mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Πήγαινε στο Δεδομένα GPS- Θέση- Επιλογές- Κατάσταση Δορυφόρων. Τι σου δείχνει εκεί; Ψάχνει ή σου λέει χωρίς δεδομένα; Έχει βρει ποτέ στίγμα η συσκευή; Το έχεις σε ανοιχτό ουρανό; Θέλει υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Πήγαινε στο Δεδομένα GPS- Θέση- Επιλογές- Κατάσταση Δορυφόρων. Τι σου δείχνει εκεί; Ψάχνει ή σου λέει χωρίς δεδομένα; Έχει βρει ποτέ στίγμα η συσκευή; Το έχεις σε ανοιχτό ουρανό; Θέλει υπομονή. Αυτό εδώ: (Δεδομένα GPS- Θέση- Επιλογές- Κατάσταση Δορυφόρων) δεν μπορώ να το βρώ. Όσο για τα άλλα τα έχω κάνει. Ε΄κανα ακριβώς τα ίδια που έκανα και στο δικό μου(που δουλεύει) αλλα το αλλό τώρα τίποτα. Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εχει αναφερθει και πιο πριν..πρεπει να το μετονομασεις τον 3σε1 σε GMAPSUPP.IMG οπως και το .UNL του...Αλλαξαν την ονομασια του και δεν ξερω γιατι..Και εμενα το ιδο εκανε και με τα απο μια βολτα στα forum το ανακαλυψα και το διορθωσα,,, οκ, θα το κανω και θα δοκιμασω, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Τι μπορει να επηρεάσει τοτε; Αφου οι κακές καιρικες συνθηκες δεν παιζουν ρόλο οπως λες τι μπορει να προκαλέσει την προβληματική επικοινωνία με δορυφόρους νέρο (σταγόνες) πανω στον δέκτη , βρεγμένο ύφασμα απο πανω. γενικα το μηκος κύματος που χρησιμοποιείται δεν κόβεται απο συννεφα , βροχή , χιόνι. μηχάνημα ειναι .δεν δουλεύει πάντα τέλεια. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas3 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Για όσους έχουν το πρόβλημα με το sox.exe όταν προσπαθούν να περάσουν POIs λόγω ύπαρξης wav, μπορούνε να κατεβάσουν από εδώ το απαραίτητο αρχείο. Το αποσυμπιέζουν στο D:\Garmin και προχωράνε κανονικά στην ανανέωση των POIs. Πλέον δε χρειάζεται διαγραφή των wav. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Τελικα μπηκε η εκδοση5.00.20.Πολυ καλο και γρηγορο.Σημα 4 γραμμες εποιασε μεσα σε 1' και 7".Καλα δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoukou_22 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 καλησπερα παιδια,χρονια πολλα με υγεια. εχω το ν95.εχω κατεβασει το garmin.το εχω κανει εγκαταστασει και οταν παω να το τρεξω μπαινει για λιγο και μετα με βγαζει στο μενου. τι μπορει να κανω λαθος? εχω διαβασει την πρωτη σελιδα και μεχρι εκει το εχω κανει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Καταρχην δοκιμασε να ανοιξεις το garmin χωρις να εχεις μεσα τους χαρτες και τα .unl Εαν ανοιξει θα πρεπει να βαλεις νεους κωδικους στα .unl που ξεκλειδωνουν τους χαρτες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsizn Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 καλησπέρα σας, έβαλα το garmin κ ανοίγει κανονικά, ενεργοποίησα το gps και δουλεύει κανονικά. το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τους χάρτες διότι ενώ έχω κάνει την διαδικασία ακριβώς όπως λένε οι οδηγίες μόλις ανόγω τον χαρτη υπάρχει το αυτοκίνητο και μια μαυρίλα !! τι μπορεί να φταίει ?? εχω περάσει 2 φορές τους κωδικούς στα .unl και .img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δες εαν εχεις σωστα την παρακατω ρυθμιση. Τωρα το θυμηθηκα :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2628847#post2628847 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 το ιδιο κι εγω.. δειχνει το αμαξακι κ μαυριλα.. αλλα με -zoom βλεπω τις κεντρικες οδους.. τι παιζει?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εχεις περασει τους χαρτες? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ναι,αφου μολις ξεζουμαρω φαινονται οι ''μεγαλοι δρομοι''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ρωταω γιατι οι δρομοι που μας γραφεις φαινονται και με τον ενσωματωμενο χαρτη. Μπες μεσα στις ρυθμισεις και επελεξε λεπτομερεια χαρτη τα περισσοτερα (δεν θυμαμε ακριβως την διαδρομη γιατι η συσκευη μου εχει παει για service). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Αμα υπαρχει μαυριλα σημαινει οτι δεν εχει αναγνωρισει τους χαρτες.Πηγαινε στο εργαλεια/Διαχειρηση δεδομενων/Σετ χαρτων και κοιτα αν σου εχει 2 σετ(1.Worldwide roads basemap και 2. Λεπτομερεις χαρτες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 μαλλον εχετε δικιο.. ειναι 2 αρχεια .img που δεν τα αναγνωριζει.. λογικα γι'αυτο δε βγαζει κ τους χαρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Tι ονομα εχεις δωσει στους χαρτες και στα .unl? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 τους ειχα δωσει το ιδιο ονομα απλα αλλαζε το .unl βασικα το κατεβασα απο prive tracker οπου ειχαν μεσα εναν οδηγο κ εκανα οτι λεγαν εκει.. τωρα πρεπει να το απγκαταστησω? αν ναι πως? ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsizn Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εγω εχω κ τα 2 σετ κ παρολα αυτα τπτ ... τα ονοματα των αρχείων είναι GMAPBMAP.IMG GMAPSUP2.UNL GMAPSUPP.IMG SW.UNL .TI ΠΑΙΖΕΙ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ωχ την εκανα..τωρα εχασα κ τους κεντρικους δρομους και αριστερα μου γραφει no maps... και μαυριλα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εγω εχω κ τα 2 σετ κ παρολα αυτα τπτ ... τα ονοματα των αρχείων είναι GMAPBMAP.IMG GMAPSUP2.UNL GMAPSUPP.IMG SW.UNL .TI ΠΑΙΖΕΙ ? Μετονομασε το GMAPSUP.UNL σε GMAPSUPP.UNL .ΤΟ UNL εσυ το εφτιαξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsizn Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μετονομασε το GMAPSUP.UNL σε GMAPSUPP.UNL .ΤΟ UNL εσυ το εφτιαξες? ναι εγω το έφτιαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 λοιπον το GMAPSUPP.IMG παει μρ το GMAPSUPP.UNL οπου εχουμε βαλει το κωδικο ετσι (απο το generate). το αλλο ζευγαρι ειναι αυτο: gmapbmap.img με SW.UNL?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Το SW.UNL ξεκλειδωνει το εσωτερικο gps δεν εχει σχεση με τον χαρτη. Ποιο χαρτη ονομασες GMAPSUPP.IMG και ποιο gmapbmap.img ? Ποιους χαρτες προσπαθεις να βαλεις στο garmin? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 λοιπον το GMAPSUPP.IMG παει μρ το GMAPSUPP.UNL οπου εχουμε βαλει το κωδικο ετσι (απο το generate). το αλλο ζευγαρι ειναι αυτο: gmapbmap.img με SW.UNL?? Το SW.UNL ειναι για να ειναι ξεκλειδομενο το προγραμμα δεν εει σχεση με τους χαρτες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts