Jump to content

Πώς γνωρίσατε τον/την ερωτικό/-ή σας σύντροφο?

GameBoy
 Κοινοποίηση

Πώς γνωρίσατε το μωρό σας;  

50 members have voted

1. 1. Πώς γνωρίσατε το μωρό σας;

• από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ
      12
    • από φίλους [συνοικέσειο :-)] είναι πρώην φίλου κλπ....
      8
    • από το πανεπιστήμιο/σχολείο/δουλειά κλπ....
      20
    • από το δρόμο/παραλία/club....
      5
    • άλλο.. (αναφέρετε!!! )
      5

Recommended Posts

χροοοοονια πριν,σε ενα καφε..μας συστησε ενας κοινος γνωστος(ο οποιος ο καημενουλης ενδιαφερονταν αλλα δεν απεδωσαν οι προσπαθειες του)

στην προσπαθεια του λοιπον να μου κανει καλη εντυπωση μου ειπε να παμε για καφε...ε πηγαμε,κι εκει ειχε την φαεινη ιδεα να μου συστησει ενα παιδι που ηταν κι αυτος οδοντιατρος..μας συστησε,δεν μιλησαμε πολυ,και μετα με ξαναπετυχε αυτος στη σχολη..απο τοτε ειμαστε αχωριστοι!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ειχα κατεβει σε ενα meeting του club που ειμαι μελος (clubcorsa) και εκει εφερε ενας φιλος την αδερφη του... ε εκει εγινε το κονεδακι!!!! ειμαστε μαζι 10 μηνες!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

σε συνεργειο!ειχα παει το αυτοκινητο για λαδια και ειχε παει και αυτη εκει το mini της... 2months and counting:love: :love: :love:

σε συνεργειο!ειχα παει το αυτοκινητο για λαδια και ειχε παει και αυτη εκει το mini της... 2months and counting:love: :love: :love:

:lol: προσκυνάο! Και να σκεφτείς ότι εγώ αλλάζω λάδια μόνος μου ο λαλάκας :lol:

Ήμασταν στην ίδια παρέα από τη σχολή για ένα χρόνο. Πάνω στο χρόνο, αρχίσαμε να κάνουμε πιο στενή παρέα, η οποία πέρασε σε άλλο επίπεδο και πλέον....5 years and counting! :D

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Τη γνώρισα στη σχολή την δεύτερη μέρα..μετά από 16 ημέρες τα βρίκαμε, και από τότε είμαστε μαζί..(9 μήνες)

Μου την γνώρισε μια φίλη μου. Είναι συμαθήτριες στο.... Λύκειο!!!!

Νυχτερινό ελπίζω :rolleyes:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

toulaxiston fenete mia evxaristi ekseliksi,apo ekei pou ola t arxika post itan gia gnwrimies pou eginan meso internet ola ta kainourgia eginan me pio klassikous tropous.kai egw apo fili filou ti gnwrisa.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3