astraxan Δημοσιεύτηκε December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2007 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ : INTEL CORE 2DUO T5250 ΜΝΗΜΗ: 1GB DDR2 ΣΚΛΗΡΟΣ: 160GB SATAII ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ :INTEL GMA X3100 up to 251MB ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ?ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ?ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ 24 ΜΗΝΕΣ ADSL ALTEC.ΤΙ ΛΕΤΕ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Λέω τα εξής: 1.Ο επεξεργαστής είναι ξεπερασμένος.Προτίμησε απο Τ7100 και άνω! 2.Η μνήμη είναι λίγη...Υπολόγισε ότι θα χάνεις μνήμη και από την κάρτα γραφικών οπότε αν πχ έχεις τα 251 στην κάρτα θα σου μένουν μόλις 749 για τα vista.Χρειάζεσαι 2 gb για να είσαι άρχοντας! 3.Ο δίσκος σε χωρητικότητα είναι μια χαρά.Σε ταχύτητα δεν νομίζω να λέει τίποτα... 4.Με αυτή την κάρτα μην περιμένεις να παίζεις παιχνίδια...Απο τις πιο απλές.Και εγώ αυτή έχω αλλά την θέλω καθαρά για λόγους IT δηλαδή ούτε γραφικά θέλω ούτε τίποτα!Απλά να υποστηρίζει ένα Aero.Μέχρι εκεί. 5.Τώρα το για το "δωρο" δεν γνωρίζω.Πρόσεξε μήπως και ψάχνουν για κορόιδα! Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan Δημ. December 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Λέω τα εξής: 1.Ο επεξεργαστής είναι ξεπερασμένος.Προτίμησε απο Τ7100 και άνω! 2.Η μνήμη είναι λίγη...Υπολόγισε ότι θα χάνεις μνήμη και από την κάρτα γραφικών οπότε αν πχ έχεις τα 251 στην κάρτα θα σου μένουν μόλις 749 για τα vista.Χρειάζεσαι 2 gb για να είσαι άρχοντας! 3.Ο δίσκος σε χωρητικότητα είναι μια χαρά.Σε ταχύτητα δεν νομίζω να λέει τίποτα... 4.Με αυτή την κάρτα μην περιμένεις να παίζεις παιχνίδια...Απο τις πιο απλές.Και εγώ αυτή έχω αλλά την θέλω καθαρά για λόγους IT δηλαδή ούτε γραφικά θέλω ούτε τίποτα!Απλά να υποστηρίζει ένα Aero.Μέχρι εκεί. 5.Τώρα το για το "δωρο" δεν γνωρίζω.Πρόσεξε μήπως και ψάχνουν για κορόιδα! KATAΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΝΗΜΗ ΕΞΤΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ? Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΤΡΕΧΕΙ? ΓΙΑ ΤΟ ADSL ΤΗΣ ALTEC ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ 100ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΝ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ? Οθόνη: 15.4" WXGA 1280 X 800 A+ Glare type Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7250 Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows Vista Home Premium GR Μνήμη: 2GB DDR2 Σκληρός Δίσκος: 160 GB SATA II Οπτική συσκευή: DVD Super Multi (double layer) Κάρτα Γραφικών: Nvidia GeForce 8400M 256MB Wireless LAN: WiFi 802.11b/g/n Κάρτα Ήχου: Intel High Definition Audio 5.1 and subwoofer Κάρτα Δικτύου: Ethernet 10/100/1000 Modem: 56kbps v. 92 Camera: 1.3 Megapixels Bluetooth: Bluetooth intergated Memory Card reader: 5 in 1 Memory card Reader (SD/MMC/MS/MS Pro/Xd) USB /Firewire: 4 x USB, 1 x IEEE-1394 Firewire Additional ports: 1 x PCI Express card slot, HDMI Εφαρμογή: Altec Application for Home Server Battery: Li-Ion 6 cells battery Βάρος: 2,80 kgr Εγγύηση: 2 χρόνια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Ναι είναι. Εννοείται ότι πέρνεις το 2ο. Α και btw, η Χ3100 φτάνει μέχρι 384mb vram :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Συμφωνώ με τον druides.Το δεύτερο είναι 100 κιλά μηχάνημα.Όσο για την X3100 δεν το ηξερα...Όχι βέβαια ότι αυτό την κάνει και ανώτερη...Τα ίδια !%^#)%@! είναι!LoL! Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Μην γράφεις με κεφαλαία! Απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Υπάρχει επισημασμένο topic για φορητούς υπολογιστές, οπότε η συζήτηση συνεχίζεται εκεί: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61610 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts