Jump to content

XP Kαι 98 στο pc

sokonik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και μπορείς να κάνεις format σε όποιο partition θέλεις. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις dos.

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Αμα θές απλά να δείς ένα λειτουργικό είναι η καλύτερη λύση. Εγω πχ πειραματίζομαι με το Suse, και δεν εμπιστεύομαι καθόλου το Partition Magic :alien: οπότε το virtual pc είναι ότι πρέπει :lol:

Μακρια απο το partition magic ΜΑΚΡΙΑ......

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ρε παιδιά αυτό το πρόγραμμα είναι φοβερό! :cool: :rolleyes: Κατέβασα trial (25mb) και αυτή τη στιγμή γράφω στο myphone,ακούω music και κάνω install τα win2003 server ! :) Έχει ακόμη και δικό του bios με αρκετές ρυθμισούλες! Αλήθεια με τα δίκτυα πως τα πάει;Λειτουργεί κανονικά από άποψη ip κλπ; :alien:

P.S1 Π-Ο-Ρ-Ω-Σ-Η!

P.s2 Εαν θέλει κάποιος το κρακσσ pm me.. :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από τον jasonpap

Ρε παιδιά αυτό το πρόγραμμα είναι φοβερό! :cool: :rolleyes: Κατέβασα trial (25mb) και αυτή τη στιγμή γράφω στο myphone,ακούω music και κάνω install τα win2003 server ! :) Έχει ακόμη και δικό του bios με αρκετές ρυθμισούλες! Αλήθεια με τα δίκτυα πως τα πάει;Λειτουργεί κανονικά από άποψη ip κλπ; :alien:

P.S1 Π-Ο-Ρ-Ω-Σ-Η!

P.s2 Εαν θέλει κάποιος το κρακσσ pm me.. :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Ποιο προγραμμα απο ολα που αναφερθηκαν;;;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Μάλον το Partition magic.

@Εγώ ποιό πα΄νω σου έδωσα ένα πρόγραμμ της WD που κάνει partitions,format&drive to drive copy.Εγώ θα σου έλεγα αν θες να κάνεις partitions να χρησιμοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Όχι ρε παιδιά!Το partition magic φτιάχνει απλά partition.To πρόγραμμα λέγεται virtual pc και ειναι της Connectix που στο site δίνει και trial!.Φοβερό,πριν μπήκα internet από windows 2003 server.Δουλεύουν όλα καμπάνα σαν να τα είχα σε κανονικό pc! :) :)

Εγώ σας τα' λεγα :p

Είναι καλό, αν θές απλα να παίξεις με ένα λειτουργικό και βαριέσαι να φτιάχνεις partitions. Τώρα να έχεις εκεί το κύριο λειτουργικό σου είνια λίγο πίκρα ;)

I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από τον trod

Μακρια απο το partition magic ΜΑΚΡΙΑ......

:devil: :devil: :devil:

Μία φορά το δοκίμασα και έχασα ΟΛΑ τα δεδομένα του δίσκου μου (ευτυχώς είμουν μικρός και δεν είχα πολλά προγράμματα) με το Partition Magic. Ο λόγος; ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ DEFRAG πρίν λειτουργήσω το πρόγραμμα (άκου να δείς αδελφέ μου... :confused: ). Από τότε το Partition Magic έφαγε τρελό σούτι :lol:

Πάντως δεν μπορώ να πώ ότι μου κρεμάει το σύστημα!Έιχα ανοικτά τα 2003 και παράλληλα φόρτωνα τα 98.Επίσης στα χπ (κανονικά) έπαιζαν Mp3 & Internet! Βέβαια στα 2003 είχα δόσει μόνο 200mb ram αλλά δεν πήγαιναν άσχημα! ;) :D

Μόνο μια απορια,εαν έχω internet στο virtual pc γίνεται να πέρνει και το host? :worry:

@astrolabos :

Αν μπορείς γράψε λίγο πως δουλεύει με τα δίκτυα.Για να έχεις suse καταλαβαίνω ότι θα το έχεις ψάξει αρκετά :happy:

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Φυσικά και μπορείς να κάνεις format σε όποιο partition θέλεις. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις dos.

και τι να χρησιμοποιησω για να κανω φορματ σε fat32?

εβαλα τα 98 και ολα καλα, πηγα να εγκαταστησω τα χρ και να δημιουργησω καινουριο διαμερισμα, εκει που λεει πατηστε c για την δημιουργια αλλα παπαλα. τι πρεπει να κανω?

Αρχικό Μήνυμα από τον jasonpap

Πάντως δεν μπορώ να πώ ότι μου κρεμάει το σύστημα!Έιχα ανοικτά τα 2003 και παράλληλα φόρτωνα τα 98.Επίσης στα χπ (κανονικά) έπαιζαν Mp3 & Internet! Βέβαια στα 2003 είχα δόσει μόνο 200mb ram αλλά δεν πήγαιναν άσχημα! ;) :D

Μόνο μια απορια,εαν έχω internet στο virtual pc γίνεται να πέρνει και το host? :worry:

@astrolabos :

Αν μπορείς γράψε λίγο πως δουλεύει με τα δίκτυα.Για να έχεις suse καταλαβαίνω ότι θα το έχεις ψάξει αρκετά :happy:

Δεν εχω προλαβει να το κοιτάξω ακόμα. Όταν το κοιτάξω θα σου πώ.