PCMan Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 +++ :blink: Η θα είδε ότι ζεστάθηκε/μύρισε ή ότι δεν δουλευε και πήγε το μυαλό της εκεί... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Δε πιστεύω να προσπάθησες να τις φορτίσεις. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 http://www.sunlight.gr/identity_intro.asp?gid=2&lid=1 Με αυτόνομη επιχειρηματική παρουσία σε έξι χώρες (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία και Γαλλία), γραφεία πωλήσεων σε Γερμανία, Μέση Ανατολή και Ισπανία, καθώς και συνεργάτες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Αφρικής, Ασίας, και Αμερικής, έχουμε πρόσβαση σε ένα δίκτυο διανομής που εξασφαλίζει την παρουσία των προϊόντων της σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. http://www.energizer.com/about-energizer/Pages/energizer-history.aspx αυτα π ειπες τελικα για την sunlight προκυπτουν μονο κ μονο απο την πληροφοριου καποιου? τι παραπληροφορηση ειναι αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arams_67 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Γειά σας! Σήμερα μου συνέβη το ίδιο με αλκαλική μπαταρία από το Πλαίσιο που δεν ήταν σε συσκευή αλλά στην τσάντα μου χύμα. Η τσάντα μου είναι δερμάτινη και τη φορούσα διαγώνια, κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω ότι καίγεται το πόδι μου. Ψάχνοντας τα αντικείμενα έπιασα τη μπαταρία η οποία έκαιγε τόσο πολύ που την πέταξα έξω. Τώρα, την πηγαίνω για έλεγχο. @work AA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Τις μπαταρίες δεν τις πετάμε χύμα σε μια τσάντα ή μια τσέπη . Τις μεταφέρουμε σε θήκες. Διαφορετικά, αν κάνουν επαφή, με κάτι μεταλλικό, ακόμα και με κινητό, υπάρχει κίνδυνος να εκραγούν. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoskontop Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Έχουν μεγάλο κίνδυνο οι μπαταρίες θέλουν πέταμα και όχι μεταφορά μπορεί πολλά να γίνουν όπως να λιώσουν και να γίνει και καμία έκρηξη μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosLemnos Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 εχει δικιο ο απο πανω:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Κινδυνολογεί ο πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 αυτα δεν τα γνωριζα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thatswhatshesaid Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Συγνώμη που ξεθάβω αυτό το θέμα, αλλά οφείλω να προσθέσω στη συζήτηση ότι η έκρηξη που αναφέρει ο νηματοθέτης στο αρχικό ποστ έγινε στο εργοστάσιο της Union Carbide (UCAR μπαταρίες, τις έχω προλάβει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsibosp Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 ευχαριστουμε για τις συμβουλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ichor Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 ευχαριστουμε για τις συμβουλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts