ioannidg Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 γινεται να δουλεψει το garmin με το gps του wayfinder.και πως ευχαρηστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ti ονομα εχετε δωσει στον 3 σε 1? Εγω του εδωσα gmapsupp Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Κι εγώ το ίδιο όνομα έχω στον 3σε1. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoylis Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ρε παιδιά έχω ένα n95 με το τελευτεω update και έχω βάλει το garmin 5 αλλά μου πηγαίνει πολύ αργά και στην πλοήγηση και χωρίς πλοήγηση μήπως ξέρει κάνεις κάτι Την εγκατάσταση την έκανα όπως το γραφεί ο aptaliko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Μπορει να δημιουργει το προβλημα καποιο αρχειο... 1. Μπορεις να περασεις ξανα την προηγουμενη version 2. Θα πρεπει να κανεις hard format και format στην καρτα και να περασεις την 5.00.00 σε καθαρο συστημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoylis Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 οκ γιατί ειχα πρόβλημα και με την προηγούμενη έκδοση όταν έβαζα καινούριους χάρτες δε μου τούς έβλεπε ενώ ήταν ξεκλειδωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Καλυτερα κανε hard format στην συκευη σου και format στην καρτα μνημης μετα περνα το garmin απο την αρχη, χρειαζεται που και που :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Αφού έβαλα την έκδοση 5.00 και αφού ξαναδημιούργησα τα αρχεία .UNLτων χαρτών, το τηλέφωνο συνεχίζει για πάρα πολλά λεπτά να κάνει αναζήτηση δορυφόρων. Το γέλιο συνεχίζεται και στο ότι τωρα πια δορυφόρο δεν βλέπω ούτε με το SYGIC αλλά ούτε και με το ΝΟΚΙΑ ΜΑPS. Μόνο το Google maps δουλεύει. Σημειωτέον ότι βλέπω ουρανό και ότι πειραματίστικα εχθές και σήμερα. Ιδέα κανείς ; Μαλλον ηρθε η ωρα να κανεις hard format και να τα περασεις ολα απο την αρχη.. Τελικά επιχείρησα μετά από 2 μέρες να το ανοίξω και δούλεψε κανονικά, σφαίρα βρίσκει δορυφόρο. Τι να πω, μάλλον δε λέω τίποτα και κάνω το σταυρό μου. http://b.imagehost.org/0280/only_anavasis.jpg Εγώ έχω τον Blue Chart Antlantic v.9.5, είναι διαφορετικός από τον Blue Chart Greece v.2008; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ο Blue Chart Antlantic v.9.5 που έχω εγώ (δεν τον έχω περασμένο βέβαια) είναι 820ΜΒ. Πρέπει να προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Αυτο συμβαινει επειδη εχεις τον ολοκληρο, ο χαρτης που εχουμε εμεις ειναι κομμενος απο τον ολοκληρο μονο για την ελλαδα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 και μια και μιλάμε για τους χάρτες έχω περασμένο τον ξεχωριστό anavasis3.60 και θέλω τον 3.70. Έψαξα στο γνωστό μέρος στην ενότητα "Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00 " και σε μερικές άλλες αλλά δεν το βρήκα. Μπορεί να μου στείλει κάποιος την ενότητα που θα ψάξω; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Θα κάνεις αναζήτηση γιατο θέμα Best Greek map for Garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ακόμη δεν εχω βρει λύση και ξανα κανω ερωτηση... Δοκίμασα να τα κόψω σε μικρά κομμάτια... αλλά τίποτα.. πως γίνεται να περάσω αυτα τα !@#$Ρ#$% POI??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Υπάρχει κάποιος που να έχει το ιδιο πρόβλημα με εμένα: Εχω τους 3 σε 1 και ενεργοποιημένες όλες τις λεπτομέρειες αλλά ενω βλέπω τα γραφικά των ισοϋψών καμπυλών δεν βλέπω το ταμπελάκι με το υψόμετρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ρε παιδιά έχω ένα n95 με το τελευτεω update και έχω βάλει το garmin 5 αλλά μου πηγαίνει πολύ αργά και στην πλοήγηση και χωρίς πλοήγηση μήπως ξέρει κάνεις κάτι Την εγκατάσταση την έκανα όπως το γραφεί ο aptaliko γενικα αν ψάξεις κ σε άλλα φόρουμ θα δείς οτι είναι προβλήματα της τελευταίας έκδοσης του λογισμικού.Ή περιμένεις για patch ή βαζεις 4,20 Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 στον χαρτη 3 σε 1 στο αρχειο unl για να το ξεκλειδωσω ποιους κωδικους βαζω? μου ειπαν βαζω 2 κωδικους. Ποιους? Και με ποια σειρα. Τον εναν κατω απο τον αλλον ή τον εναν διπλα στον αλλον. Με κενο αναμεσα τους ή οχι. Ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 στον χαρτη 3 σε 1 στο αρχειο unl για να το ξεκλειδωσω ποιους κωδικους βαζω? μου ειπαν βαζω 2 κωδικους. Ποιους? Και με ποια σειρα. Τον εναν κατω απο τον αλλον ή τον εναν διπλα στον αλλον. Με κενο αναμεσα τους ή οχι. Ευχαριστω. Βαζοντας mapid 822 στο κιτζέν (διαλεγοντας πρωτα custom mapset απο το μενου που εχει) αντιγραφεις τον κωδικο που προκυπτει μεσα στο αρχειο .unl και μετα ακριβως διπλα χωρις κενο βαζεις τον κωδικο που προκυπτει βαζοντας mapid 295 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Εγώ έχω τον Blue Chart Antlantic v.9.5, είναι διαφορετικός από τον Blue Chart Greece v.2008; ο 2008 ειναι σαφως καλυτερος απο τον 9.5 και οχι τοσο για Ελλάδα αλλα γενικα για τις περιοχες που καλυπτει. πως γίνεται να περάσω αυτα τα !@#$Ρ#$% POI??? ολα τα Pois περνιουνται με το Poiloader της garmin.εγκατεστησε το στον υπολογιστη σου και θα δεις και μονος. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Βαζοντας mapid 822 στο κιτζέν (διαλεγοντας πρωτα custom mapset απο το μενου που εχει) αντιγραφεις τον κωδικο που προκυπτει μεσα στο αρχειο .unl και μετα ακριβως διπλα χωρις κενο βαζεις τον κωδικο που προκυπτει βαζοντας mapid 295 φιλε μου σε ευχαριστω :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδια,ολοι εδω παιζεται με το ιnternal gps της syskeyhw σας,ή υπαρχει καποιος με εξωτερικο non-garmin receiver?Ξαναρωταω επειδη αναρωτιεμαι μηπως θελει καποιο σπασιμο για να δουλεψει με το δικο μου. Σε αυτο το λινκ (Βεβαια ειναι απο 2007) λεει πως δουλευει μονο με εξωτερικες garmin μοναδες και μαλιστα μονο με μερικες απο αυτες.Εγω εχω ενα globalsat και δεν λεει να το βρει επουδενι. http://forum.brighthand.com/showthread.php?t=237543 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Δεν ξερω για ποια συσκευή μιλας αλλά τα παιδιά εδω το λειτουργουν με το εσωτερικό των συσκευών τους και εγω στο Ρ990 με ενα εξωτερικο qstarz. Aν κανετε ότι λέει στην πρωτη σελίδα θα δουλεψει ΣΕ ΟΛΟΥΣ (τουλάχιστον το ξεκλείδωμα) @sdaoulas τα ιδια και σε εσένα,αν έμπαινες στον κόπο και διάβαζες απλά την πρώτη σελίδα δεν ρωταγες τα ίδια και τα ιδια όπως και πολλοί άλλοι σαν εσεν και εφτασαν το νημα στις 410+ σελίδες με αποτέλεσμα να έχει γίνει δύσχρηστο Χωρις παρεξήγηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Δεν ξερω τι να σου πω,εγω εχω ακουλουθησει εκατο οηγους και προκοπη δεν βλεπω.Τους χαρτες τους ξεκλειδωσα,εβαλα και το sw.unl μεσα αλλα την συσκευη μου δεν μου τη βρισκει. No GPS devices found λεει μετα το σκαναρισμα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πριν απο λιγες μερες περασα την 4.10.60v και μετα απο πανω την version5 και δουλεβε κανονικα.Μια μερα ομως που το ανοιξα δεν εβρισκε σημα gps και συνεχιζει να μην βρισκει με τπτ ενω το Νokia Maps δουλευει κανονικα...Ξαναπερασα κωδικους στους χαρτες αλλα το παλι τα ιδια.Εχει βγει μηπως k3yg3n για την version5? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 εκανα φορματ το τηλεφωνο και περασα παλι την εκδοση 5.00. γιατι καθε λιγο και λιγακι, μου βγαζει ενα μηνυμα "εντοπιστηκε το garmin. εγκατασταση ή εκκινηση τωρα?" Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδια,ολοι εδω παιζεται με το ιnternal gps της syskeyhw σας,ή υπαρχει καποιος με εξωτερικο non-garmin receiver?Ξαναρωταω επειδη αναρωτιεμαι μηπως θελει καποιο σπασιμο για να δουλεψει με το δικο μου. Σε αυτο το λινκ (Βεβαια ειναι απο 2007) λεει πως δουλευει μονο με εξωτερικες garmin μοναδες και μαλιστα μονο με μερικες απο αυτες.Εγω εχω ενα globalsat και δεν λεει να το βρει επουδενι. http://forum.brighthand.com/showthread.php?t=237543 Σε προηγούμενη ερώτηση σου για το κόλλημα που μου τρώει να σου πώ οτι το δοκιμάζω σε συσκευή Ν80 που ναι μέν δεν έχει και άφθονη ΡΑΜ αλλά το παλιό πήγαινε πολύ καλά... Τι να πώ. Το πρόβλημα είναι ότι οι χάρτες ξαφνικά γίνανε πολύ αργοί με αποτέλεσμα να περνάς απο μία διασταύρωση που είναι να στρίψεις και μετά να σου λέει στρίψε. Δεν δουλεύει καλά το σήμα που παίρνω απο gps. Επίσης το garmin το δουλεύω με ένα εξωτερικό της ΝΟΚΙΑ. 1) πρέπει να το έχεις αναγνωρίσει σαν συμβατή συσκευή bluetooth. 2) Δοκίμασε πριν ανοίξεις το garmin πρώτα να ενεργοποιήσεις το bluetooth. Εμένα έτσι θέλει τουλάχιστον την πρώτη φορά που το ανοίγω. Μετά βρίσκει σήμα σφαίρα. Ελπίζω βέβαια να έχεις κάνει σωστά την διαδικασία εγκατάστασης:) Πριν απο λιγες μερες περασα την 4.10.60v και μετα απο πανω την version5 και δουλεβε κανονικα.Μια μερα ομως που το ανοιξα δεν εβρισκε σημα gps και συνεχιζει να μην βρισκει με τπτ ενω το Νokia Maps δουλευει κανονικα...Ξαναπερασα κωδικους στους χαρτες αλλα το παλι τα ιδια.Εχει βγει μηπως k3yg3n για την version5? Όχι το ίδιο είναι. Εγώ έβαλα τα ίδια unl και στην 5 με copy paste και δουλεύει μια χαρά. εκανα φορματ το τηλεφωνο και περασα παλι την εκδοση 5.00. γιατι καθε λιγο και λιγακι, μου βγαζει ενα μηνυμα "εντοπιστηκε το garmin. εγκατασταση ή εκκινηση τωρα?" Άλλο ένα πράδειγμα οτι η 5 είναι γεμάτη errors.. Μακάρι να βγάλουν σύντομα κάποιο update Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts