mirrorofsorrow Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Φταίει όμως το πρόγραμμα ή το κινητό; Όταν πας στο προβολή χάρτη, γράφει πάνω αναζήτη δορυφόρων; Αν ανοίξεις το nokia maps βρίσκει δορυφόρο αμέσως ή και κει δυσκολεύεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Εχει σχεση η εκαστοτε εκδοση του garmin με την αναζητηση gps του νοκια? δεν ξερω τι αλλο να πω.... περναω τωρα την 4.20 να δω τι ψαρια θα πιασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Kostas_falcon: Κι εγώ όταν πρωτοπήρα το Ν82 μου, μέχρι να πρωτοκλειδώσει δορυφόρους με παίδεψε αρκετά, τόσο ώστε να πιστέψω ότι ίσως είναι ελλατωματικό. Κάνε αυτό που σου λέει ο mirrorofsorrow. Άστο για αρκετή ώρα σε κάποιο σταθερό σημείο σε εξωτερικό χώρο. Μία βεράντα π.χ. θα ήταν το ιδανικό. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Μια βοηθεια παιδια. Τι παιζει με το e71? ενω τα κανω ολα σωστα (4.10.60 ξεκλειδωνει κανονικα το gps, μπαινω στο garmin κανονικα) στην αναζητηση δεν λοκαρει δορυφορο..... μια αναμονη gps μια χωρις συνδεση..... καμια ιδεα? Κανε απενεργοποιηση gps και μετα ενεργοποιηση παλι, μεσα απο τις ρυθμισεις του γκαρμιν και δοκιμασε ξανα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια ελπιζω να δουλεψει....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παιδια μολις περασα το garmin στο 6110 navigator .ειναι απλα τελειο.... πολυ χρησιμος και ο οδηγος στην αρχη του θεματος. ηθελα να ρωτησω περναω καποιες καμερες απο το http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx αλλα προς το τελος μου βγαζει http://img361.imageshack.us/img361/4359/gar6058701if8.jpg λεει οτι δεν μπορει να μετατρεψει το wav αρχειο.Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Γιατί δεν βάζεις κάποια νεότερη έκδοση, π.χ. την 4.20.20 ή την 5.00? ;) εγω περασα την 4.10.60 και δουλευει οκ. πως περναει τις αλλες? αντικατασταη χαρτη κανω μονο η ολοκληρο το προγραμμα και ξανα ξεκλειδωμα χαρτη κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskouras Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Μόλις αγόρασα ένα νοκια ν78 και επειδή έχω χαθεί μήπως θα εχει την καλοσύνη και θα μπορούσε να με βοηθήσει με απλά βήματα για το πως θα μπορέσω να βάλω τους χάρτες (GARMIN 5) από το μηδέν? Λέτε τόσα πολλά εδω που μπλόκαρα… Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το χρόνο που σας σπατάλησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Σκεφτομαι μηπως ειναι ελατωματικο το τηλ.....εχω περασει σε τοσες συσκευες s60 3d edtion το garmin και δεν ειχα ποτε προβλημα. Μου εχει σπασει τα νευρα.....ειναι τυχερο που δεν ειναι δικο μου..... Ξερετε αν ειναι καλος ο δεκτης του e71? ειναι εφαμιλος με του n95 8gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Το πρώτο που θα κάνεις είναι να βρείς τα λινκ για το garmin και τους χάρτες του. Θα μπεις στο xxxxxxxxx, αν δεν έχεις κάνει εγγραφή, θα το κάνεις, και θα κάνεις αναζήτηση για "Garmin". Απο εκεί σε ενδιαφέρουν 2 θέματα: Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00 Best Greek map for Garmin Mobile XT S60v4.10.60 Στο πρώτο θέμα, στο δεύτερο ποστ, θα κατεβάσεις την εφαρμογή. Στο δεύτερο θέμα, στο πρώτο ποστ βρίσκονται συγκεντρωμένοι όλοι οι χάρτες, τόσο οι μεμονωμένοι όσο και οι 3 σε 1. Κατεβάζεις ότι σε βολεύει εσένα. Παρακάτω σου παραθέτω τις ακριβής τοποθεσίες των νεότερων εκδόσεων: Xάρτης 3 σε 1 αγγλικός σελίδα 100 ποστ 991 Xάρτης 3 σε 1 ελληνικός σελίδα 96 ποστ 954 Xάρτης ανάβαση 3.7.5 σελίδα 96 ποστ 954 Xάρτης autodrive 1.50 σελίδα 93 ποστ 921 Στην συνέχεια θα πας στο πρώτο ποστ του συγκεκριμένου θέματος, και θα ακολουθήσεις πιστά τις αναλυτικές οδηγίες. Στην συσκευή σου μπορείς να έχεις 4 χάρτες οι οποίοι πρέπει να έχουν τα παρακάτω ονόματα: gmapsupp gmapsup2 gmapprom gmapbmap (αυτός είναι ο ενσωματωμένος χάρτης) ΥΓ. Αν δεν έχεις διαβάσει το S60 Platform FAQ, σου προτείνω να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskouras Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Σε ευχαριστω πολυ, Να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δουλεψε το ατιμο..... ηθελε αρκετη ωρα μεχρι να λοκαρει δορυφορους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 την 5 εβαλα, δοκιμασα την 4.2 η την 4.1 (δε θυμαμε πια απο τις δυο) δεν ανοιγε καν και υστερα απο κατι sites που διαβασα οτι εκδοσεις πριν την 5 δεν παιζουν σε Ν78 ,δε το εψαξα και πολυ και παιδευομαι μονο με την 5 τωρα.. τωρα ανοιγει βλεπω το λογοτυπο και μετα με πεταει εξω στο μενου Κάνε απεγκατάσταση, διέγραψε ολόκληρο τον φάκελο garmin και κάντα όλα απο την αρχή. Βάλε τον φάκελο, κάνε install το sis, φτιάξε το sw.unl και άνοιξέ το. Θα σου τρέξει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παιδια τα λινκ που θα τα βρω?Μπορει εστω καποιος να μου τα στειλε με pm? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παιδια τα λινκ που θα τα βρω?Μπορει εστω καποιος να μου τα στειλε με pm? Μερικά post πιο πάνω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2563940#post2563940 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0nFuSeR Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 εκανα απεγκατασταση, φορματ την καρτα, Hard format το κινητο,και δημιουργω ενα φακελο /garmin στη καρτα με το αρχειο garmin.sis mesa.το κανω εγκατασταση απο το κινητο και παω να το ανοιξω και δεν ανοιγει. ακολουθω τις οδηγιες οπου με το ΙΜΕΙ του κινητου μου βρισκω το GARMIN ID μου και δημιουργω ενα sw.unl file που εχει μεσα μονο το GM XT device code. το πηρα αυτο το unl file και το εκανα παστε και στο root και στο /garmin και παλι τπτ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Τον φάκελο δεν τον δημιουργείς. Τον παίρνεις έτοιμο με όλα τα περιεχόμενά του, και τον βάζεις στην κάρτα μνήμης. Γιατί εσύ, απο τα λεγόμενά σου, κατάλαβα οτι μέσα στον φάκελο garmin δεν έχεις βάλει τα αρχεία και τους φακέλος που χρειάζονται. Μόνο με το sis δεν κάνεις τίποτα. Ξαναδιάβασε προσεκτικά το πρώτο ποστ του θέματος αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δες εδώ. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Σας ευχαριστω που δεν απαντησε καποιος....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicket Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Σε Ν95 γιατι ρε παιδια δεν μπορει να ξεκλειδωσει τον Ατλαντικ?? Ολους τους αλλους τους βλεπει κανονικα, δημιουργω το unl κανονικα με το ιδιο ονομα gmapsup2 αλλα τιποτε. Οταν ανοιγει μου γραφει να τον αγορασω ή να περασω το κλειδι. Κανενα κολπακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παιδια μολις περασα το garmin στο 6110 navigator .ειναι απλα τελειο.... πολυ χρησιμος και ο οδηγος στην αρχη του θεματος. ηθελα να ρωτησω περναω καποιες καμερες απο το http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx αλλα προς το τελος μου βγαζει http://img361.imageshack.us/img361/4359/gar6058701if8.jpg λεει οτι δεν μπορει να μετατρεψει το wav αρχειο.Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει? Σας ευχαριστω που δεν απαντησε καποιος....... Αν γνωρίζει κάποιος θα απαντήσει, οι ειρωνείες δεν έχουν θέση στο forum :mad: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Παιδια μολις περασα το garmin στο 6110 navigator .ειναι απλα τελειο.... πολυ χρησιμος και ο οδηγος στην αρχη του θεματος. ηθελα να ρωτησω περναω καποιες καμερες απο το http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx αλλα προς το τελος μου βγαζει http://img361.imageshack.us/img361/4359/gar6058701if8.jpg λεει οτι δεν μπορει να μετατρεψει το wav αρχειο.Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει? το ιδιο προβλημα ειχα και εγω,αφαιρεσα το wav αρχειο και περασε κανονικα Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Παιδιά στα συν είναι ότι μου βρίσκει δορυφόρο μέσα σε 2 δευτερόλεπτα και μάλιστα μέσα σε σπίτι (τελευταίος όροφος), μιλάμε για απίστευτη ταχύτητα. Στα πλην, ένα πρόβλημα που εντόπισα και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί είναι στην αποστολή των συντεταγμένων θέσης μέσω μηνύματος όπου εκεί οι σχετικές συντεταγμένες θέσης δεν είναι οι σωστές. Πειραματίστηκα αρκετές και κάθε φορά όταν επέλεγα να στείλω τις συντεταγμένες μέσω μηνύματος όταν έπερνα το μήνυμα είχε λάθος τιμές. Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους το πρόβλημα αυτό και αν ναι υπάρχει λύση; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Σε Ν95 γιατι ρε παιδια δεν μπορει να ξεκλειδωσει τον Ατλαντικ?? Ολους τους αλλους τους βλεπει κανονικα, δημιουργω το unl κανονικα με το ιδιο ονομα gmapsup2 αλλα τιποτε. Οταν ανοιγει μου γραφει να τον αγορασω ή να περασω το κλειδι. Κανενα κολπακι? Εισαι σιγουρος οτι βαζεις το σωστο map id? 1. Δοκιμασε να βαλεις και αλλους κωδικους που βγαινουν απο την γεννητρια (3-4 φορες) 2. Μπορεις να δωσεις μια απο τις αλλες δυο ονομασιες στο χαρτη. 3. Στην γεννητρια δοκιμασε να βαλεις το imei της συσκευης σου και οχι το card id. 4. Δες και τον 3 σε 1 ειναι το ιδιο πραγμα και μπορει να δουλεψει απευθειας στην συσκευη σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts