Jump to content

Τελικά τι είναι Εmo;

Em0ti0nB1ch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oso gia thn moda....ama paei etsi uparxei k h moda tou ta3itzh,tou vouleuth,tou makh,tou mpamph,tou nikou ktl ktl......alla telospantwn mia moda uparxei sthn piatsa p exei euru koino....h moda twn m.m.e. K auth akolou8oun oi trendy kata gramma..

osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria......

t'akouteeeeee??????????:mad:

• Απαντήσεις 321
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα που στο καλό έχεις παρατηρήσει φαινόμενα ρατσισμού απέναντι σε emo?

Ότι η εμφάνιση μπορεί να με κάνει να γελάω γιατί δε μου αρέσει να βλέπω αγόρια με μάσκαρα, ψεύτικη βλεφαρίδα και βαμμένα νύχια σημαίνει πως είμαι ρατσιστής;

Και όπως σου είπε και ο gmac, ακόμα και να δεχτούμε πως οι emo αντιμετωπίζουν μια μορφή ρατσισμού, υπάρχουν άλλες ομάδες που τον αντιμετωπίζουν χωρίς να το προκαλούν οι ίδιες και σε χειρότερο βαθμό!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Όλοι (πραγματικοί και μη) δήθεν είναι :down:

Oso gia thn moda....ama paei etsi uparxei k h moda tou ta3itzh,tou vouleuth..

Μα τι σχέση έχουν όλα αυτά που είναι επαγγέλματα, με τους emo που είναι "ρεύμα" (στα αγγλικά trend για να μην ξεχνιόμαστε). Όπως είπες και μονοι σου, πάντα υπήρχαν συναισθηματικοί άνθρωποι, απλά τώρα μας προέκυψε ως ρεύμα ( δηλαδή ως μόδα). ;)

**gmac**

kai 1000 'giati' na uparxoun pisw apo tis kathgories,dn pauoun na einai ratsistikes...dustuxws....giati panw ap'ola einai an8rwpoi re gmt...yuxoules......autoi dn plhgwnontai?k sto katw katw poioi eimaste emeis na tous krinoume?...oi dikes tous oi vlakeies einai faneres toulaxiston..

Dn einai oloi dh8en **missrain**....oi pragmatikoi emo eimaste sovara atoma oxi paliatsoi...einai kako p 8eloume na ekfrazomaste me tn diko mas tropo???

Exete gnwrisei apo konta enan emo?pragmatiko emo?kante to k peite m prin afhsete to sxolio sas xwris na exete gnwsh epi tou 8ematos....

K ena mikro 16etwn p afhnei sxolia(dn 8umamai onoma) 8a to parakalousa na mhn me antimetwpizei sa xazo paidaki....pisteuw pws mexri stigmhs apantaw me a3ioprepeia.....an sunexisei na petaei kathgories xwris epixeirhmata apla 8a dhlwsei peritrana to xamhlo nohtiko tou epipedo...auta...:)

Dn einai oloi dh8en **missrain**....oi pragmatikoi emo eimaste sovara atoma oxi paliatsoi...einai kako p 8eloume na ekfrazomaste me tn diko mas tropo???

Exete gnwrisei apo konta enan emo?pragmatiko emo?kante to k peite m prin afhsete to sxolio sas xwris na exete gnwsh epi tou 8ematos....

DesertsMissRain είναι το nick μου. Αν βαριέσαι να το γράφεις, γράψτο Desert.

Σοβαρά Em0ti0nB1ch, είναι τα άτομα που θέλουν κάτι να πουν και το κάνουν με αξιοπρέπεια και δυναμισμό. Όχι αυτά που χαμουρεύονται με άτομα του ίδιου φύλου για να προσκαλέσουν τα άτομα του άλλου φύλου, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν στα 16-17 τους είναι να πηγαίνουν στο Mall και να σέρνονται από σκαλάκι σε σκαλάκι.

Τι θα πει πραγματικό emo, γιατί έχεις αρχίσει να μη βγάζεις κανένα νόημα, ειλικρινά! Σε ρωτάω γιατί όταν πριν σε ρωτάγαμε αν είσαι emo όχι μόνο ως προς την... μανιοκατάθλιψη αλλά και προς τον τρόπο ντυσίματος, συμπεριφοράς...μας έγραψες κανονικά. Ακόμα περιμένουμε απάντηση.

Τι θα πει λοιπόν, όπως πιστεύεις εσύ, "σοβαρός emo" και τι σκ@τ@ διαφορετικό έχει από έναν φυσιολογικό άνθρωπο που και τα καταθλιπτικά του και όλα τα υπόλοιπα!!

Γιατί τόση ώρα μας μιλάς για έναν σεβασμό και μια σοβαρότητα τον emo και ακόμα δεν μας έχεις εξηγήσει που ακριβώς το στηρίζεις αυτό και πάνω σε ποιο ακριβώς "είδος emo" μιλάς.

ξέρει ο Χούρχος ότι διέρευσε φωτό του?

Αυτός τις διαρρέει στο internet. :X:p

λοιπον επειδη απο οσο βλεπω ολοι κακολογουν τους emo,να πω&εγω την γνωμη μου!πραγματικα δεν τους παω!ισως φταιει η φραντζα η δεν ξερω&εγω τι!αλλα ειναι ενα στυλ&αυτο!οπως ολα τα αλλα;)..τις προαλλες στο συνταγμα κουκουλοφοροι κυνηγησανε ενα φιλο μου για να τον πλακωσουν επειδη το παλικαρι ειχε φραντζα&ετυχε να φοραει μαυρα!αλλα δεν ειναι emo,ειναι trendy!φανταστητε να τον ειχανε πιασει..θα τον ειχανε σαπισει στο ξυλο,χωρις να φταιει:mad:!ενος αλλου του καψανε τα μαλλια!ΕΛΕΟς σταματηστε αυτη την τρελα&αφησε τους αλλους να πιστευουν οτι θελουν...ενταξει δεν λεω ο καθενας εδω εχει την γνωμη του αλλα δεν ειναι σωστο να κοροιδευουμε τους αλλους!αυτο λεγεται ρατσισμος:protest:...μπορει το ντυσιμο τους&η ιδεολογια τους να θεωρειτε απο τους περισσοτερους εδω μεσα ως βλακωδες-ουτε εμενα μαρεσει,δεν τους παω καθολου,αλλα τι να κανουμε ανθρωποι ειμαστε ολοι&ο καθενας πιστευει οπου θελει...
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Eipa polles fores oti o sunais8hmatismos arkei gia na eisai emo(ola t'alla einai magkia klania k kwlofinistrini me liga logia) k pws oloi exoume ena pragmatiko emo mesa mas..

Apo ekei k pera eseis epimenete na 8ewreite emo autous me th fratza...ti na pw?

8umata twn m.m.e k eseis..

K ena mikro 16etwn p afhnei sxolia(dn 8umamai onoma) 8a to parakalousa na mhn me antimetwpizei sa xazo paidaki....pisteuw pws mexri stigmhs apantaw me a3ioprepeia.....an sunexisei na petaei kathgories xwris epixeirhmata apla 8a dhlwsei peritrana to xamhlo nohtiko tou epipedo...auta...:)

αν εννοείς εμένα ε δεν είμαι και τόσο μικρότερός σου!όσο για νοητικό επίπεδο αν θες να εντάσεσαι στη κατηγορία ατόμων σαν αυτών στις παραπάνω εικόνες τι να πω απλά ντρέπομαι για λογαριασμό σου!!!ένας άλλος λόγος για τον οποίο σου κακοφένεται είναι γιατί πολλοί δεν ξέρουν τι είναι emo και όταν βλέπουν τα posts σου λένε δίκαιο έχει αμ δεν είναι έτσι!χτες μόλις πήγα στα mall και έμεινα!!!!το τι φρικιά κυκλοφορών που χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους emo δεν περιγράφονται!!!!δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση!!!επίσης και τα παιδάκια που αυτοαποκαλούνται emo στο Σύνταγμα και αυτοί φρικιά είναι!τι διαφορά έχουν από τους ''άλλους'' emo????

όσο για επιχειρήματα νομίζω σου είναι αρκετά!!!τέλος το γεγονός ότι είμαι 16 χρονών δεν σημαίνει κάτι!εγώ πιστεύω πως ζωπροτίστος τη ζωή μου πολύ περισσότερο από κάθε emo! και για να μη ξεχνιόμαστε είσαι εγγεγραμένη στο myphone που είναι ελεύθερο για όλες τις ηλικείες και γράφουν όλοι ελεύθερα τη γνώμη τους!αν έχεις αντίθετη άποψη τότε εσύ είσαι ρατσίστρια απέναντι σε εμένα και στην ηλικεία μου και όχι εγώ προς τους emo!;)

φιλικά πάντα

pythagoras_7

Hip Hop.

Oute egw paw tous yeuto emo..alla se kamia periptwsh dn tous feromai asxhma..oute tous krazw!dn exw dikaiwma na to kanw...

σύμφωνα με αυτά που λες δεν είσαι emo αλλά βρήσκεσαι σε μια ομάδα διανοούμενων που ουδεμία σχέση έχει με τους emo!μη μπερδεύεσαι!!!;):)

Hip Hop.

As autoapokalountai opws 8eloun........esu to xafteis omws....twra nomizeis oti einai ontws emo....

Auto akrivws dn m'aresei....pou pisteuei o ka8enas o,ti tou serviroun xwris na to ya3ei.....

Μα τι σημασία έχει αυτό;;

Είτε τους πεις Emo είτε τους πεις Hemo...το ίδιο πράγμα είναι.

Άλλωστε μέρος του emo lifestyle είναι ΚΑΙ η φράντζα ΚΑΙ η απλησιά στο μαλλί ΚΑΙ τα μαύρα ΚΑΙ όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν. Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς θεωρείς ότι τους παρεξηγούμε.

(Δικαίωμά τους είναι να κάνουν ότι γουστάρουν, αλλά και δικό μας δικαίωμα είναι να μη μας αρέσει. Κάνω λάθος; )

As autoapokalountai opws 8eloun........esu to xafteis omws....twra nomizeis oti einai ontws emo....

Auto akrivws dn m'aresei....pou pisteuei o ka8enas o,ti tou serviroun xwris na to ya3ei.....

η γενικότερη άποψη είναι αυτή που κρίνει το αποτέλεσμα!η γενικότερη άποψη είναι αυτή!!!;)

από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις σε ποια ομάδα θα ενταχθείς αν θες να ενταχθείς σε κάποια μη ξεχνάς δεν είναι απαραίτητο!!!!;):)

Hip Hop.

Loipon...pythagoroulh mou.......gia ya3e kalutera to 8ema.....zw xronia me dh8en k alh8inous emo....3erw thn alh8eia..apla dn 3erw pws na sas thn perasw.....dn eiste etoimoi na dex8eite thn alh8eia giati hdh exete diamorfwsei thn apoyh sas......tespa....

To 8ema einai oti egw k polloi alloi eimaste emo...k as mhn exoume ena xazo style...enw h pleionothta autoapokaleitai emo.......alla dn einai.......:) toso apla......makari se ligo kairo na vlepoume tous emo opws einai k oxi opws mas to pasarei to star gia na kanei noumera...

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολειστε ολοι εδω μεσα..αφηστε τον καθενα να πιστευει οτι θελει..εσας τι σας νοιαζει?!σας ενοχλουν?οχι οπτικα αλλα αν ερχονται να σας πειραζουν!αν ναι τοτε καλα κανετε&ασχολειστε,αν οχι τοτε αφηστε τους&βρητε κανενα καλυτερο θεμα να ασχοληθειτε...

Loipon...pythagoroulh mou.......gia ya3e kalutera to 8ema.....zw xronia me dh8en k alh8inous emo....3erw thn alh8eia..apla dn 3erw pws na sas thn perasw.....dn eiste etoimoi na dex8eite thn alh8eia giati hdh exete diamorfwsei thn apoyh sas......tespa....

To 8ema einai oti egw k polloi alloi eimaste emo...k as mhn exoume ena xazo style...enw h pleionothta autoapokaleitai emo.......alla dn einai.......:) toso apla......makari se ligo kairo na vlepoume tous emo opws einai k oxi opws mas to pasarei to star gia na kanei noumera...

εγώ ειλικρινά αν μου αποδείξεις όπως λες με επιχειρήματα τι είναι emo τότε κάνω edit σε όλα μου τα μνμτα και σέβομαι και δέχομαι την άποψή σου!;):)

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολειστε ολοι εδω μεσα..αφηστε τον καθενα να πιστευει οτι θελει..εσας τι σας νοιαζει?!σας ενοχλουν?οχι οπτικα αλλα αν ερχονται να σας πειραζουν!αν ναι τοτε καλα κανετε&ασχολειστε,αν οχι τοτε αφηστε τους&βρητε κανενα καλυτερο θεμα να ασχοληθειτε...

εννοχλούν την αισθητική μου αν αυτό σου είναι αρκετό!!!:)

Hip Hop.

H genikoterh apoyh omws dn einai swsth giati prohl8e apo epifaneiaka sumperasmata..

ε τότε βρε κοπελιά γιατί δε μας λες την αληθεινή άποψη με εικόνες και επιχειρήματα???:worry:

Hip Hop.

εννοχλούν την αισθητική μου αν αυτό σου είναι αρκετό!!!:)

δεν μου φαινεται σοβαρος λογος αυτος...ειναι σαν να μου λες οτι οποιον δεν γουσταρω φατσικα τον κραζω&τον κοροιδευω!&ας μην μου εχει κανει τιποτα..εχω αδικο?

δεν μου φαινεται σοβαρος λογος αυτος...ειναι σαν να μου λες οτι οποιον δεν γουσταρω φατσικα τον κραζω&τον κοροιδευω!&ας μην μου εχει κανει τιποτα..εχω αδικο?

δεν εννοώ ακριβώς αυτό!εγώ προσωπικά λέω την άποψη μου απλά ούτε τους κράζω ούτε τους κοροιδεύω!!!άλλο αν η άποψή μου εννοχλεί!και εγώ δεν τους πάω τους emo αλλά δε φοράω παροπίδες αν υπήρχε κάτι σοβαρό από εξωτερικής εμφάνισης τότε οκ!!!αλλά όταν κάποιος γίνεται τσίρκο από μόνος του τότε δε φταίει αυτός που θα τον κοροιδέψει!;)

Em0ti0nB1ch αν θέλεις να στείλεις οποιαδήποτε photo την βάζεις εδώ http://www.imageshack.gr

Hip Hop.

Thn alh8eia thn exw anaferei pollakis..:) apla dn sas aresei opws fainetai giati dn einai kati e3wfreniko k dn mporeite na epite8eite se kati tetoio..

U.g.:polu euxaristws na valw eikones..pws mporw apo kinhto?

δεν εννοώ ακριβώς αυτό!εγώ προσωπικά λέω την άποψη μου απλά ούτε τους κράζω ούτε τους κοροιδεύω!!!άλλο αν η άποψή μου εννοχλεί!και εγώ δεν τους πάω τους emo αλλά δε φοράω παροπίδες αν υπήρχε κάτι σοβαρό από εξωτερικής εμφάνισης τότε οκ!!!αλλά όταν κάποιος γίνεται τσίρκο από μόνος του τότε δε φταίει αυτός που θα τον κοροιδέψει!;)

η αποψη ειναι αποψη καθενος&προσωπικα δεν με ενοχλει!οσον αφορα το ''τσιρκο'' συμφωνω μαζι σου αλλα υπαρχουν&χειροτερα!ισως να κανω&λαθος γιατι τελευταια δεν πολυ παω συνταγμα&δεν βλεπω καθε μερα emo(εδω που μενω δεν εχει πολλους) οποτε δεν εχω μπουχτισει απο αυτους ακομα..:pας ελπισω να μην...