one_tree_hill Δημοσιεύτηκε November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2007 Γεια σας.Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας...Ας αρχίσω... Λοιπόν,το σχολείο μου μια ιστοσελίδα για επισκέπτες,η οποία τώρα τελευταία έχει μετατραπεί ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ "ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ"...Βρίζουν άτομα χωρίς να τα ξέρουν...Λοιπόν,κι ερωτώ εγώ:Μπορώ εγώ να βρω με κάποιο πρόγραμμα την IP αυτουνού που γράφει τα μηνύματα και στη συνέχεια στοιχεία του???Ευχαριστώ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Και να την βρείς την ip δεν θα καταφέρεις κάτι...Αφού η πλειοψηφία των ip είναι δυναμικές μπορεί να μπω εγώ και να βρίσω με μια ip και μετά από 2 ώρες την ίδια ip να την έχει άλλος...Οπότε... Μία λύση είναι να κόψεις τους επισκέπτες και να έχεις μόνο registered users.Άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο φιλτράρισμα στο content... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Εγώ θέλω να εντοπίσω κάποιον...κρίμα... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts