dmarccos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Να σας ρωτήσω, αλήθεια, ποιους χάρτες δουλεύετε εσείς; Εγώ έχω τον τελευταίο 3σε1 με τους πιο τελευταίους Ανάβαση 3.60, Autodrive 1.40 και Bluechart 2008. :) Τους ίδιους έχω κι εγώ αλλά σε ξεχωριστά αρχεία αν και περισσότερο με βολεύει ο Anavasis Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Eχεις τους σωστους χαρτες ειναι δεν υπαρχουν νεωτεροι :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Πάντως ειδικά ο Ανάβαση έχει τρομακτική λεπτομέρεια. Το πόσο με βόλεψε στις διακοπές δε λέγεται. Ακομα και από τον τυπωμένο χάρτη που είχα μαζί μου, πιο πολλή λεπτομέρεια. Κάθε δρόμο, δρομάκι, χωματόδρομους κλπ στην Πάρο, τα πάντα. Αφού πολλές φορές αναγκαζόμουν να μειώσω τη λεπτομέρεια του χάρτη από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα, αλλά πέρασα το γαρμιν σε 2 ν95 και όταν βάζω τον blue chart atlantic τότε με το που πάει να ανοιίξει το πρόγραμμα με πετάει έξω. Χωρίς τον ατλαντικ αλλά με τους άλλους 2, (autodrive, anavasis) δουλεύει κανονικά. με το που προσθέτω τον τρίτο με πετάει ενώ έχω βάλει και τους κωδικούς στα unl. Ερώτηση δέυτερη. Οταν λέμε οτι το πρόγραμμα έχει πχ 3 χάρτες μέσα, πώς ξέρουμε ποιον από τους 3 δουλεύει, και πώς μπορούμε να του πούμε εμείς να χρησιμοποιεί τον autodrive, ή τον αναβασις παράδειγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 1. Εγκατεστησε απο επανω το .sis της 4.10.60 και μετα ξανα το .sis της version που εχεις. 2. Μενου\ Εργαλεια\ Διαχ. δεδομενων\ Συνολα χαρτων\ ΜapSoyrce\ οποιος χαρτης εχει τικ ειναι σε λειτουργια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 1. Εγκατεστησε απο επανω το .sis της 4.10.60 και μετα ξανα το .sis της version που εχεις. 2. Μενου\ Εργαλεια\ Διαχ. δεδομενων\ Συνολα χαρτων\ ΜapSoyrce\ οποιος χαρτης εχει τικ ειναι σε λειτουργια. Στο map source μου εμφανίζει τα εξής:1. greece 14, 2. greece 14, 3. Autodrive hellas. και έχει κ τα 3 τικαρισμένα. Αυτό σημαίνει οτι είναι και οι 3 σε χρήση; Αν ναι τότε από ποιόν χάρτη βλέπω εγώ; Διαλέγει αυτόματα το ποιο πλήρες πακέτο ή είναι τίποτα συνδυαστικό και μου τα δείχνει όλα ταυτόχρονα; o greece 14 ποιος είναι; Εγκατέστησα απευθείας το 4.20.00 στο ενα Ν95 και στο άλλο την 4.18. Θα πρέπει να βρω την 4.10.60 και χωρις καμια αλλαγη και μεταφορα φακελων να κανω εγκατασταση και θα λυθει το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Στο map source μου εμφανίζει τα εξής:1. greece 14, 2. greece 14, 3. Autodrive hellas. και έχει κ τα 3 τικαρισμένα. Αυτό σημαίνει οτι είναι και οι 3 σε χρήση; Αν ναι τότε από ποιόν χάρτη βλέπω εγώ; Διαλέγει αυτόματα το ποιο πλήρες πακέτο ή είναι τίποτα συνδυαστικό και μου τα δείχνει όλα ταυτόχρονα; o greece 14 ποιος είναι; Όχι ακριβώς, ο autodrive όταν είναι επιλεγμένος καλύπτει τον anavasis (ο οποίος είναι ο greece 14 που λες. Τον δείχνει 2 φορές, η μία είναι ο χάρτης και η άλλη τα υψόμετρα) Οπότε έτσι τώρα εσύ βλέπεις μόνο τον Autodrive Εγκατέστησα απευθείας το 4.20.00 στο ενα Ν95 και στο άλλο την 4.18. Θα πρέπει να βρω την 4.10.60 και χωρις καμια αλλαγη και μεταφορα φακελων να κανω εγκατασταση και θα λυθει το προβλημα; Ακριβώς, κάνε εγκατάσταση τη 4.10.60, άνοιξε το πρόγραμμα μια φορά με όλους τους χάρτες μέσα, κλείσε το και κάνε απο πάνω εγκατάσταση τη 4.20.20 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ο greece 14 ειναι ο αναβαση εαν θελεις να βλεπεις μονο τον αναβαση βγαλε το τικ απο τον autodrive Mονο το .sis τιποτα αλλο. Κανε εγκατασταση απο επανω μονο το sis τηs 10.60 ανοιξε μια φορα την εφαρμογη θα δεις κατι αλαμπορνεζικα κλεισε την και κανε εγκατασταση ξανα απο επανω την version που εχεις. Λογικα το προβλημα θα λυθει δοκιμασε το και πες μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και τους 2. Το Ν958γβ το πήρα προχθές και είναι πρώτη φορά που χρησιμοποιώ γπς και είμαι ακόμα αρχάριος στον τρόπο λειτουργίας του, και γενικά στη λογική με την οποία λειτουργεί το όλο σύστημα. Το ξεκαθάρισα με τους τικαρισμένους χάρτες, και σε μια δοκιμή που έκανα, χρησιμοποίησα εναλλακτικά τον αναβασις ο οποίος εμφανίζει στα αγγλικα τις οδούς (είμαι στη ρόδο). Σήμερα που πήγα τήλο συνειδητοποίησα τι ωραία που δούλευε μέσα στο δελφίνι μιας και ήξερα ανα πάσα στιγμή που ήμασταν, και πόσο πηγαίναμε! Ωστόσο όταν έψαξα για τήλο δεν μου την εμφάνισε σε αντίθεση με τη μικρή βραχονησίδα αντίτηλο:) Θα ψάξω να βρω την 4.10.60 (pm ίσως;)και θα δοκιμάσω, και φυσικά θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ωστόσο όταν έψαξα για τήλο δεν μου την εμφάνισε σε αντίθεση με τη μικρή βραχονησίδα αντίτηλο:) Μόλις το τσέκαρα με τον anavasis και η Τήλος υπάρχει κανονικά Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Μόλις το τσέκαρα με τον anavasis και η Τήλος υπάρχει κανονικά Την είχε στον χάρτη κανονικά, αλλά όταν έψαχνα μέσω εγγραφής δεν την έβγαζε. Τώρα που παίζω όμως με το χάρτη κατάλαβα οτι δεν υπάρχει πόλη ή χωριό Τήλος, οπότε εγω έψαχνα με λάθος τρόπο. Τώρα που έψαξα για Λιβάδια που είναι το λιμάνι της Τήλου μου το έδειξε κανονικότατα:) Έκανα αυτό που μου είπατε με την έκδοση 4.10.60, ξαναπέρασα από πάνω την 4.20 και τώρα δουλεύει και ο blue chart θαυμάσια!! Σας ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εμένα πάντως δούλεψε με τη μία. Αντέγραψα τους φακέλους στην κάρτα, διέγραψα το αρχειάκι για να παίζει το ελληνικό μενού, πέρασα μετά και το νέο .sis και όλα τέλεια. Η εφαρμογή άνοιξε χωρίς σουξου-μουξου μανταλάκια με τους χάρτες. Όλα μια χαρά. :D p.s.: Σας φαίνεται μήπως να άλλαξαν πάλι τη γραμματοσειρά? Σαν πιο μεγάλοι και πιο bold μου φαίνονται τώρα οι χαρακτήρες, όπως στην 4.10.80. Ιδέα μου? :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εμένα πάντως δούλεψε με τη μία. Αντέγραψα τους φακέλους στην κάρτα, διέγραψα το αρχειάκι για να παίζει το ελληνικό μενού, πέρασα μετά και το νέο .sis και όλα τέλεια. Η εφαρμογή άνοιξε χωρίς σουξου-μουξου μανταλάκια με τους χάρτες. Όλα μια χαρά. :D p.s.: Σας φαίνεται μήπως να άλλαξαν πάλι τη γραμματοσειρά? Σαν πιο μεγάλοι και πιο bold μου φαίνονται τώρα οι χαρακτήρες, όπως στην 4.10.80. Ιδέα μου? :what: Ναι,η γραμματοσειρά άλλαξε πάλι ακόμα και σε σχέση με την 4.20.00,την προτιμώ και έτσι,πιο ευδιάκριτη είναι...αλλά τελικά αναρωτιέμαι πότε θα βγεί κανα σημαντικό update πχ. να μην λέει "Για που?" και κάτι άλλα..δηλαδή να αλλάξει τελείως και η δομή του μενού......όχι ότι τώρα υπάρχει κάποιο ζήτημα αλλά αυτό το "Για που?" ας πούμε θα μπορούσε να λέει "Πλόηγηση" ή δε ξέρω τι....έτσι για αλλαγή.....:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρώ POIs με λιμάνια? Τα εχω Ψαξει ολα και δέν βρίσκω κάτι....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρώ POIs με λιμάνια? Τα εχω Ψαξει ολα και δέν βρίσκω κάτι....:confused: http://www.poiplaza.com/index.php?p=sdb&d=922&lstpg=ds&lsts=_LSTS_ (Παραλίες) Αλλο παραλία βέβαια και άλλο λιμάνι,συνήθως όμως γειτνιάζουν:):rolleyes: Δες και ΄δω μήπως βρείς κάτι http://index.pois.gr/categories.asp?CatID=11 http://index.pois.gr/categories.asp?CatID=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Να σας ρωτήσω, αλήθεια, ποιους χάρτες δουλεύετε εσείς; Εγώ έχω τον τελευταίο 3σε1 με τους πιο τελευταίους Ανάβαση 3.60, Autodrive 1.40 και Bluechart 2008. :) Και που τους βρισκουμε αυτους τους χαρτες; Αν ειναι ευκολο με ενα pm καποια link. Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 εχει αναφερθει απειρες φορες που μπορεις να βρεις χαρτες. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Μια ερώτηση... Γίνεται να αντιγράψω τον φάκελο GARMIN ακριβώς όπως είναι σε cd πχ ωστε να μήν κάνω όοολες αυτες τις διαδικασίες απο την αρχή? Θα δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 αν ειναι να το βαλεις στην ιδια συσκευη φυσικα και γινεται.αντεγραψε το φακελο garmin και οταν θες τον ξαναπερνας (στην ιδια συσκευη = ιδιο device id επαναλαμβανω αλλιως για αλλη συσκευη θελει ξανα ξεκλειδωμα).μετα απλα εγκαθιστας μονο το sis ξανα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Εννοείται οτι γίνεται. Την διαδικασία θα την κάνεις μόνο μία φορά. Μετά βάζεις τον φάκελο κάθε φορά στην κάρτα σου και είσαι έτοιμος. Μόνο αν αλλάξεις κάρτα μνήμης, θα πρέπει να φτιάξεις απο την αρχή άλλα αρχεία UNL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Πώωωωωω μ'εσωσες λέμε!!!!:yahoo: Α και κάτι άλλο... Έχω πολλά αποθηκευμένα POIs , αγαπημένα κλπ.. δεν φαντάζομαι να επιρρεάζονται ε...? σορρυ παιδάκια σας πρίζω...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 ολα αυτα που λες ειναι αρχεια .ειτε τα εχεις απο πριν ειτε τα αντιγραψεις καπου και τα βαλεις μετα ξανα αρκει να υπαρχουν για να τα βλεπει το garmin.χρονια πολλα στις και στους εορταζοντες Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Ευχαριστώ πολύ..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Πάντως ειδικά ο Ανάβαση έχει τρομακτική λεπτομέρεια. Το πόσο με βόλεψε στις διακοπές δε λέγεται. Ακομα και από τον τυπωμένο χάρτη που είχα μαζί μου, πιο πολλή λεπτομέρεια. Κάθε δρόμο, δρομάκι, χωματόδρομους κλπ στην Πάρο, τα πάντα. Αφού πολλές φορές αναγκαζόμουν να μειώσω τη λεπτομέρεια του χάρτη από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. :Dγια να δεις τις λεπτομεριες του αναβασις ξε-τικαρες τον autodrive,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 o Anavasis είναι καλύτερος από τον Autodrive? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts