lourtheo Δημοσιεύτηκε December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2007 Παιδιά γειά σας και καλές γιορτές. Ξέρει κάποιος να μου πει πως θα κάνω partition σε ένα flash usb? Έχω προσπαθήσει με το partition magic και με άλλα προγράμματα αλλά δυστυχώς τίποτα. Πρέπει να υπάρχει κάτι δεν μπορεί. Παράθεση καθε μερα αλλη μερα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 για ποιο λόγο? :confused: και πες ότι είναι 4άρι... πόσο να το χωρίσεις? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Για να ρωτάει κάποιο λόγο θα έχει...... Μπορει να είναι 8Gb... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Και αμα ειναι 1gb τi κανει??? :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Έχω προσπαθήσει με το partition magic και με άλλα προγράμματα αλλά δυστυχώς τίποτα. Με ποια version του partition magic δοκίμασες? Σε ρωτάω γιατί βλέπω πως στην version 8.0, αναφέρει την δυνατότητα αυτή. Επίσης δοκίμασε και το Paragon Partition Manager. Διάβασα σε ένα forum πως κάποιος το έκανε με αυτό. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts