mol Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 της ειπε οτι ο αποστολης εχει πριβε δωματιο στην φυλακη και οτι της ειπε ψεματα οτι ειναι στα μπουντρουμια και τα σχετικα. η περιουσια ειναι στα χερια του θρασου,οποτε ο αποστολης δεν μπορει να κανει τιποτα! τελικα το θηριο λετε να τον σκοτωσει ή εστω να τον τραυματισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Oντως το θηριο τι θα κανει τελικα? Παντως η Σιλβη αρχισε να το παιζει το μεγαλο αφεντικο.Τα θελε και τα παθε ο Θρασος. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Oντως το θηριο τι θα κανει τελικα? Παντως η Σιλβη αρχισε να το παιζει το μεγαλο αφεντικο.Τα θελε και τα παθε ο Θρασος. ταθελε και τα παθε ο Θρασος, αντε να την μαζεψει τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 βγηκε τρεϊλερ πρεπει να εχει πολυ γελιο το επομενο http://www.megatv.com/mavra_mesanixta/pages.asp?catid=13283 Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Γιατί ρε παιδιά,τι περιμένατε?Να λέει η Συλβή <<Xρειάζομαι και τον Θράσο να κάνουμε μια αρμονική συνεργασία για να πάει μπροστά το μαγαζί>>?Απλά,έπρεπε να τα έχει προβλέψει αυτά ο Θράσος...Με τον Αποστόλη δεν νομίζω να τον σκότωσε...Μπορεί να πέτυχε και κανά πακέτο με πούρα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Και εγω δεν πιστευω να τον καθαρισαν τον Αποστολη τοσο ευκολα.Καλα καλα δεν προλαβαμε να τον δουμε στα φετινα επεισοδια,θα μας τον εξαφανισουν τοσο γρηγορα?Δεν νομιζω. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Χμ.. το τρέιλερ αν δεν έχουν το έχουν κάνει εσκεμμένα υποδεικνύει ότι κάπου εδώ ο Αποστόλης μας αφήνει (Αποστολή(ς) εξετελέσθει) .. με κατάρριψη του ελικοπτέρου από ρουκέτα. Δύσκολο να γλυτώσει αυτή την φορά (ρουκέτα σε ελικόπτερο ακόμα και πολεμικό είναι θάνατος) .. αλλά ποίος ξέρει, ο Αποστόλης είναι μούρη :D Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Για το "τέρας" στην τελευταία σκηνή του προηγούμενου επεισοδίου δεν σχολίασε κανείς. Εγω νομίζω ότι τον έστειλε η Συλβή να τον τρομάξει, τσαντισμένη από την πλάκα που της έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Για το "τέρας" στην τελευταία σκηνή του προηγούμενου επεισοδίου δεν σχολίασε κανείς. Εγω νομίζω ότι τον έστειλε η Συλβή να τον τρομάξει, τσαντισμένη από την πλάκα που της έκανε. η μηπως κανενας παλιος ανταγωνιστης της νυχτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Πρεπει να τον εστειλε ο Ματσουλας,γτ η μανα του ειχε πει στην Σιλβη τελευταια,οτι εχουν φροντισει να τον "περιποιηθουν" τον Αποστολη στην φυλακη,τα δικα τους ατομα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Tι γίνεται ρε παιδιά σε αυτή τη σειρά, δε προλαβαίνει να γίνει κάτι κι έρχεται η ανατροπή;; Βέβαια μας έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που έβλεπα το ελικόπτερο να ανεβαίνει και σκεφτόμουν λες να πέσει τώρα αλλά δε φανταζόμουν ότι θα δεχτεί και ρουκέτα. Λέτε να ειναι ο Μάτσουλας από πίσω;; ή άλλα κυκλώματα από το Μπεχράκη ώστε να βγει καθαρός;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 λετε να την γλυτωσει και απο την ρουκετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Έχει τον απέθαντο. Θα τη γλιτώσει. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 στην περιληψη λεει αποπειρα δολοφονιας αν ειχε πεθανει θα ελεγε μετα απο την δολοφονια του αποστολη............... για δειτε http://www.megatv.com/mavra_mesanixta/pages.asp?catid=13283 Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Ο Αποστολης επρεπε να ειχε το τιτλο.."Πολυ σκληρος για να πεθανει"! Ποσες φορες ακομη θα την γλιτωσει? Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Αρκετά καλό το επισόδειο!!!!Όντως,δεν νομίζω να τον σκότωσαν!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Εγω πιστευω θα ζησει με τοσες ψυχες που εχει αυτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Το συμπέρασμα που βγαίνει από την περίληψη του επόμενου επεισοδίου είναι ότι δεν πέθανε τελικά. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Πως σας φάνηκε το χτεσινό?Εμένα μου άρεσε...Πάντως κάπως μου φαίνεται που έφυγε ο Αποστόλης!Η Πένυ ξαναέγινε goth...Καλύτερα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Tα πραγματα οσο πανε περιπλεκονται.Τωρα φανταζομαι οτι η Λενα θα τον πρηξει τον καημενο τον Θρασο για το γραμμα που διαβασε.Α και το σημαντικοτερο ο Ζαν Κλωντ,επιτελους ξεκολλησε απο την Σιλβη! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 δεν το ειδα ως το τελος.. δεν ξερω γιατι αλλα καθε δευτερα γυρω στις 11 και μιση,ενω "βλεπω" την σειρα...κοιμαμαι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 δεν το ειδα ως το τελος.. δεν ξερω γιατι αλλα καθε δευτερα γυρω στις 11 και μιση,ενω "βλεπω" την σειρα...κοιμαμαι... Δοκίμασες να τη γραψεις στο βιντεο;Μπορει να φταιει η ωρα:p.Παντως αυτο που λες το εχω παθει και εγω αλλα στο Bellas TV.Μαλλον δεν σε ενθουσιαζει η σειρα:lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 καλα τα ειπε η τζια στη συλβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλο και χθες το επεισοδιο! Απο τον λαιμο την επιασε την Σιλβι ο Ζαν κλοντ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Σήμερα έχει καινούριο; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts