WebFreak Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Στο xxxxxxxxx για τους ελληνικούς χάρτες ποιο απ' όλα πρέπει να κατεβάσω?? Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Στο xxxxxxxxx για τους ελληνικούς χάρτες ποιο απ' όλα πρέπει να κατεβάσω?? Κάνε μια αναζήτηση για το thread xxxxxxxxxxxxxxxx. Στο πρώτο ποστ βρίσκονται οι χάρτες για τη χώρα μας. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Κάνε μια αναζήτηση για το thread "Best Greek map for Garmin". Στο πρώτο ποστ βρίσκονται οι χάρτες για τη χώρα μας. Ναι το έχω δει αλλά έχει πολλά link. Δεν ξέρω ποιο απ' όλα να κατεβάσω. Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Στο Ν78 έχω την 4.20.20 αλλά ενώ η αναζήτηση στις διευθύνσεις λειτουργεί μια χαρά, στις πόλεις δεν βρίσκει τίποτα. Λες να φταίει που δεν υπάρχουν ελληνικά στο μενού ή φταίει ο Auto drive Hellas 1.40; O Auto drive Hellas 1.40 κυκλοφορει σε 2 version στην μια δεν χρειαζεται να δημιουργησουμε το .unl απλα πεταμε το χαρτη στο φακελο Garmin και λειτουργει. Αυτος ο χαρτης εχει προβλημα στην αναζητηση. Εαν εβαλες αυτον που για να ανοιξει στο κινητο χρειαζεται .unl τοτε εχεις τον σωστο χαρτη. Νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα στο μενου, εαν θελεις δοκιμασε τον Auto drive Hellas 1.40 με λατικους χαρακτηρες για να δουμε εαν δουλευει σωστα η αναζητηση. Το map id του Auto drive Hellas 1.40 λατικους χαρακτηρες εαν θυμαμε καλα ειναι ενα αριθμο ποιο επανω η ποιο κατω απο αυτο που εχει ο Auto drive Hellas 1.40 με ελληνικους χαρακτηρες δηλ. 823 η 821 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 821 ειναι για τον λατινικο χαρτη. 822 για τον ελληνικο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα στο μενου, εαν θελεις δοκιμασε τον Auto drive Hellas 1.40 με λατικους χαρακτηρες για να δουμε εαν δουλευει σωστα η αναζητηση. Ακόμα και με την έκδοση 4.20.20 που δεν έχει ελληνικό μενού, η αναζήτηση μου δουλεύει κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες Update: Όπως είπα, περνώντας την 4.20.20 έκδοση χάνεις τα ελληνικά από το μενού Για να τα επαναφέρω, έσβησα το αρχείο gmsup από τον φάκελο Garmin\apps\symbian\Res και πλέον μπορώ να επιλέξω τα ελληνικά στο μενού (μαζί με αρκετές γλώσσες ακόμα) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 παιδια πριν λιγο καιρο χρειαστηκε να κανω format στην καρτα μνημης και ετσι θελησα να διασωσω το garmin....πηρα ολο το φακελο garmin και τον περασα στην καινουρια καρτα...το προγραμμα δειχνει να δουλευει σωστα αλλα δειχνει μια πολυ απλοποιημενη μορφη του χαρτη...μονο τις πολεις δηλαδη και ενα δυο δρομους σε ολη τη κρητη....μαλλον εχει χαθει ο χαρτης η δεν τον βλεπει το προγραμμα...τι ενεργειες μπορω να κανω να το διορθωσω αυτο χωρις να ξαναμπαινω στη διαδικασια να ξαναβαζω το προγραμμα?? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 παιδια πριν λιγο καιρο χρειαστηκε να κανω format στην καρτα μνημης και ετσι θελησα να διασωσω το garmin....πηρα ολο το φακελο garmin και τον περασα στην καινουρια καρτα...το προγραμμα δειχνει να δουλευει σωστα αλλα δειχνει μια πολυ απλοποιημενη μορφη του χαρτη...μονο τις πολεις δηλαδη και ενα δυο δρομους σε ολη τη κρητη....μαλλον εχει χαθει ο χαρτης η δεν τον βλεπει το προγραμμα...τι ενεργειες μπορω να κανω να το διορθωσω αυτο χωρις να ξαναμπαινω στη διαδικασια να ξαναβαζω το προγραμμα?? Μπορεί να τους βλέπει κανονικά αλλά λόγω του ότι το ξαναέβαλες να απορυθμίστηκαν οι ρυθμίσεις του Mapsource. Πήγαινε: Εργαλεία -> Διαχείριση Δεδομένων -> Σύνολα χαρτών -> Mapsource και δες αν υπάρχουν επιλεγμένοι οι χάρτες που έχει μέσα. Επίλεξε ποιον/ποιους θέλεις και ξαναβγές στην κεντρική οθόνη. Δες τι παίζει τώρα με το χάρτη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ακόμα και με την έκδοση 4.20.20 που δεν έχει ελληνικό μενού, η αναζήτηση μου δουλεύει κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες Update: Όπως είπα, περνώντας την 4.20.20 έκδοση χάνεις τα ελληνικά από το μενού Για να τα επαναφέρω, έσβησα το αρχείο gmsup από τον φάκελο Garmin\apps\symbian\Res και πλέον μπορώ να επιλέξω τα ελληνικά στο μενού (μαζί με αρκετές γλώσσες ακόμα) Επιτελους :up: http://img523.imageshack.us/img523/3976/gar0wd2.jpg Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 πηρα ολο το φακελο garmin και τον περασα στην καινουρια καρτα...το προγραμμα δειχνει να δουλευει σωστα αλλα δειχνει μια πολυ απλοποιημενη μορφη του χαρτη... Aν έβαλες τα αρχεία σε νέα κάρτα μνήμης, πρέπει να ξαναφτιάξεις διαφορετικά αρχεία unl τόσο για τον χάρτη όσο και για το ξεκλείδωμα της εφαρμογής. dmarccos, το κόλπο σου με το αρχείο gmsup δούλεψε και στο Ν78 και πλέον έχω Ελληνικό μενού. Σ'ευχαριστούμε. :) gianpithio, τώρα με το ελ μενού δουλεύει κανονικά η αναζήτηση γα τις πόλεις. Τώρα η εφαρμογή λειτουργεί τέλεια. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 φλούδες....καλά κι έχω το destinator στο Μιο360. είπα κι εγώ μια φορά να το δω πώς πάει το Γκάρμιν και κατάλαβα ότι δεν είναι κ ότι καλύτερο. Ούτε καν συμβιβάζεσαι....αφού θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ούτε καν να μην μπορείς να περάσεις στοιχεία για να σε πάει. Σκέψου σου κόβει τα πόδια από την αρχή. Ενώ πιάνει δορυφόρους με την μία...στην ουσία δώρον άδωρον. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Εαν θελεις δοκιμασε την 4.20.20 τωρα που εχει ελληνικα λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Μπορεί να τους βλέπει κανονικά αλλά λόγω του ότι το ξαναέβαλες να απορυθμίστηκαν οι ρυθμίσεις του Mapsource. Πήγαινε: Εργαλεία -> Διαχείριση Δεδομένων -> Σύνολα χαρτών -> Mapsource και δες αν υπάρχουν επιλεγμένοι οι χάρτες που έχει μέσα. Επίλεξε ποιον/ποιους θέλεις και ξαναβγές στην κεντρική οθόνη. Δες τι παίζει τώρα με το χάρτη. πηγα εκει που λες ο αν και δεν εχει να επιλεξω χαρτες ο χαρτης φαινετε κανονικα οτι υπαρχει.... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 φλούδες....καλά κι έχω το destinator στο Μιο360. είπα κι εγώ μια φορά να το δω πώς πάει το Γκάρμιν και κατάλαβα ότι δεν είναι κ ότι καλύτερο. Ούτε καν συμβιβάζεσαι....αφού θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ούτε καν να μην μπορείς να περάσεις στοιχεία για να σε πάει. Σκέψου σου κόβει τα πόδια από την αρχή. Ενώ πιάνει δορυφόρους με την μία...στην ουσία δώρον άδωρον. Τι εννοείς "δεν μπορείς να περάσεις στοιχεία"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 μετονομασα τα αρχεια poi και τα πεταξα μες τον αντιστοιχο φακελο στην καρτα μνημης του τηλεφωνου. πηγαινω εργαλεια>peerpoints και περνω το μηνυμα "επι του παροντος δεν εχετε πιρποιντς, επιλεξτε επαφες για να ζητησετε ή να στειλετε ενα πιρποιντ. why? επισης-παροτι υπαρχει ο Ελληνικος χαρτης στο προγραμμα,δεν μπορω να τον δω. για να γινει σεταρισμα πρεπει να βλεπει δορυφορο? με τον χαρτη τα καταφερα. καποιες-γνωστες περιοχες δεν τις βρισκει-οπως αγιο Δημητριο που μενω(!)-αλλα το παλευω. συνεχιζει ομως να μην βλεπει τα πιρποιντς...:( ο 4.20.20,ξεκλειδωνει με το ιδιο κιτζεν του προηγουμενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 4.20.20,ξεκλειδωνει με το ιδιο κιτζεν του προηγουμενου? Nαι , ειναι το ιδιο για ολες της version ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Nαι , ειναι το ιδιο για ολες της version ! :D το περναω απο πανω,ή κανω πρωτα απεγκ/ση του προηγουμενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Αφου εχεις το garmin στο κινητο σου καλυτερα κανε αυτο που εκανα και εγω : 1. Aπεγκατασταση της παλια version 2. Mπες μεσα στο φακελο Garmin που εχεις στην καρτα σου και διεγραψε μονο ολους τους φακελους. 3. Βαλε τους νεους φακελους απο την 20.20 στο φακελο Garmin 4. Εγκατασταση το νεο sis Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Γιάννη νομίζω οτι δεν είναι ο πιο σωστός τρόπος αυτός. Η 4.20.20 είναι update της 4.20.00 και δεν περιέχει μέσα όλα τα απαραίτητα αρχεία. Αυτό που προτείνεται στο xxxxxxxxxxxxx είναι να βάλουμε την 4.20.20 πάνω απο την προηγούμενη και να ανικαταστησουμε τα αρχεία. Έτσι το έκανα στο Ν78 μου και μου δούλεψε με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ναι και εγω ετσι οπως ο mirrorofsorrow προτεινω.για να δουλευουν και οι χαρτες.αλλιως θα δουλευει αλλα οταν βαλετε χαρτες μπορει να σας πεταει. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Τι είναι καλύτερο; Πρώτα η εγκατάσταση του .sis και μετά αντιγραφή+επικόλληση των φακέλων και αντικατάσταση; Ή το αντίθετο; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Τι είναι καλύτερο; Πρώτα η εγκατάσταση του .sis και μετά αντιγραφή+επικόλληση των φακέλων και αντικατάσταση; Ή το αντίθετο; Μάλλον είναι καλύτερα να εγκαθιστούμε το sis τελευταίο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Και σε εμενα με την πρωτη ανοιξε! Μπορει οπως το κανατε εσεις να ειναι καλυτερα αλλα μεχρι τωρα δεν μου παρουσιαστηκε κανενα προβλημα.. :) Παναγιωτη εγω πρωτα βαζω τους φακελους και μετα το .sis αν και νομιζω οτι αυτο δεν παιζει ρολο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Να σας ρωτήσω, αλήθεια, ποιους χάρτες δουλεύετε εσείς; Εγώ έχω τον τελευταίο 3σε1 με τους πιο τελευταίους Ανάβαση 3.60, Autodrive 1.40 και Bluechart 2008. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης -> μεταφορά του φακέλου garmin με τα νέα αρχεία -> εγκατάσταση της νέας έκδοσης. Αυτό έκανα και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts