης αδερφής μου, είπα να παρακάμψω αυτό το "βάλε-βγάλε" καλώδιο και έκανα πιο συνοπτικές εργασίες.

Αφού, λοιπόν, έτρεξε το garmin, του πέρασα αρχείο ξεκλειδώματος, χάρτες και κλειδιά.

Τι λέτε;

Να του κάνω ένα φορμάτ και να ακολουθήσω με ευλάβεια την διαδικασία που έκανα κι εγώ (και πέτυχε);

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα που μου το έκανε αυτό απλά δεν είχα βάλει ένα αρχείο unl.

νομίζω sw.unl???

Όπως έχεις αρχεία για τους χάρτες υπάρχει ένα ακόμη που είναι για το εσωτερικό gps (νομίζω...)

Εμένα που μου το έκανε αυτό απλά δεν είχα βάλει ένα αρχείο unl.

νομίζω sw.unl???

Όπως έχεις αρχεία για τους χάρτες υπάρχει ένα ακόμη που είναι για το εσωτερικό gps (νομίζω...)

Αυτό είναι το αρχείο που ξεκλειδώνει το πρόγραμμα βάση της κάρτας μνήμης.

Να του κάνω ένα φορμάτ και να ακολουθήσω με ευλάβεια την διαδικασία που έκανα κι εγώ (και πέτυχε);

Έχεις κάνει λάθος στο sw.unl. Μόνο σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το εσωτερικό gps. Το οτι τα έβαλες όλα μαζί (κλειδιά, χάρτες, αρχεία, sis) δεν πειράζει. Αν οι χάρτες έχουν σωστά ονόματα, αν υποστηρίζονται απο την έκδοση του garmin, αν τα unl έχουν σωστό όνομα και κωδικους, τότε θα δουλέψει.

εκανα το λαθος με unl kai εβαλα να ανοιγουν με το notepad προκειμενου να βαλω το νεο κωδικο!!!

τωρα διαβαζει μονο τεχτ παρολο που το εσβησα και το ξαναεβαλα

πως φτιαχνει ???

Έχεις κάνει λάθος στο sw.unl. Μόνο σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το εσωτερικό gps. Το οτι τα έβαλες όλα μαζί (κλειδιά, χάρτες, αρχεία, sis) δεν πειράζει. Αν οι χάρτες έχουν σωστά ονόματα, αν υποστηρίζονται απο την έκδοση του garmin, αν τα unl έχουν σωστό όνομα και κωδικους, τότε θα δουλέψει.

Αρχικά σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά και για τη βοήθεια που έχεις δώσει σε κόσμο (αλλά και σε εμένα προσωπικά παλαιότερα).

Αυτό που με χαλάει στο πρόγραμμα των κωδικών, είναι ότι κάθε φορά που πατάω "generate" βγάζει και άλλο κωδικό. Υποθέτω πως όποιον από αυτούς που βγάζει και αν χρησιμοποιήσω, θα παίξει το εργαλείο.

εκανα το λαθος με unl kai εβαλα να ανοιγουν με το notepad προκειμενου να βαλω το νεο κωδικο!!!

τωρα διαβαζει μονο τεχτ παρολο που το εσβησα και το ξαναεβαλα

πως φτιαχνει ???

και έτσι να το αφήσεις δε θα έχεις πρόβλημα αρκεί το αρχείο που θα δημιοργείς να είναι της μορφής xxx.unl και να μη το σώζεις σαν xxx.txt και αν το σώσεις σαν xxx.txt

μπορείς να το κάνεις μετονομασία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δες αν εμφανίζονται οι καταλήξεις των αρχείων στον υπολογιστή σου, αλλιώς πρέπει να τις εμφανίσεις και θα δεις το αρχείο θα είναι sw.unl.txt οπότε πρέπει να το κάνεις sw.unl

indian_, το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις το κλειδί στον φάκελο garmin και μετά να το τσεκάρεις με το x-plore στο οποίο φαίνονται όλες οι καταλήξεις.

Όπως σου είπε και ο φίλος vassar το αρχείο θα πρέπει να είναι της μορφής xxx.unl . Αν δεν είναι, διόρθωσέ το με το x-plore.

Αρχικά σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά και για τη βοήθεια που έχεις δώσει σε κόσμο (αλλά και σε εμένα προσωπικά παλαιότερα).

Αυτό που με χαλάει στο πρόγραμμα των κωδικών, είναι ότι κάθε φορά που πατάω "generate" βγάζει και άλλο κωδικό. Υποθέτω πως όποιον από αυτούς που βγάζει και αν χρησιμοποιήσω, θα παίξει το εργαλείο.

Σ'ευχαριστώ φίλε. :)

Βγάζει κάθε φορά άλλον κωδικό; :confused: Δεν το ήξερα. Ή μήπως βγάζει στην αρχή πάντα τον ίδιο και αν ξαναπαήσεις generate βγάζει άλλον κ.ο.κ;

Αλίμονο.

sw.unl είναι το όνομα του αρχείου και δεν έχει και άλλο extension. Σίγουρο αυτό που λέω.

Αν την πρώτη φορά, το generator μου έβγαζε ένα στάνταρ κωδικό και αφού ξαναπάταγα μου έβγαζε άλλους, θα το είχα λύσει το πρόβλημα.

Για κακή μου τύχη, όποτε και αν πατήσω το κουμπί, μου βγάζει πάντα διαφορετικούς κωδικούς.

Παιδιά τα συγχαρητήρια μου για την πολύ καλή αλλά και γρήγορη δουλειά που κάνετε. Μπράβο.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Καλησπέρα,

Έχω την έκδοση 4.10.80 και από την πρώτη μέρα που το εγκατέστησα δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση με όνομα δρόμου, μου εμφανίζει δεν υπαρχει. Έχω δοκιμάσει με κεφαλαία, με πεζά με τόνους, χωρίς αλλά τπτ.Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Για νέους χρήστες τι γίνεται?Κοιταξα κάτω κάτω στο 1ο ποστ αλλά κάποια αρχεία δε υπάρχουν πιο στο rapidshare.

Έχω την έκδοση 4.10.80 και από την πρώτη μέρα που το εγκατέστησα δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση με όνομα δρόμου, μου εμφανίζει δεν υπαρχει. Έχω δοκιμάσει με κεφαλαία, με πεζά με τόνους, χωρίς αλλά τπτ.Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Ποιόν κύριο χάρτη χρησιμοποιείς; Αν έχεις τον autodrive τον ξεκλείδωτο, μάλλον αυτό φταίει γιατί έχουν παρατηρήσει πολλά παιδιά οτι δεν λειτουργεί η αναζήτηση.

Βάλε τον νέο autodrive 1.50 μαζί με το κλειδί του.

Για νέους χρήστες τι γίνεται?Κοιταξα κάτω κάτω στο 1ο ποστ αλλά κάποια αρχεία δε υπάρχουν πιο στο rapidshare.

Εδώ είναι η απάντησή σου. :)

εμενα που μου εκανε νερα τελικα το gps λειτουργησε απλα τυχαια μονο του.με τον χαρτη που δεν τον εβλεπε και ελεγε no map σε αντι8εση με πιο παλιες εκδοσεις που ειχα δουλεψει και εβαζα μονο τον ελληινκο η 5 στο ν78 τουλαχιστον θελει τον αρχικο ξεκλειδωτο χαρτη και τον ελληνικο.τον 1.50 δεν μπορω να βρω.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Δες αν εμφανίζονται οι καταλήξεις των αρχείων στον υπολογιστή σου, αλλιώς πρέπει να τις εμφανίσεις και θα δεις το αρχείο θα είναι sw.unl.txt οπότε πρέπει να το κάνεις sw.unl

Παιδιά την πάτησα σαν πρωτάρης.

Η αδερφή μου είναι άχρηστη με τα κομπιούτερ και ΒΕΒΑΙΩΣ έχει επιλέξει να μην εμφανίζονται οι επεκτάσεις για γνωστούς τύπους αρχείων. ΔΗΛΑΔΗ για ΤΧΤ!

Να γιατί δεν μου το εμφάνιζε.

'Εκανα μετονομασία και πλέον όλα παίζουν τέλεια!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

Καλησπέρα, έχω βάλει το 4.20.20 σε Ε71 και δούλευε μια χαρά με τον χάρτη 1.40. Χθες έβαλα τον 1.50, όλα καλά τον βλέπει, αλλά όταν ξεκινά η πλοήγηση μου πετά συνέχεια μυνήματα Ειδοποίηση 2 χιλιόμετρα και Ειδοποίηση CTV !!! σε μια κόκκινη μπάρα, και βαράει και συνέχεια, φταίει κάποια ρύθμιση ; (δεν πείραξα τίποτα, είναι οι αρχικές) ή να βάλω πάλι τον παλιό ;
Konstantinos Metaxas - 6972727220

apo poio magazki please den vrisko . over 1.50 autodrive

Υπαρχει στο στο θεμα: xxxxxxxx

Y.Γ.

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες για να σε βοηθησουμε πιο ευκολα. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα, έχω βάλει το 4.20.20 σε Ε71 και δούλευε μια χαρά με τον χάρτη 1.40. Χθες έβαλα τον 1.50, όλα καλά τον βλέπει, αλλά όταν ξεκινά η πλοήγηση μου πετά συνέχεια μυνήματα Ειδοποίηση 2 χιλιόμετρα και Ειδοποίηση CTV !!! σε μια κόκκινη μπάρα, και βαράει και συνέχεια, φταίει κάποια ρύθμιση ; (δεν πείραξα τίποτα, είναι οι αρχικές) ή να βάλω πάλι τον παλιό ;

.....για προσπαθησε,εργαλεια,ρυθμισεις,σημεια εγγυτητας και απενεργοποιησε την ηχητικη ειδοποιηση και τα προσαρμ. συνολα POI,.H σειρα ειναι απο την εκδοση 5.00.00,αλλα απ'οτι θυμαμαι δεν απεχει πολυ!

.....για προσπαθησε,εργαλεια,ρυθμισεις,σημεια εγγυτητας και απενεργοποιησε την ηχητικη ειδοποιηση και τα προσαρμ. συνολα POI,.H σειρα ειναι απο την εκδοση 5.00.00,αλλα απ'οτι θυμαμαι δεν απεχει πολυ!

Se efxaristo, mou eixan spasei ta nevra, eimoun Omonoia stamatimenos kai barage synexeia !!! Loipon exoume kai leme :

Prosarmosmena synola POI : Apenergopoiisi

kameres asfaleias Garmin ? Energopoimenes i oxi ?

Hxitiki eidopoisi ? Mono ixitiko sima ? Den exei apenergopoisi

Konstantinos Metaxas - 6972727220

GARMIN 5. Πόσο γρήγορα κλειδώνει;

Διαπίστωσα κάτι ακόμα. Σε Ε66, το ΝΟΚΙΑ Μαπς (μια μάπα όπως λεει και το όνομα), κλειδώνει μέσα σε 1 λεπτό.

Το Garmin 5 θέλει γύρω στα 10 λεπτά και αν κλειδώσει. Το δοκίμασα σε ένα Nokia 6110 και σε 2 ΝΟΚΙΑ Ε66.

Βέβαια κάνω το εξής τρικ. Καθώς είμαι σταματημένος, ανοίγω το ΝΟΚΙΑ ΜΑΠΣ και αφού με βρει το κλείνω και ανοίγω το garmin. Ο εντοπισμός τότε είναι ακαριαίος.

Τις προάλες, ξεκίνησα να οδηγώ από Νέα Σμύρνη και έφτασα στο Φάληρο για να με βρει (με ανοιχτό ορίζοντα μπροστά και το τηλέφωνο σε βεντούζα).

Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής...

Σε σχέση με το Garmin 4, έχετε παρατηρήσει ότι η βερσιόν 5 αργεί να βρει στίγμα;