mpregos Δημοσιεύτηκε December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2007 1000 προσκλησεις σε όλους...ΟΛΟΥΣ τους trackers.... Αλλά μόνο σε μέλη πού θα μου δώσουν ενα Audi S3, ενα οικόπεδο στη λούτσα, ένα σπίτι στην Ν.Κηφισια μετρήτα και δώρα.. Ρε παιδία αφήστε της προυποθέσεις και δώστε στον λάο προσκλήσεις.....!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Χρειάζετε και αστυνομική ταυτότητα για να πάρουμε κάποια πρόσκληση;;) Ας λογικευτούμε λίγο και αν οι κατώχοι των προσκλήσεων απο διάφορα Sites , Forums , etc ας τις προσφέρουν αλλιώς άσκοπα ποστάρουν εδώ για εμένα ;) Δεν ήξερα πως πρέπει υπάρχουν και όροι για να πάρεις κάποια πρόσκληση ;) Φιλικά:cool: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Γιατί να μην υπάρχουν όροι ? δικές μου είναι οι προσκλήσεις, όπου θέλω τις δίνω. Υπάρχουν κάποιοι που ζητάνε προσκλήσεις, γράφονται και δεν τις χρησιμοποιούν ποτέ. Υπάρχουν και άλλοι που ζητάνε από 2-3 άτομα, και από όποιον πάρουν. Στους υπόλοιπους ούτε απαντάνε. Λίγο σεβασμό και σε αυτούς που έχουν κάτι και το μοιράζονται με αγνώστους. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ναι, αν όμως δώσουμε πρόσκληση σε άτομο που δεν τηρήσει τελικά τους κανόνες περι ratio ή cheatάρει, κινδυνεύει με ban και ο δικός μας λογαριασμός, και όλο το invite tree. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Γιατί να μην υπάρχουν όροι ? δικές μου είναι οι προσκλήσεις, όπου θέλω τις δίνω. Υπάρχουν κάποιοι που ζητάνε προσκλήσεις, γράφονται και δεν τις χρησιμοποιούν ποτέ. Υπάρχουν και άλλοι που ζητάνε από 2-3 άτομα, και από όποιον πάρουν. Στους υπόλοιπους ούτε απαντάνε. Λίγο σεβασμό και σε αυτούς που έχουν κάτι και το μοιράζονται με αγνώστους. :) Υπάρχει πιο απλή λύση ;) Τις κρατάς για τον εαυτό σου και παρακολουθείς το thread ;) , αν δεις πως κάποιος ζητάει πρόσκληση την οποία μπορείς να δώσεις και κρίνεις εσύ πως σε καλύπτει το άτομο του στέλνεις μια αλλιώς βλέπω ανούσια όλα αυτά τα "αχρηστα" post Φιλικά πάντα :cool: Ναι, αν όμως δώσουμε πρόσκληση σε άτομο που δεν τηρήσει τελικά τους κανόνες περι ratio ή cheatάρει, κινδυνεύει με ban και ο δικός μας λογαριασμός, και όλο το invite tree. Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό φίλε μου... , γιατί αν εγώ πχ σου πω ναι θα τους τηρώ και θα μπαίνω και βαδίσω με τους όρους/ κανόνες που μου λες μόνο και μόνο για να πάρω την πρόσκληση και μετά κάνω τα δικά μου τι θα μου πείς???Δώσε μου πίσω την πρόσκληση?(φύσης αδύνατον) Γι αυτό ας λογικευτούμε και μην γινόμαστε παράλογοι :rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Υπάρχει πιο απλή λύση ;) Τις κρατάς για τον εαυτό σου και παρακολουθείς το thread ;) , αν δεις πως κάποιος ζητάει πρόσκληση την οποία μπορείς να δώσεις και κρίνεις εσύ πως σε καλύπτει το άτομο του στέλνεις μια αλλιώς βλέπω ανούσια όλα αυτά τα "αχρηστα" post Φιλικά πάντα :cool: Σε αυτό το topic απαγορεύεται η ζήτηση προσκλήσεων. Είναι μόνο για προσφορά. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό φίλε μου... , γιατί αν εγώ πχ σου πω ναι θα τους τηρώ και θα μπαίνω και βαδίσω με τους όρους/ κανόνες που μου λες μόνο και μόνο για να πάρω την πρόσκληση και μετά κάνω τα δικά μου τι θα μου πείς???Δώσε μου πίσω την πρόσκληση?(φύσης αδύνατον) Γι αυτό ας λογικευτούμε και μην γινόμαστε παράλογοι :rolleyes: Εγώ ζητάω απόδειξη απο το κάθε μέλος οτι κρατάει καλό ratio σε άλλα sites, π.χ. με screenshot απο το profile του που να δείχνει το ratio. Π.χ να πως ζήτησα πρόσκληση απο τον chameleon: Hello cham! Ένα invite στο xxxx@xxxx.com παρακαλώ! Ακολουθεί screenshot απο torrentleech! http://img150.imageshack.us/img150/6189/tleechxw7.png [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Εγώ ζητάω απόδειξη απο το κάθε μέλος οτι κρατάει καλό ratio σε άλλα sites, π.χ. με screenshot απο το profile του που να δείχνει το ratio. Π.χ να πως ζήτησα πρόσκληση απο τον chamaileon: Εγώ θα σας ποστάρω την ταχύτητα μου τότε στο upload / download και την ταυτότητα μου :rolleyes: φιλικά :happy: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Πφφ :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Γι αυτό ας λογικευτούμε και μην γινόμαστε παράλογοι :rolleyes: Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει τρεις φορές από εδώ μεσα να μου ζητάνε άτομα πρόσκληση (έχοντας μόλις 1-2 ποστ) και όταν τους έστειλα την πρόσκληση, η διεύθυνσή τους ήταν ήδη χρησιμοποιούμενη. Όταν τους έστειλα μήνυμα για επιβεβαίωση, ούτε καν μπηκαν στον κόπο να απαντήσουν. Αυτό αν μη τι άλλο, δείχνει γαϊδουριά. Γιαυτό και για ένα διάστημα δεν πόσταρα για προσκλήσεις που είχα. Δεν ζητάω τίποτα παράλογο. Απλά να είναι καποιος ενεργό μέλος του φορουμ, και όχι να γράφεται μόνο και μόνο να πάρει μια πρόσκληση και να την κάνει. Αυτά. Όποιος θέλει καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει, δεν μπορώ να κάνω κάτι. :):) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ότι στο συγκεκριμένο topic επιτρέπεται να γράφετε μόνο για να αναφέρετε ότι έχετε να δώσετε προσκλήσεις το έχετε διαβάσει; Έχετε υπόψη σας ότι σε πολλούς private trackers αυτός που δίνει την πρόσκληση είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά αυτού που την χρησιμοποιεί; Όποιος έχει προσκλήσεις μπορεί να τις δίνει όποτε θέλει και σε όποιους θέλει. Το forum δεν υπάρχει ούτε για να γίνεται ανταλλαγή προσκλήσεων ούτε για να βρίσκει το μπελά του αυτός που θέλει να βοηθήσει. End of story. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts