Jump to content

Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;

MaNoS-7-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ir8e i wra na alla3w to poluagapimeno m pleon w800 k skeftomai na 3anaprotimisw se alla auti tin fora exw mplextei ... 8elw ena kin p na einai to idio stulato me w800 alla na exei k arketa kaloudia panw..any ideas ? ta nea kinita w pleon exoun arxisei na deixnoun polu mounta k "baria" .... exete na proteinete kati ??:O

egw file m eixa opws kai su to w800i!teleio kinhto kai to xw akoma!piga ta allaxa ola apexw(kallumata,plhktrologio,joystick,kapaki cameras,olaa)!!ekana ena update kai mia karta mnhmhs 4gb kai an mporei tha t valw 8!kai toumpano!!:P!!!alla phra twra to w960i!poli kalo!an einai sta gousta s einai mia xara!alliws dn xerw:P!

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

• Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

egw file m eixa opws kai su to w800i!teleio kinhto kai to xw akoma!piga ta allaxa ola apexw(kallumata,plhktrologio,joystick,kapaki cameras,olaa)!!ekana ena update kai mia karta mnhmhs 4gb kai an mporei tha t valw 8!kai toumpano!!:P!!!alla phra twra to w960i!poli kalo!an einai sta gousta s einai mia xara!alliws dn xerw:P!

8gb δεν μπορεις να βαλεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑιδια διαθέτω μεχρι 265€ μήπως ξέρετε ποιο να πάρω απο ολα αυτα.

Επίσης εχω επιδοτηση(260€ περιεχουν και την επιδοτηση) τον μαιο για αυτο αν ξερετε καποιο ας βγει και τον μαιο.

ti diafora exei apo to w880 ???:worry:

to w890i exei radio kai an dn kanw lathos exei kai 3,2 megapixel:shifty:;)

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

agorasa kainoyrgio to w580 kai ematha meta pos bgeni ellatomatiko. kai san apo mixanis 8eos moy eipe enas filos moy na to allakso me to k800. ego to allaksa alla to ksana pira piso to w580. sosti kinisi??? to k800 itan 8 minon kkkkkkk.:worry:

ΓΕια σας. Δεν ειμαι τακτικος του φορουμα αλλα πρεπει να πω οτι καθε φορα που ειναι να παρω κινητο με βοηθατε 100%!!! θενκ γιου θενκ γιου.

Λοιπον, εχω το k750i (οπως η μιση ελλαδα) εδω κ ενα χρονο. Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος απο το κινητο αλλα σκεφτομαι να το αλλαξω τωρα για να μη χασω την επιδοτηση. ΣΚεφτομαι να παρω το w610ι (190Ε). Εχω ομως τις εξης αποριες:

1) Η μπαταρια του ειναι εξισου καλη με του k750i? (μιλαω 4 ωρες το μηνα περιπου)

2)η καμερα του ειναι εξισου καλη? γιατι στο official thread λεει οτι δεν ειναι κ τοσο καλη. Συγκριτικα πως ειναι?

3)η ποιοτητα κατασκευης πως ειναι? το k750i μετα απο ενα σκληρο χρονο εχει αρχισει να τα παιζει (για αυτο κ θελω να το αλαξω)

4)δεδομενου οτι δεν ακουω ΚΑΘΟΛΟΥ μουσικι στο κινητο αλλα μονο βγαζω πολλες φωτο τι αλλο αντιστοιχης τιμης κινητο μπορω να βρω με καλητερη καμερα?

Σας ευχαριστω πολυ!!

ΓΕια σας. Δεν ειμαι τακτικος του φορουμα αλλα πρεπει να πω οτι καθε φορα που ειναι να παρω κινητο με βοηθατε 100%!!! θενκ γιου θενκ γιου.

Λοιπον, εχω το k750i (οπως η μιση ελλαδα) εδω κ ενα χρονο. Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος απο το κινητο αλλα σκεφτομαι να το αλλαξω τωρα για να μη χασω την επιδοτηση. ΣΚεφτομαι να παρω το w610ι (190Ε). Εχω ομως τις εξης αποριες:

1) Η μπαταρια του ειναι εξισου καλη με του k750i? (μιλαω 4 ωρες το μηνα περιπου)

2)η καμερα του ειναι εξισου καλη? γιατι στο official thread λεει οτι δεν ειναι κ τοσο καλη. Συγκριτικα πως ειναι?

3)η ποιοτητα κατασκευης πως ειναι? το k750i μετα απο ενα σκληρο χρονο εχει αρχισει να τα παιζει (για αυτο κ θελω να το αλαξω)

4)δεδομενου οτι δεν ακουω ΚΑΘΟΛΟΥ μουσικι στο κινητο αλλα μονο βγαζω πολλες φωτο τι αλλο αντιστοιχης τιμης κινητο μπορω να βρω με καλητερη καμερα?

Σας ευχαριστω πολυ!!

pare apo ta media market to k550i me 149 eurw!prosfora file!!!cybershot,2megapixel!oti prepei gia sena me tis foto!

pare apo ta media market to k550i me 149 eurw!prosfora file!!!cybershot,2megapixel!oti prepei gia sena me tis foto!

και μετά άμα θέλεις το κ550 που λέει ο φίλος το κάνεις απ'το myphone w610;):)

Hip Hop.

Ρε παιδια...δεν διαβαζετε τι θελει ο φιλος!! εχει επιδοτηση και λεει να παρει το w610i

τι λετε για mediamarkt :wacko:

vincent_vega θα σου προτεινα w810i που ειναι σε τιμη παραπλησια με του w610i και επισης το κινητο ειναι καλυτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

vincent_vega θα σου προτεινα w810i που ειναι σε τιμη παραπλησια με του w610i και επισης το κινητο ειναι καλυτερο.

Που το βασιζεις αυτο? εδω

λεεο οτι ειναι σχεδον ιδια κ μαλιστα το w610 εχει το νεο walkman.

Eπισης μου φενεται οτι το w810 einai to k750 σε αλλο κουτι απλα.

Κανω λαθος? SAR για αυτα τα 2 εχουμε?

για...διαφωτισε με

Το w810 αν ειναι να το παραγγειλεις δεν θα το βρεις γιατι εχει τελειωσει η παραγωγη του. Εκτος αν καποιο καταστημα το εχει στοκ.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Που το βασιζεις αυτο? εδω

λεεο οτι ειναι σχεδον ιδια κ μαλιστα το w610 εχει το νεο walkman.

Eπισης μου φενεται οτι το w810 einai to k750 σε αλλο κουτι απλα.

Κανω λαθος? SAR για αυτα τα 2 εχουμε?

για...διαφωτισε με

Παλιοτερες σελιδες αναφερουν σημαντικες διαφορες.επισης βλεπεις και τις πωλησεις του κινητου..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το w810 αν ειναι να το παραγγειλεις δεν θα το βρεις γιατι εχει τελειωσει η παραγωγη του. Εκτος αν καποιο καταστημα το εχει στοκ.

α, οποτε αναγκαστικα w650i e?

Yep!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

α, οποτε αναγκαστικα w650i e?

w610i θελεις να πεις! :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

w610i θελεις να πεις! :blink:

ναι ναι.

Απλα, να σας ρωτησω 2 πραγματα ακομα.

Συγκριτικα με το k750i εχει χειροτερη καμερα?

Τι SAR εχει γιατι παντου βρισκω διαφορετικες τιμες?

• The title was changed to Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked