The_Godfather Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Δηλ. τον Auto_Drive_Hellas_v1.40 τον κατεβάζω και τον εγκαθιστώ κατ'ευθείαν? Εδώ δεν χρειάζεται να έχω τον προηγούμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Δηλ. τον Auto_Drive_Hellas_v1.40 τον κατεβάζω και τον εγκαθιστώ κατ'ευθείαν? Εδώ δεν χρειάζεται να έχω τον προηγούμενο? όχι δε χρειάζεται, φρόντισε να κατεβάσεις από το xxxxxxxxxxx κατευθείαν το img αρχείο ώστε να το περάσεις απλά στο φάκελο του garmin (με το ανάλογο ξε-κλείδωμα ασφαλώς););) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Έγινε φίλε, σ' ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 kalhmera ephdh bre paidia exo xasei polla epeisodeia logo ergasias pios tha moy lysei 2 apories;;exo to e90 k to garmin 4.10.60 poy exei ena problhma me deixnei kamia 10aria metra pio piso apo ekei poy eimai exei fiaksei ayto me kamia allh ekdosh toy garmin;kserei kaneis;;oi xartes einai oi idio poy htan prin 7 mhnes h exoyme kainoyrgioys;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Παιδιά δύο ερωτήσεις... 1) Για να εγκαταστήσω την έκδοση 4.20.00 πρέπει πρώτα να έχω την προηγούμενη? Δεν γίνεται κατ' ευθείαν? Είχα την προηγούμενη έκδοση αλλά είχα κάνει φροματ την κάρτα. 2) Τον Auto_Drive_Hellas_v1.40 μπορούμε να τον εγκαταστήσουμε ή θα πρέπει να αρκεστούμε στις προηγούμενες εκδόσεις προς το παρόν. Πολύ πιθανόν να έχουν απαντηθεί τα ερωτήματά μου προηγουμένως αλλά είναι τεράστιο το τοπικ και δεν τα βρίσκω. Ζητώ συγνώμη γι' αυτό. Ευχαριστώ. 1ον δεν χρειαζεται να εχεις την προηγουμενη εκδοση,αρκει το sis αρχειο της 4,20,00.εγω για να περασω την καινουρια εκδοση εκανα φορματ στην καρτα και τα περασα εκ νεου ολα,και την 4,20,00 χωρις να εχω την προηγουμενη. 2ον τον 1,40 μπορεις να τον κατεβασεις απο το ιπ μαρτ ή αν εχεις εγκατεστημενο τον 1,30 πας στο autodrivehellas.gr (που ειναι το επισημο σαιτ) και τον αναβαθμιζεις σε 1,40 kalhmera ephdh bre paidia exo xasei polla epeisodeia logo ergasias pios tha moy lysei 2 apories;;exo to e90 k to garmin 4.10.60 poy exei ena problhma me deixnei kamia 10aria metra pio piso apo ekei poy eimai exei fiaksei ayto me kamia allh ekdosh toy garmin;kserei kaneis;;oi xartes einai oi idio poy htan prin 7 mhnes h exoyme kainoyrgioys;;; εισαι δυο εκδοσεις πισω.η τελευταια εκδοση του garmin ειναι η 4,20,00.αν μπεις και στο επισημο σαιτ της γαρμιν αναφερει οτι ακομα και στην καλυτερη περιπτωση μια αποκλιση 15 μετρων ειναι φυσιολογικη.δεν ξερω ποιους χαρτες εχεις αλλα σιγουρα ειναι παλιοι Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Σίγουρα έχει βελτιώσεις και πολλές μάλιστα. Ειδικά στα νησιά, έχουν κάνει απίστευτες βελτιώσεις. Δεν δοκίμασα την ακρίβεια (που είχα επίσης πρόβλημα) αλλά φίλος μου που το δοκίμασε , μου είπε ότι πλέον έχει ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα περίεργα κολλήματα στην 4.20? Εγώ χτες το χρησιμοποίησα αρκετή ώρα με το αμάξι. Σε κάποια φάση, ενώ δούλευε για αρκετή ώρα καλά, κόλλησε το πρόγραμμα.Δεν μπορούσα να το κλείσω με τίποτα.Με έβγαζε στην αρχική οθόνη, αν πατούσα το κόκκινο κουμπί, αλλά το πρόγραμμα έτρεχε στο background.Και μάλιστα μου έφαγα αμέσως τη μπαταρία (είχα 1 πάυλα και έκλεισε το κινητό). Το βάζω να φορτίζει και το ξανανοίγω.Μετά πάλι, ενώ με οδηγούσε, ξαφνικά χάνει τους δορυφόρους.Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ενώ έχει κλειδώσει να χάσει μετά από ώρα τους δορυφόρους.Και ενώ το άφησα κανένα 10λεπτο, με τίποτα δεν κλείδωνε σήμα.Έκανα 1 restart και μετά δούλεψε.. Πολλά κουλά ρε παιδιά, που δεν τα είχα με καμιά προηγούμενη έκδοση.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Φίλε mafiagalou σ' ευχαριστώ και εσένα για την απάντησή σου. Εδώ όμως τώρα μου δημιουργήθηκε μια απορία... Αν βάλω τον Auto_Drive_Hellas_v1.30 όχι από μόνο του αλλά με τους χάρτες που είναι 3 to 1 ή 5 to 1, τότε θα μπορώ να κάνω την αναβάθμιση? Το αρχείο που κατέβασα για τον Auto_Drive_Hellas_v1.40 είναι .exe. Αυτό πως δουλεύει? Θα ήθελα επίσης αν κάποιος γνωρίζει να μου πει που μπορώ να βρώ χάρτη για την Κύπρο. Είδα ότι η Κύπρος υπάρχει σε ένα χάρτη που είναι 5 to 1 αλλά η αναζήτηση δουλεύει μόνο στα Αγγλικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα περίεργα κολλήματα στην 4.20? Εγώ χτες το χρησιμοποίησα αρκετή ώρα με το αμάξι. Σε κάποια φάση, ενώ δούλευε για αρκετή ώρα καλά, κόλλησε το πρόγραμμα.Δεν μπορούσα να το κλείσω με τίποτα.Με έβγαζε στην αρχική οθόνη, αν πατούσα το κόκκινο κουμπί, αλλά το πρόγραμμα έτρεχε στο background.Και μάλιστα μου έφαγα αμέσως τη μπαταρία (είχα 1 πάυλα και έκλεισε το κινητό). Το βάζω να φορτίζει και το ξανανοίγω.Μετά πάλι, ενώ με οδηγούσε, ξαφνικά χάνει τους δορυφόρους.Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ενώ έχει κλειδώσει να χάσει μετά από ώρα τους δορυφόρους.Και ενώ το άφησα κανένα 10λεπτο, με τίποτα δεν κλείδωνε σήμα.Έκανα 1 restart και μετά δούλεψε.. Πολλά κουλά ρε παιδιά, που δεν τα είχα με καμιά προηγούμενη έκδοση.. για το κολλημα ισως να ευθυνεται το κινητο.μου εχει συμβει με προηγουμενες εκδοσεις να χαθει το δορυφορικο σημα ή να χρειαστει να το κλεισω και να το ανοιξω ξανα για να δουλεψει.νομιζω πως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειναι πρωτα κινητο και μετα συσκευη gps,αλλωστε οπως η καμερα του δεν μπορει να συγκριθει με μια ψηφιακη,το ιδιο συμβαινει και με το gps. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Το αρχείο που κατέβασα για τον Auto_Drive_Hellas_v1.40 είναι .exe. Αυτό πως δουλεύει? Δεν δουλεύει (για εσένα και για εμένα). Πρέπει να πας στα "γνωστά μαγαζάκια" και να το αναζητήσεις. Αν δεν ξέρεις, στείλε μου p.m. ή κάνε με add στο msn για να βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Φίλε mafiagalou σ' ευχαριστώ και εσένα για την απάντησή σου. Εδώ όμως τώρα μου δημιουργήθηκε μια απορία... Αν βάλω τον Auto_Drive_Hellas_v1.30 όχι από μόνο του αλλά με τους χάρτες που είναι 3 to 1 ή 5 to 1, τότε θα μπορώ να κάνω την αναβάθμιση? Το αρχείο που κατέβασα για τον Auto_Drive_Hellas_v1.40 είναι .exe. Αυτό πως δουλεύει? Θα ήθελα επίσης αν κάποιος γνωρίζει να μου πει που μπορώ να βρώ χάρτη για την Κύπρο. Είδα ότι η Κύπρος υπάρχει σε ένα χάρτη που είναι 5 to 1 αλλά η αναζήτηση δουλεύει μόνο στα Αγγλικά.. η αναβαθμιση απο το επισημο σαιτ ισχυει μονο για τον auto drive τον σκετο,δεν ισχυει για 3 σε 1 και 5σε 1.οσον αφορα το .exe.θα βαλεις την καρτα μνημης στον υπολογιστη μεσω card reader ή θα συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη (εγω εχω δοκιμασει τον πρωτο τροπο και ειναι πολυ ευκολος),θα τρεξεις το αρχειο exe (στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη,οχι μεσα στην καρτα) ακολουθοντας τις οδηγιες που σου δινει και αυτο ειναι ολο. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ οι χαρτες της ελλαδας ειναι δυο AUTO DRIVE HELLAS 1.40 -ANAVASIS 3.60(GR 14) βαζοντας αυτους τους δυο εχεις ολη την ελλαδα μεχρι μονοπατια βουνα χωματοδρομους και αναζητηση στα ελληνικα Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ οι χαρτες της ελλαδας ειναι δυο AUTO DRIVE HELLAS 1.40 -ANAVASIS 3.60(GR 14) βαζοντας αυτους τους δυο εχεις ολη την ελλαδα μεχρι μονοπατια βουνα χωματοδρομους και αναζητηση στα ελληνικα γι' αυτο ειναι το φορουμ.ασε που υπαρχουν και αλλοι χαρτες bluechart για παραδειγμα και αλλων χωρων και οτι θελεις.στο φορουμ οποιος θελει ρωταει οποιος θελει απανταει και οποιος θελει διαβαζει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 γι' αυτο ειναι το φορουμ.ασε που υπαρχουν και αλλοι χαρτες bluechart για παραδειγμα και αλλων χωρων και οτι θελεις.στο φορουμ οποιος θελει ρωταει οποιος θελει απανταει και οποιος θελει διαβαζει bluechart που να εχει μονο τη ελλαδα υπαρχει ενα που βρηκα γυρω στα 15 mb δεν καταφερα να δουλεψει δεν θελω να βαλω τον κανονικο των 500 mb ενδιαφερομαι μονο για αγαιο μεσογειο ιονιο θα προσθεσει κατι η τζαμπα κοπος δεν ειμαι και σκαφατος Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 bluechart που να εχει μονο τη ελλαδα υπαρχει ενα που βρηκα γυρω στα 15 mb δεν καταφερα να δουλεψει δεν θελω να βαλω τον κανονικο των 500 mb ενδιαφερομαι μονο για αγαιο μεσογειο ιονιο θα προσθεσει κατι η τζαμπα κοπος δεν ειμαι και σκαφατος Ο Bluechart που αφορά μόνο την Ελλάδα είναι ενσωματωμένος στον 3σε1 που υπάρχει στο xxxxxxxxx. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Ο Bluechart που αφορά μόνο την Ελλάδα είναι ενσωματωμένος στον 3σε1 που υπάρχει στο xxxxxxxx. ;) επειδη τους αλλους δυο τους εχω χωριστα ενδιαφερομαι για μεμονωμενο Bluechart Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 bluechart που να εχει μονο τη ελλαδα υπαρχει ενα που βρηκα γυρω στα 15 mb δεν καταφερα να δουλεψει δεν θελω να βαλω τον κανονικο των 500 mb ενδιαφερομαι μονο για αγαιο μεσογειο ιονιο θα προσθεσει κατι η τζαμπα κοπος δεν ειμαι και σκαφατος ουτε εμενε μου δουλευε ο 15 ΜΒ.βαλε τον 3 σε 1.αν δεν εισαι σκαφατος δεν τον χρειαζεσαι απλα τον βαζεις ετσι για την ιδεα.αν εισαι σκαφατος χρησιμοποιεις πολυ πιο εξελιγμενους χαρτες καθως και συστηματα πλοηγησης και πλευσης.αυτο των 500ΜΒ δεν τον γνωριζα,που μπορω να τον βρω; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 επειδη τους αλλους δυο τους εχω χωριστα ενδιαφερομαι για μεμονωμενο Bluechart Δεν έχω εντοπίσει μεμονωμένο τον Bluechart για την Ελλάδα. Αν ξέρει κάτι ο Άρης ή κάποιος άλλος φίλος, ας μας πληροφορήσει. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 εχω βαλει στο Ν82 την τελευταια εκδοση garmin4.20.00 ανοιγει κανονικα εχω το χαρτη 3se1 με autodrive hellas 1.40 Bluechart2008 και anavasis3.60 οταν παω να κανω πλοηγηση ξεκιναει αλλα αργει να μου βγαλει το χαρτη μπροστα μου σαν να κανει σχεδιαση , και μετα απο λιγο με πεταει εξω απο το garmin, τι να γινεται........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 εχω βαλει στο Ν82 την τελευταια εκδοση garmin4.20.00 ανοιγει κανονικα εχω το χαρτη 3se1 με autodrive hellas 1.40 Bluechart2008 και anavasis3.60 οταν παω να κανω πλοηγηση ξεκιναει αλλα αργει να μου βγαλει το χαρτη μπροστα μου σαν να κανει σχεδιαση , και μετα απο λιγο με πεταει εξω απο το garmin, τι να γινεται........ Δηλαδή τον βλέπει τον χάρτη και ανοίγει κανονικά η εφαρμογή? Κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει, ίσως με τη συσκευή σου. Κάνε καμία επανεκκίνηση, μήπως τρέχει στο παρασκήνιο κάποια εφαρμογή που το κολλάει. :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Δηλαδή τον βλέπει τον χάρτη και ανοίγει κανονικά η εφαρμογή? Κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει, ίσως με τη συσκευή σου. Κάνε καμία επανεκκίνηση, μήπως τρέχει στο παρασκήνιο κάποια εφαρμογή που το κολλάει. :rolleyes: δεν τρεχει τιποτα εχω κανει και επανεκινηση τι να κανω ρε γ....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 δεν τρεχει τιποτα εχω κανει και επανεκινηση τι να κανω ρε γ....... Μήπως να έκανες μία απεγκατάσταση του Garmin, να καθαρίσεις το φάκελο E:\Garmin και να τα βάλεις από την αρχή?... :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μήπως να έκανες μία απεγκατάσταση του Garmin, να καθαρίσεις το φάκελο E:\Garmin και να τα βάλεις από την αρχή?... :what: ok μαλλον αυτο θα κανω tnk's Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ok μαλλον αυτο θα κανω tnk's Θα σου πρότεινα να βάλεις πρώτα την έκδοση 4.10.60 με τους χάρτες μέσα στο φάκελο E:\Garmin. Να τρέξεις την εφαρμογή για να σου δει τους χάρτες και μετά βάζεις την έκδοση 4.20.00. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Θα σου πρότεινα να βάλεις πρώτα την έκδοση 4.10.60 με τους χάρτες μέσα στο φάκελο E:\Garmin. Να τρέξεις την εφαρμογή για να σου δει τους χάρτες και μετά βάζεις την έκδοση 4.20.00. ;) τα εχω κανει αυτα τους βλεπει τους χαρτες το προβλημα ειναι αυτο που ειπα παραπανω ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts