Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει σωστα τα .unl αρχεια που ξεκλειδωνουν τους χαρτες αλλα και το εσωτερικο gps?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε αυτο το λινκ http://rapidshare.com/files/154597548/POIS.zip.html

εχω ανεβασει μερικα poi.Ειναι οτι πιο τελευταιο υπαρχει.Περιεχονται 321 κτηγοριες και 18,644 σημεια.Θα προτεινα ολοι να επισκεπτονται το http://www.index.pois.gr και να δηλωνουν καποια σημεια που σιγουρα γνωριζουν και δεν εχουν δηλωθει.

ΤΑ ΡΟΙ ειναι μονο για την αθηνα η και για ολη την ελλαδα?

Για ολη την ελλαδα..

Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει σωστα τα .unl αρχεια που ξεκλειδωνουν τους χαρτες αλλα και το εσωτερικο gps?

ναι δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω εγκατασταση.εχω δοκιμασει ενα σωρο εκδοσεις μονο η 5 μου τρεχει αλλα αυτη δεν ξεκλειδωνει τπτ.καπου στο xxxxxxxxx διαβασα οτι στο ν78 τρεχει μονο η 5 κ η 4.10.20 την ειχα την εσβησα κατα λα8ος δεν μπορω να την βρω κ ειμαι ολο το απογευμα με ενα garmin k pali doyleia tpt.εβαλα και ξεκλειδωτο χαρτη αλλα παλι τπτ

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Kαλυτερα να MHN βαλεις τον ξεκλειδωτο και γιατι εχει προβλημα με την αναζητηση.

Δοκιμασε να βαλεις νεους κωδικους στα .unl δεν μπορει κατι κανεις λαθος. Η 5.00.00 τρεχει σε ολα τα Ν78 αρα και στο δικο σου.

Υ.Γ.

Στο Ν78 τρεχει η 4.20.20 και η 5.00.00 μαλλον μπερδευτηκες γιατι πιο επανω και εγραψες 4.10.20 :)

ξαναπερασα τα ιδια ακριβως unl την ωρα που το ειχα ανοιχτο το garmin μεσω καλωδιου και σε usb mode.ξαφνικα βλεπει το gps αλλα οχι τον χαρτη.ο 1.40 εχει το ιδιο id-822-e?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Nαι εχει το ιδιο. προσεξε να εχει το .unl το ιδιο ονομα με το χαρτη επισης εαν δεν ανοιγει αλλαξε τους κωδικους για ακομη 2-3 φορες

Κατέβασα το garmin 55mb v5, το έκανα εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει. Πάει να ξεκινήσει αλλά με πετά έξω Έχω Ν96. Δηλαδή κολλά στο βήμα 5. Και δεν το κάνω πρώτη φορά εγκατάσταση, το έχω κάνει σε αλλά δυο κινητά με επιτυχία (πιο παλιές εκδόσεις). Ξέρει κανείς αν παίζει η 5 στο Ν96 ?

Τα βήματα που έκανα ήταν

1)αποσυμπίεσε του αρχείου rar σε ένα φάκελο με το όνομα garmin.

2) μεταφορά του φακέλου garmin στο κινητό

3) μέσα από αυτόν τον φάκελο έτρεξα το sis και έγινε κανονικά η εγκατάσταση

4)Ξεκινάω το πρόγραμμα αλλά δεν ανοίγει

Τι δεν έχω κάνει σωστά έως εδώ ?

Δεν έχω περάσει κάποιον χάρτη πάρα μόνο ότι έχει το πρόγραμμα από μόνο του

@agriniopk διαβασε απο Εδω μεχρι και το 6511 ποστ.

Καλησπέρα. Ποιοι είναι οι τελευταίοι χάρτες που παίζουν κανονικά στην 5 και στο N78? Tnks
Never Settle 3...

Τελικά ποιά έκδοση είναι η καλύτερη για να εγκαταστήσω στο Ε66; Η 5.00.00 ή η 4.20.20; Για την εγκατάσταση τους πρέπει πρώτα να έχεις παλιότερη έδοση και μετά να κάνεις update ή μπορείς να τις περάσεις απευθείας;

Κατέβασα το garmin 55mb v5, το έκανα εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει. Πάει να ξεκινήσει αλλά με πετά έξω Έχω Ν96. Δηλαδή κολλά στο βήμα 5. Και δεν το κάνω πρώτη φορά εγκατάσταση, το έχω κάνει σε αλλά δυο κινητά με επιτυχία (πιο παλιές εκδόσεις). Ξέρει κανείς αν παίζει η 5 στο Ν96 ?

Τα βήματα που έκανα ήταν

1)αποσυμπίεσε του αρχείου rar σε ένα φάκελο με το όνομα garmin.

2) μεταφορά του φακέλου garmin στο κινητό

3) μέσα από αυτόν τον φάκελο έτρεξα το sis και έγινε κανονικά η εγκατάσταση

4)Ξεκινάω το πρόγραμμα αλλά δεν ανοίγει

Τι δεν έχω κάνει σωστά έως εδώ ?

Δεν έχω περάσει κάποιον χάρτη πάρα μόνο ότι έχει το πρόγραμμα από μόνο του

Ότι και να έκανα δεν καταλαβαίνει τίποτε, μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει με τίποτε, δείχνει για λίγο το logo garmin αλλά με πετά έξω.

Τελικά ποιά έκδοση είναι η καλύτερη για να εγκαταστήσω στο Ε66; Η 5.00.00 ή η 4.20.20; Για την εγκατάσταση τους πρέπει πρώτα να έχεις παλιότερη έδοση και μετά να κάνεις update ή μπορείς να τις περάσεις απευθείας;
Την 5 την περνάς μόνη της. Για την 4.20.20 εγώ έβαλα πρώτα την 4.20.00 και απο πάνω αυτή.

Με όποιο τρόπο και αν τα κάνεις, αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα, θα σου δουλέψει μια χαρά.

Να ρωτήσω κάτι : Η διάταξη των φακέλων που κάνω είναι ο εξής

Έχω ένα φάκελο με το όνομα garmin και μέσα σε αυτόν είναι το αρχείο sis και ένας φάκελος πάλη με το όνομα garmin και όλα αυτά τα έχω μεταφέρει στην εσωτερική μνήμη του Ν96 χωρητικότητας 16 gb (όχι στο c αλλά στο e (δίσκος μαζικής αποθήκευσης όπως τον ονομάζει)) και στη συνέχεια εκτελώ το sis, γίνετε η εγκατάσταση και πάω να τρέξω το πρόγραμμα για να προχωρήσω και να ενεργοποιήσω το gps αλλά με πετά έξω.

Ως εδώ τι μπορεί να είναι λάθος ? μήπως το αρχείο sis με τον φάκελο garmin πρέπει να είναι κατευθείαν στο e χωρίς να είναι μέσα σε άλλο φάκελο με το όνομα garmin ?

Ότι και να έκανα δεν καταλαβαίνει τίποτε, μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει με τίποτε, δείχνει για λίγο το logo garmin αλλά με πετά έξω.

Ειναι η πρωτη φορα που εγκαθιστας το garmin το συγκεκριμενο τηλεφωνο?και προσπαθησες μονο με την εκδοση 5.00.00?

Ειναι η πρωτη φορα που εγκαθιστας το garmin το συγκεκριμενο τηλεφωνο?και προσπαθησες μονο με την εκδοση 5.00.00?

Ναι σωστά. Γιατί ?

Την 5 την περνάς μόνη της. Για την 4.20.20 εγώ έβαλα πρώτα την 4.20.00 και απο πάνω αυτή.

Με όποιο τρόπο και αν τα κάνεις, αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα, θα σου δουλέψει μια χαρά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ποιά όμως είναι καλύτερη 'εκδοση;

Έχω ένα φάκελο με το όνομα garmin και μέσα σε αυτόν είναι το αρχείο sis και ένας φάκελος πάλη με το όνομα garmin και όλα αυτά τα έχω μεταφέρει στην εσωτερική μνήμη του Ν96 χωρητικότητας 16 gb

Ο φάκελος garmin που είναι μέσα στον άλλο, αυτόν πρέπει να βάλεις στην μνήμη Ε και όχι τον έναν μέσα στον άλλο.

Δηλαδή θα έχεις έναν φάκελο garmin στο Ε και μέσα στο garmin τους χάρτες και τους φακέλους Apps, Voice, Font, Vehicle κτλ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ποιά όμως είναι καλύτερη 'εκδοση;

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την 5.

Όσο έγραφες την απάντηση φίλε mirrorofsorrow δοκίμασα αυτό ακριβώς να έχω δηλαδή ένα φάκελο και όντως δούλεψε (ο φάκελος μέσα στο φάκελο μου είχε δουλέψει σε προηγούμενες εκδόσεις και διαφορετικά κινητά, οπότε δεν το θεώρησα πρόβλημα)

Όποτε οκ.

Το αρχείο sis χρειάζεται μετά την εγκατάσταση ή μπορεί να διαγραφεί ?

Αν δεν το έχεις στον υπολογιστή σου κράτα το για μελλοντική ή σε άλλο κινητό εγκατάσταση. Αλλιώς, σβήστο.

Δυο θέματα!

1. Στο δικό μου κινητό Ε66 έπαιξε μια χαρά, αφού πρώτα είχα βάλει την 4.10.60 και μετά την 5!

Στης αδερφής μου το κινητό (που αγόρασε σήμερα) δεν ξεκλειδώνει με τίποτα το εσωτερικό GPS. Τι προτείνετε να κάνω; 'Εχω βαρεθεί να περνάω τον 25ψήφιο κωδικο!

2. Από όταν πέρασα το garmin, αν και έχω όλο τον φάκελλο κρυφό, στα πολυμέσα-> Εικόνες βλέπω κανονικά γραμματοστειρές και άλλα! Αν σβήσω κάποια γραμματοσειρά... και πάλι μου εμφανίζει κάποιο άλλο στοιχείο.

Δεκτή κάθε πρόταση!

Δυο θέματα!

1. Στο δικό μου κινητό Ε66 έπαιξε μια χαρά, αφού πρώτα είχα βάλει την 4.10.60 και μετά την 5!

Στης αδερφής μου το κινητό (που αγόρασε σήμερα) δεν ξεκλειδώνει με τίποτα το εσωτερικό GPS. Τι προτείνετε να κάνω; 'Εχω βαρεθεί να περνάω τον 25ψήφιο κωδικο!

2. Από όταν πέρασα το garmin, αν και έχω όλο τον φάκελλο κρυφό, στα πολυμέσα-> Εικόνες βλέπω κανονικά γραμματοστειρές και άλλα! Αν σβήσω κάποια γραμματοσειρά... και πάλι μου εμφανίζει κάποιο άλλο στοιχείο.

Δεκτή κάθε πρόταση!

Πηγαινε,ρυθμισεις ,συστημα,απομακρυσμενο GPS,και ενεργοποιησε τη μοναδα σου!β)εχεις τοX-plore?καντο απ εκει!

Να ρωτήσω κάτι : Η διάταξη των φακέλων που κάνω είναι ο εξής

Έχω ένα φάκελο με το όνομα garmin και μέσα σε αυτόν είναι το αρχείο sis και ένας φάκελος πάλη με το όνομα garmin και όλα αυτά τα έχω μεταφέρει στην εσωτερική μνήμη του Ν96 χωρητικότητας 16 gb (όχι στο c αλλά στο e (δίσκος μαζικής αποθήκευσης όπως τον ονομάζει)) και στη συνέχεια εκτελώ το sis, γίνετε η εγκατάσταση και πάω να τρέξω το πρόγραμμα για να προχωρήσω και να ενεργοποιήσω το gps αλλά με πετά έξω.

Ως εδώ τι μπορεί να είναι λάθος ? μήπως το αρχείο sis με τον φάκελο garmin πρέπει να είναι κατευθείαν στο e χωρίς να είναι μέσα σε άλλο φάκελο με το όνομα garmin ?

μαλλον φταιει το οτι εχεις 2 φακελους garmin και τo sys σε ενα φακελεο χωρις αλλα περιεχομενα στην ουσια. βαλε στην μνημη σου το φακελο garmin και μεσα το sys, δηλαδη e:/garmin/____.sys και δοκιμασε αν το τρεξεις παλι.

EDIT δεν ειδα οτι ειχε απαντηθει. sorry

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

συμφωνα με το site της autodrive, στα τελη του νοεμβριου, θα βγει καινουρια εκδοση.

Σημείωση: Έχει περιληφθεί η πλειοψηφία των παρατηρήσεων των χρηστών που παραλήφθηκαν μέχρι 25/09/2008. Τυχόν παρατηρήσεις που δεν έχουν συμπεριληφθεί θα ενσωματωθούν στην επόμενη αναβάθμιση (τέλος Νοεμβρίου 2008)
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg