Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απορία: Έχω βάλει τα POIS για τις κάμερες και τα ραντάρ. Υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει προειδοποιητικό φωνητικό μήνυμα όταν πλησιάζει το αυτοκίνητο σε τέτοια σημεία;

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια βοηθεια,εγκατεστησα το 5.010 αλλα μμολις παω στις γλωσσες για οδηγιες δεν βρισκει καμια και δεν βλεπω αυτον τον κωδικο που λετε στην αρχη ξεκλειδωμα esn να τον βαλω στο ******.Moy grafei imei kai imsi,τι παιζει?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Απο που κατέβασες τα αρχεία; Μήπως δεν έβαλες το πακέτο που περιεχει όλ ατα αρχεία (συμπεριλαμβανομένου και τις γλώσσες) ;

Η σωστή τοποθεσία είναι το θέμα του 5.00.10 page 4 post 32.

Απο οσους εχουν βαλει την 5.00.10 σε Ν95 ποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα? Αξιζει η αναβαθμιση απο 4.χχ

Μπορω να το περασω απο πανω η να απεγκαταστησω πρωτα την παλια και μετα να βαλω την καινουρια

Απο οσους εχουν βαλει την 5.00.10 σε Ν95 ποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα? Αξιζει η αναβαθμιση απο 4.χχ

μαλλον οχι

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

ειχα την 5.00.00 που μου εκανε στο ε61ι μου καθυστερηση στην πλοηγηση.εβαλα την 5.00.10 και μου φαινεται οτι δεν κολλαει πλεον.θα το τσεκαρω καλυτερα και θας σας πω.περασα το garmin και σε windows mobile κινητο(την αντιστοιχη βερσιον με τους ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ!) και δουλευει και εκει τελεια!

ειχα την 5.00.00 που μου εκανε στο ε61ι μου καθυστερηση στην πλοηγηση.εβαλα την 5.00.10 και μου φαινεται οτι δεν κολλαει πλεον.θα το τσεκαρω καλυτερα και θας σας πω.περασα το garmin και σε windows mobile κινητο(την αντιστοιχη βερσιον με τους ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ!) και δουλευει και εκει τελεια!

Πιο καλα δουλευει σε windows ή symbian;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Παιδια να ρωτησω κατι? Εβαλα το garmin 5 στο Νοκια Ε66 και οταν το ανοιγω μου λεει οτι πρεπει να ενεργοποιησω το bluetooth.Τι πρεπει να κανω για να μην εμφανιζει αυτο γιατι αλλιος δεν μου κανει αναζητηση για δορυφορους. Ευχαριστω
:D

Έβαλες το αρχείο sw.unl στον φάκελο Garmin; Αν ναι, πήγαινε στις ρυθμίσεις-απομακρυσμένο gps και ενεργοποίησε το ενσωματωμένο gps. Για περισσότερες λεπτομέριες δες το πρώτο ποστ.

Απο που κατέβασες τα αρχεία; Μήπως δεν έβαλες το πακέτο που περιεχει όλ ατα αρχεία (συμπεριλαμβανομένου και τις γλώσσες) ;

Η σωστή τοποθεσία είναι το θέμα του 5.00.10 page 4 post 32.

Τεlικα αυτο ηταν αλλα παλι αυτο τον κωδικο ξεκλειδωματος esn δεν μου το βγαζει στις πληροφοριες,βγαζει IMEI IMSI και αναγνωριστικο καρτας,τι κανω τωρα για να ξεκλειδωσω το gps?

Ρε παιδες δεν μπορω να βγαλω ακρη. Μηπως το αρχειο sw.unl δεν ειναι σωστο? Μπορει καποιος να με βοηθησει? Δεν εχω ουτε χαρες μεσα τπτ . Εχω τρελαθει μου ρχεται να το σπασω,
:D

Γιατι να μην ειναι σωστο? Δημιουργεις ενα .txt με το ονομα sw και του αλλαζεις την καταληξη απο .txt σε .unl

Επισης πρεπει να κανεις και την παρακατω ρυθμιση:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2246694#post2246694

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ακομα και αν ειναι σωστο δημιουργησε εσυ ενα νεο.Ανοιξε το notepad κανε ενα αλλο και αλλαξε την καταληξη .txt σε unl.Βαλε τον αριθμο που προκυπτει απο το κευgen βαση του αριθμου της καρτας σου και εισαι οκ.Απλα οταν κανεις την διαδικασια πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις του Garmin και να επιλεξεις το εσωτερικο Gps

Edit....Με προλάβανε :)

Υπογραφή....

Τεlικα αυτο ηταν αλλα παλι αυτο τον κωδικο ξεκλειδωματος esn δεν μου το βγαζει στις πληροφοριες,βγαζει IMEI IMSI και αναγνωριστικο καρτας,τι κανω τωρα για να ξεκλειδωσω το gps?

To αναγνωσριστικό κάρτας θα βάλεις στο κιτζεν για να σου βγάλει τον σωστό κωδικό.

OK το εκανα αυτο μετα εβαλα τον χαρτη 3 σε 1 απο το ποστ σου στην σελιδα456,δεν λεει τιποτα για ξεκλειδωμα κλπ,θελει καταρχην ξεκλειδωμα και το mapid που ειναι?Δοκιμαστηκα οπως τον αποσυμπιεσα τον εβαλα στον φακελο garmin στις ρυθμισεις που λεει σετ χαρτων τον αναγνωριζει αλλα δειχνει μονο τις πολεις σε κουκιδες

Tα map id του 3 σε 1 (autodrive 1.50, anavasi 3.75, bluechart 2008) είναι 822 και 295. Για το πως φτιάχνεις το unl διάβασε προσεκτικά την πρώτη σελίδα του θέματος.

οΚ το εκανα και ολα οκ,καλα η καλυψη φοβερη εχω παθει ψιλοπλακα ειναι καπως αργο βεβαια το nokia maps πολυ πιο γρηγορο και ελαφρυ αλλα χαλαλι,εχει agps?Πως το ενεργοποιω?

Το agps το εχεις ενεργοποιημενο απο τις ρυθμισεις του κινητου δεν εχει να κανει με το Garmin.
Υπογραφή....

Δοκίμασα την έκδοση 5.00.10 με Ν78 σε αυτοκίνητο πριν λίγο και έχω να πω οτι μετά απο πάρα πάρα πολύ καιρό βλέπω επιτέλους ακρίβεια κατά την πλοήγηση. Επιτέλους, στρίβεις, φτάνεις σε στενάκια/κάθετους δρόμους, και σε δείχνει πραγματικά εκεί που είσαι και όχι 50+ μέτρα πριν. Όπου έτυχε να στρίψω αλλού, και γενικά να παρεκλίνω της καθορισμένης πορείας, έκανε ταχύτατα επαναϋπολογισμό και γενικά δούλευε πολύ γρήγορα.

Το μόνο αρνητικό που εντόπισα έχει να κάνει με την φωνητική καθοδήγηση οπου σε μερικές εκφωνήσεις, μου έκοβε λέξεις ολόκληρες. Αλλά έγινε σε λίγες μόνο περιπτώσεις και θέλω να το ξαναδοκιμάσω πριν καταλήξω αν είναι όντως πρόβλημα στα αρχεία φωνής.

Όσοι το έχουν δοκιμάσει, έχουν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα στις φωνητικές εντολές;

Εγω παντως που την δοκιμασα (5.00.10 με Ε66) στο δρομο απογοητευτηκα! Μονο πανω στον δρομο δεν με εδειχνε!!! Αλλοτε δεξια, αλλοτε αριστερα, μεχρι και στο αντιθετο ρευμα.... Μερικες φορες δεν εδειχνε καν τον δρομο που ημουν. Μεγαλη αποκλιση:mad:. Ειμαι ετοιμος να το ξηλωσω και να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση.

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ο χαρτης ( καινουργιος 3 σε 1 ), το προγραμμα, το τηλ? :blink:

Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλα υπάρχει section στο forum με το nokia maps??

Βέβαια φίλε μου. Εδώ είσαι. :)