Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο xxxxxxxxx για τους ελληνικούς χάρτες ποιο απ' όλα πρέπει να κατεβάσω??

Κάνε μια αναζήτηση για το thread xxxxxxxxxxxxxxxx. Στο πρώτο ποστ βρίσκονται οι χάρτες για τη χώρα μας.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κάνε μια αναζήτηση για το thread "Best Greek map for Garmin". Στο πρώτο ποστ βρίσκονται οι χάρτες για τη χώρα μας.

Ναι το έχω δει αλλά έχει πολλά link. Δεν ξέρω ποιο απ' όλα να κατεβάσω.

eeeepppffffff... :ninja:

Στο Ν78 έχω την 4.20.20 αλλά ενώ η αναζήτηση στις διευθύνσεις λειτουργεί μια χαρά, στις πόλεις δεν βρίσκει τίποτα. Λες να φταίει που δεν υπάρχουν ελληνικά στο μενού ή φταίει ο Auto drive Hellas 1.40;

O Auto drive Hellas 1.40 κυκλοφορει σε 2 version στην μια δεν χρειαζεται να δημιουργησουμε το .unl απλα πεταμε το χαρτη στο φακελο Garmin και λειτουργει. Αυτος ο χαρτης εχει προβλημα στην αναζητηση. Εαν εβαλες αυτον που για να ανοιξει στο κινητο χρειαζεται .unl τοτε εχεις τον σωστο χαρτη.

Νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα στο μενου, εαν θελεις δοκιμασε τον Auto drive Hellas 1.40 με λατικους χαρακτηρες για να δουμε εαν δουλευει σωστα η αναζητηση.

Το map id του Auto drive Hellas 1.40 λατικους χαρακτηρες εαν θυμαμε καλα ειναι ενα αριθμο ποιο επανω η ποιο κατω απο αυτο που εχει ο Auto drive Hellas 1.40 με ελληνικους χαρακτηρες δηλ. 823 η 821 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα στο μενου, εαν θελεις δοκιμασε τον Auto drive Hellas 1.40 με λατικους χαρακτηρες για να δουμε εαν δουλευει σωστα η αναζητηση.

Ακόμα και με την έκδοση 4.20.20 που δεν έχει ελληνικό μενού, η αναζήτηση μου δουλεύει κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες

Update:

Όπως είπα, περνώντας την 4.20.20 έκδοση χάνεις τα ελληνικά από το μενού

Για να τα επαναφέρω, έσβησα το αρχείο gmsup από τον φάκελο Garmin\apps\symbian\Res και πλέον μπορώ να επιλέξω τα ελληνικά στο μενού (μαζί με αρκετές γλώσσες ακόμα)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

παιδια πριν λιγο καιρο χρειαστηκε να κανω format στην καρτα μνημης και ετσι θελησα να διασωσω το garmin....πηρα ολο το φακελο garmin και τον περασα στην καινουρια καρτα...το προγραμμα δειχνει να δουλευει σωστα αλλα δειχνει μια πολυ απλοποιημενη μορφη του χαρτη...μονο τις πολεις δηλαδη και ενα δυο δρομους σε ολη τη κρητη....μαλλον εχει χαθει ο χαρτης η δεν τον βλεπει το προγραμμα...τι ενεργειες μπορω να κανω να το διορθωσω αυτο χωρις να ξαναμπαινω στη διαδικασια να ξαναβαζω το προγραμμα??

παιδια πριν λιγο καιρο χρειαστηκε να κανω format στην καρτα μνημης και ετσι θελησα να διασωσω το garmin....πηρα ολο το φακελο garmin και τον περασα στην καινουρια καρτα...το προγραμμα δειχνει να δουλευει σωστα αλλα δειχνει μια πολυ απλοποιημενη μορφη του χαρτη...μονο τις πολεις δηλαδη και ενα δυο δρομους σε ολη τη κρητη....μαλλον εχει χαθει ο χαρτης η δεν τον βλεπει το προγραμμα...τι ενεργειες μπορω να κανω να το διορθωσω αυτο χωρις να ξαναμπαινω στη διαδικασια να ξαναβαζω το προγραμμα??

Μπορεί να τους βλέπει κανονικά αλλά λόγω του ότι το ξαναέβαλες να απορυθμίστηκαν οι ρυθμίσεις του Mapsource.

Πήγαινε: Εργαλεία -> Διαχείριση Δεδομένων -> Σύνολα χαρτών -> Mapsource και δες αν υπάρχουν επιλεγμένοι οι χάρτες που έχει μέσα. Επίλεξε ποιον/ποιους θέλεις και ξαναβγές στην κεντρική οθόνη. Δες τι παίζει τώρα με το χάρτη.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ακόμα και με την έκδοση 4.20.20 που δεν έχει ελληνικό μενού, η αναζήτηση μου δουλεύει κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες

Update:

Όπως είπα, περνώντας την 4.20.20 έκδοση χάνεις τα ελληνικά από το μενού

Για να τα επαναφέρω, έσβησα το αρχείο gmsup από τον φάκελο Garmin\apps\symbian\Res και πλέον μπορώ να επιλέξω τα ελληνικά στο μενού (μαζί με αρκετές γλώσσες ακόμα)

Επιτελους :up:

http://img523.imageshack.us/img523/3976/gar0wd2.jpg

πηρα ολο το φακελο garmin και τον περασα στην καινουρια καρτα...το προγραμμα δειχνει να δουλευει σωστα αλλα δειχνει μια πολυ απλοποιημενη μορφη του χαρτη...

Aν έβαλες τα αρχεία σε νέα κάρτα μνήμης, πρέπει να ξαναφτιάξεις διαφορετικά αρχεία unl τόσο για τον χάρτη όσο και για το ξεκλείδωμα της εφαρμογής.

dmarccos, το κόλπο σου με το αρχείο gmsup δούλεψε και στο Ν78 και πλέον έχω Ελληνικό μενού. Σ'ευχαριστούμε. :)

gianpithio, τώρα με το ελ μενού δουλεύει κανονικά η αναζήτηση γα τις πόλεις. Τώρα η εφαρμογή λειτουργεί τέλεια. :D

φλούδες....καλά κι έχω το destinator στο Μιο360.

είπα κι εγώ μια φορά να το δω πώς πάει το Γκάρμιν και κατάλαβα ότι δεν είναι κ ότι καλύτερο. Ούτε καν συμβιβάζεσαι....αφού θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ούτε καν να μην μπορείς να περάσεις στοιχεία για να σε πάει. Σκέψου σου κόβει τα πόδια από την αρχή. Ενώ πιάνει δορυφόρους με την μία...στην ουσία δώρον άδωρον.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εαν θελεις δοκιμασε την 4.20.20 τωρα που εχει ελληνικα λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα..

Μπορεί να τους βλέπει κανονικά αλλά λόγω του ότι το ξαναέβαλες να απορυθμίστηκαν οι ρυθμίσεις του Mapsource.

Πήγαινε: Εργαλεία -> Διαχείριση Δεδομένων -> Σύνολα χαρτών -> Mapsource και δες αν υπάρχουν επιλεγμένοι οι χάρτες που έχει μέσα. Επίλεξε ποιον/ποιους θέλεις και ξαναβγές στην κεντρική οθόνη. Δες τι παίζει τώρα με το χάρτη.

πηγα εκει που λες ο αν και δεν εχει να επιλεξω χαρτες ο χαρτης φαινετε κανονικα οτι υπαρχει....

φλούδες....καλά κι έχω το destinator στο Μιο360.

είπα κι εγώ μια φορά να το δω πώς πάει το Γκάρμιν και κατάλαβα ότι δεν είναι κ ότι καλύτερο. Ούτε καν συμβιβάζεσαι....αφού θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ούτε καν να μην μπορείς να περάσεις στοιχεία για να σε πάει. Σκέψου σου κόβει τα πόδια από την αρχή. Ενώ πιάνει δορυφόρους με την μία...στην ουσία δώρον άδωρον.

Τι εννοείς "δεν μπορείς να περάσεις στοιχεία";

μετονομασα τα αρχεια poi και τα πεταξα μες τον αντιστοιχο φακελο στην καρτα μνημης του τηλεφωνου.

πηγαινω εργαλεια>peerpoints και περνω το μηνυμα "επι του παροντος δεν εχετε πιρποιντς,

επιλεξτε επαφες για να ζητησετε ή να στειλετε ενα πιρποιντ.

why?

επισης-παροτι υπαρχει ο Ελληνικος χαρτης στο προγραμμα,δεν μπορω να τον δω.

για να γινει σεταρισμα πρεπει να βλεπει δορυφορο?

με τον χαρτη τα καταφερα.

καποιες-γνωστες περιοχες δεν τις βρισκει-οπως αγιο Δημητριο που μενω(!)-αλλα το παλευω.

συνεχιζει ομως να μην βλεπει τα πιρποιντς...:(

ο 4.20.20,ξεκλειδωνει με το ιδιο κιτζεν του προηγουμενου?

4.20.20,ξεκλειδωνει με το ιδιο κιτζεν του προηγουμενου?

Nαι , ειναι το ιδιο για ολες της version !

Nαι , ειναι το ιδιο για ολες της version !

:D

το περναω απο πανω,ή κανω πρωτα απεγκ/ση του προηγουμενου?

Αφου εχεις το garmin στο κινητο σου καλυτερα κανε αυτο που εκανα και εγω :

1. Aπεγκατασταση της παλια version

2. Mπες μεσα στο φακελο Garmin που εχεις στην καρτα σου και διεγραψε μονο ολους τους φακελους.

3. Βαλε τους νεους φακελους απο την 20.20 στο φακελο Garmin

4. Εγκατασταση το νεο sis

Γιάννη νομίζω οτι δεν είναι ο πιο σωστός τρόπος αυτός. Η 4.20.20 είναι update της 4.20.00 και δεν περιέχει μέσα όλα τα απαραίτητα αρχεία. Αυτό που προτείνεται στο xxxxxxxxxxxxx είναι να βάλουμε την 4.20.20 πάνω απο την προηγούμενη και να ανικαταστησουμε τα αρχεία. Έτσι το έκανα στο Ν78 μου και μου δούλεψε με την πρώτη.

ναι και εγω ετσι οπως ο mirrorofsorrow προτεινω.για να δουλευουν και οι χαρτες.αλλιως θα δουλευει αλλα οταν βαλετε χαρτες μπορει να σας πεταει.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Τι είναι καλύτερο; Πρώτα η εγκατάσταση του .sis και μετά αντιγραφή+επικόλληση των φακέλων και αντικατάσταση; Ή το αντίθετο;

Τι είναι καλύτερο; Πρώτα η εγκατάσταση του .sis και μετά αντιγραφή+επικόλληση των φακέλων και αντικατάσταση; Ή το αντίθετο;

Μάλλον είναι καλύτερα να εγκαθιστούμε το sis τελευταίο

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Και σε εμενα με την πρωτη ανοιξε! Μπορει οπως το κανατε εσεις να ειναι καλυτερα αλλα μεχρι τωρα δεν μου παρουσιαστηκε κανενα προβλημα.. :)

Παναγιωτη εγω πρωτα βαζω τους φακελους και μετα το .sis αν και νομιζω οτι αυτο δεν παιζει ρολο :)

Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Να σας ρωτήσω, αλήθεια, ποιους χάρτες δουλεύετε εσείς; Εγώ έχω τον τελευταίο 3σε1 με τους πιο τελευταίους Ανάβαση 3.60, Autodrive 1.40 και Bluechart 2008. :)

Απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης -> μεταφορά του φακέλου garmin με τα νέα αρχεία -> εγκατάσταση της νέας έκδοσης.

Αυτό έκανα και γω.