Jump to content

Ανάλυση οθόνης

jimacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια αγορασα μια καινουρια οθονη 22αρα :D

που λετε απο οτι λεει στο βιβλιαρακι της οθονης η σωστη αναλυση για 22αρες οθονες ειναι 1600*1200

το προβλημα μου ειναι πως η nvidia 6600 μου δεν υποστιριζει τετοια αναλυση.... :wacko:

η ποιο κοντινη στην 1600*1200 ειναι η 1680*1050

και μετα απο αυτην ξεφευγει στα 1900+

υπαρχει καποιος τροπος να την κανω να βγαλει αναλυση 1600*1200

για πειτε... αν οχι ποια ειναι η αμεσως καλυτερη "υψηλη" αναλυση μην μου πειτε 1024*768 και βγαλω τα ματια μου :rolleyes:

Δεν μας λες ποιά οθόνη είναι όμως. Βάλε πρώτα τους πιο πρόσφατους drivers για την κάρτα γραφικών, σύνδεσε την οθόνη και βάλε το software που ήρθε μαζί της.

Δεν μας λες ποιά οθόνη είναι όμως. Βάλε πρώτα τους πιο πρόσφατους drivers για την κάρτα γραφικών, σύνδεσε την οθόνη και βάλε το software που ήρθε μαζί της.

η samsung SM2232BW ειναι η οθονη.

εγκατεστησα τον driver και 2 προγραματακια που ειχε το magic tune και ενα για τα χρωματα δεν θυμαμαι πως λεγετε...

τους drivers τους ειχα κατεβασει πριν κανα μηνα δεν ξερω αν εχουν βγει καινουριοι αλλα ειναι αρκετα καινουριοι και αυτοι που εχω...

Συγνωμη,σου βγαζει να βαλεις μεγαλυτερη αναλυση απο την native της οθονης?

Μηπως το PC σου δεν βλεπει σωστα την οθονη?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Συγνωμη,σου βγαζει να βαλεις μεγαλυτερη αναλυση απο την native της οθονης?

Μηπως το PC σου δεν βλεπει σωστα την οθονη?

παντα μπορουσα να διαλεξω μεγαλυτερες αναλυσεις απο αυτην που χρησιμοποιουσα...

αν παω στις ιδιοτητες της οθονης μου εμφανιζει ποια οθονη εναι μου δειχνει και την εκδοση του driver της οθονης οποτε σωστα υποθετω πως την εχει δει...

αλλα γιατι να μην σε αφηνει να βαλεις μεγαλυτερη αναλυση απο αυτην που προτεινετε δεν το καταλαβα...?

γεια σας παιδια αγορασα μια καινουρια οθονη 22αρα :D

που λετε απο οτι λεει στο βιβλιαρακι της οθονης η σωστη αναλυση για 22αρες οθονες ειναι 1600*1200

το προβλημα μου ειναι πως η nvidia 6600 μου δεν υποστιριζει τετοια αναλυση.... :wacko:

η ποιο κοντινη στην 1600*1200 ειναι η 1680*1050

και μετα απο αυτην ξεφευγει στα 1900+

υπαρχει καποιος τροπος να την κανω να βγαλει αναλυση 1600*1200

για πειτε... αν οχι ποια ειναι η αμεσως καλυτερη "υψηλη" αναλυση μην μου πειτε 1024*768 και βγαλω τα ματια μου :rolleyes:

Η οθόνη είναι 4:3 ή Wide? 1600x1200 είναι ανάλυση 4:3 ενώ 1680x1050 είναι 16:10, δηλαδή wide.

Μάλλον το βιβλιαράκι σε μπέρδεψε χωρίς λόγο, αν η οθόνη είναι ευρεία πολύ καλά έκανε η Nvidia και σου έβγαλε 1680x1050 στις επιλογές. Αυτή είναι συνήθως η native ανάλυση στις ευρείες 22άρες και αυτήν πρέπει να βάλεις.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Η οθόνη είναι 4:3 ή Wide? 1600x1200 είναι ανάλυση 4:3 ενώ 1680x1050 είναι 16:10, δηλαδή wide.

Μάλλον το βιβλιαράκι σε μπέρδεψε χωρίς λόγο, αν η οθόνη είναι ευρεία πολύ καλά έκανε η Nvidia και σου έβγαλε 1680x1050 στις επιλογές. Αυτή είναι συνήθως η native ανάλυση στις ευρείες 22άρες και αυτήν πρέπει να βάλεις.

ναι ε? wide ειναι η οθονη...

εγραφε και τις wide αναλυσεις λες πανω στην ζαλαδα μου να ειδα την αναλυση για 4:3 αντι για 16:9 ??

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το κοιταξω ξανα σε καμια ωριτσα που θα παω σπιτι να δω αν τελικα εγω ειμαι το στραβαδι και αν μου το ελεγε απο την αρχη οτι αυτη η αναλυση ειναι η σωστη :D

ναι ε? wide ειναι η οθονη...

εγραφε και τις wide αναλυσεις λες πανω στην ζαλαδα μου να ειδα την αναλυση για 4:3 αντι για 16:9 ??

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το κοιταξω ξανα σε καμια ωριτσα που θα παω σπιτι να δω αν τελικα εγω ειμαι το στραβαδι και αν μου το ελεγε απο την αρχη οτι αυτη η αναλυση ειναι η σωστη :D

Τότε αυτό είναι σίγουρα. Ακόμα και αν κατάφερνες να δώσεις 1600x1200 θα τα έβλεπες όλα stretched.

Μεγειά :)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Τότε αυτό είναι σίγουρα. Ακόμα και αν κατάφερνες να δώσεις 1600x1200 θα τα έβλεπες όλα stretched.

Μεγειά :)

οντως δικιο ειχες τελικα ειμαι πολυ στραβαδι..... :lol:

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :cool: