hasiotis_john Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 OMG! Εύχομαι να μην το εννοείς αυτό. Ιεροσυλία... :shock: ...όσο και αν τους μισώ ... :rolleyes: ... συμφωνώ και γω μαζί σου pano ! Μια χαρά ομάδα έχουν τα παιδιά και το βασικό που θέλω εγώ από την ομάδα μου , είναι ο τσαμπουκάς , το πάθος για την νίκη και στο τέλος η τεχνική ! Μου φαίνεται τα έχουν και τα 3 οι Τούρκοι , λίγο πολύ! Για μας τι είχαμε ... άστο!:X Πάντως αν πάνε στα πέναλτι , δεν τους βλέπω καλά τους Κροάτες!:( Αυτός ο Ρουστού , έχεις άγριες διαθέσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 πέφτουν κορμιά απίστευτο παιχνίδι κουράστηκα mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Gooooooooaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllll :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Γκοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Να ναι καλά ο Νικοπολίδης ... εεε , εννοώ ο Ρουστού!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 OMG! Εύχομαι να μην το εννοείς αυτό. Ιεροσυλία... :shock: αντιποδοσφαιρο με συστημα φιλε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Απίστευτη έξοδος του Rustu αλα Αντωνάκη... Έρε γείτονες... :wacko: O Klasnic στο 119 κάνει το 1-0. :cool: Edit: Semih Senturk 1-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΝΑΛΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. :w00t: :w00t: :w00t: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 αντιποδοσφαιρο με συστημα φιλε αντιποδόσφαιρο αντιποδόφαιρο .... το βάλαν!:(:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 φαουλ ειναι φαουλαρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 παμε πεναλτυ. Αυτα δε γινονται. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ματσάρα παιδιά, ματσάρα. Χαλάλι. :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 μακραν απο τα καλυτερα ματς [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 πειτε μου ρε παιδια που βλεπετε οτι παιζει μπαλα η τουρκια μια ευκαιρια που εκανε στον αγωνα πειτε μια ακουω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Μια ζωη κολοφαρδοι ρε παιδια αυτοι οι τουρκοι! ολα τα ματς στο τελος...ελεος.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 καλο ματς αυτο;;;;:blink::blink:αγωνιωδες ναι αλλα οχι και καλο.....λογω τουρκιας,και να περασουν δε κανουν τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Έξω ο Modric, το βάζει ο Arda. 1-0 η Τουρκία. ! Δεύτερο άουτ από την Κροατία. Έξω ο Rakitic. Μέσα ο Hamit Altintop. :shock: Petric στο τελευταίο πέναλτυ, ο Rustu αποκρούει, γίνεται ήρωας της Τουρκίας. Έληξε. 3-1 η Τουρκία στα πέναλτυ. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 κριμα ρε να περασουν οι αμπαλοι πραγματικα κριμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 τοσο,μα ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟ κ**λοφαρδη ομαδα δεν εχω ξαναδει.Κριμα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 να τους δω τωρα με ποιους θα πανε να παιξουνε,επαιζαν που επαιζαν αντιποδοσφαιρο τωρα να δω με τι παικτες θα παιξουν το αντιποδοσφαιρο που ξερουν.μεγαλη αδικια να μεινει εξω η κροατια αυτος ειναι ο νομος του ποδοσφαιρου δυστυχως,ενταξει μικροι σε ηλικια ειναι οι κροατες θα μαθουν με την επομενη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ενω εμείς οταν το πήραμε το 2004 είμασταν ομαδάρα,αυτή είναι η μαγεία το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο τέλος έτσι μου ρχετε να πα να αγοράσω την μπάλα του EURO,απίστευτα παιχνίδια mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Α ρε και να πετυχεναν τον επομενο αγωνα με την Ολλανδια.5 θα τρωγαν,αλλα και με τη Γερμανια πιστευω καπου εκει να ειναι. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 τοσο,μα ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟ κ**λοφαρδη ομαδα δεν εχω ξαναδει.Κριμα Και ειμεις το 2004 το ιδιο ημασταν ;) .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Και ειμεις το 2004 το ιδιο ημασταν ;) Ναι αλλα οχι τοσο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παιδια η Τουρκια μπορει να μην εχει παικτες με τεχνικη αλλα εχει πολυ παθος και ζηλο για τη νικη, το ηθελε πολυ περισσοτερο απο τους Κροατες και τα καταφερε. [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 να τους δω τωρα με ποιους θα πανε να παιξουνε,επαιζαν που επαιζαν αντιποδοσφαιρο τωρα να δω με τι παικτες θα παιξουν το αντιποδοσφαιρο που ξερουν.μεγαλη αδικια να μεινει εξω η κροατια αυτος ειναι ο νομος του ποδοσφαιρου δυστυχως,ενταξει μικροι σε ηλικια ειναι οι κροατες θα μαθουν με την επομενη. Μόνο εγώ ήμουν με τους Τούρκους σήμερα; :p Τώρα θα παίξουν Τουρκία - Γερμανία; Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Κροατία - Τουρκία 1-1 (1-3 πέν.) (Klasnić 119' - Semih Şentürk 120+2') Έχουμε το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών. Γερμανία - Τουρκία (Τετάρτη 25 Ιουνίου --- Basel - St. Jakob-Park --- 21:45 ΝΕΤ) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts