Jump to content

Δωρεάν SMS μέσω Internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

bre alani(:p) to doritos den exei epityxia apostolhs 100%.basika kamia istoselida den exei..to e-bar exo kairo ta to dokimaso

to http://www.sms.gr to dokimases?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.sms.ac

Εγω χρησιμοποιω αυτο. Αρκει να εχεις ενα νουμερο εξωτερικου, γιατι εαν βαλεις Ελληνικο σου λεει οτι δε μπορεις να στελνεις δωρεαν μηνυματα. Με οποιοδηποτε αλλο, δουλευει κανονικα.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

http://www.sms.ac

Εγω χρησιμοποιω αυτο. Αρκει να εχεις ενα νουμερο εξωτερικου, γιατι εαν βαλεις Ελληνικο σου λεει οτι δε μπορεις να στελνεις δωρεαν μηνυματα. Με οποιοδηποτε αλλο, δουλευει κανονικα.

1. Μέχρι πόσα SMS στέλνει καθημερινά;

2. Νούμερο εξωτερικού απαιτεί και confirmation από τον αριθμό; (προφανής η απάντηση αλλά σημαντική)

3. Δίνεις πραγματικά στοιχεία; (προσοχή σε αυτά γιατί την έχω πατήσει. Δείτε το παρακάτω και θα καταλάβετε)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=54981

4. Η αποστολή είναι άμεση ή πηγαίνει μετά από κανά 2ωρο;

5. Έχει spam SMS να έρχονται στο κινητό του εξωτερικού;

Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε. :p

Όσο για το sms.ac το είχα δοκιμάσει για 1-2 μέρες (με νούμερο vodafone αγγλίας) που και που έστελνε διαφημιστικά άσχετα μηνύματα τα οποία (ευτυχώς γρήγορα) κατάλαβα οτι με χρέωνε. Εσύ swiffer δεν είχες τέτοιο πρόβλημα;

Ξεγράφτηκα αμέσως και γύρισα στο mycosmos.

Όσο για το confirmation νομίζω έστελνε έναν κωδικό στο κινητό.

Όσο για το sms.ac το είχα δοκιμάσει για 1-2 μέρες (με νούμερο vodafone αγγλίας) που και που έστελνε διαφημιστικά άσχετα μηνύματα τα οποία (ευτυχώς γρήγορα) κατάλαβα οτι με χρέωνε. Εσύ swiffer δεν είχες τέτοιο πρόβλημα;

Είσαι σαφέστατος. Εδώ μιλάμε για free sms. Άμα είναι να μας χρεώνει και να μας γεμίζει με άσχετα μηνύματα καλύτερα να στείλουμε από το κινητό μας.

Κανόνας 1.

Συστήνουμε κάποιο site μόνο εφόσον είναι ΔΩΡΕΑΝ-TZAMΠΑ-FREE-KOSTENLOS και σε όποια άλλη γλώσσα θέλετε πέστε το. Επίσης να στέλνει σχετικά άμεσα (το πολύ με 1 λεπτό καθυστέρηση). Αλλιώς δε λέγεται SMS αλλά ΕΛΤΑ. Και μέχρι στιγμής τις μόνες αυτές προϋποθέσεις τηρεί το mycosmos.

Re paidia as mou lisi kapios tin aporia estila 1 sms apo cosmote arithmo sto 5000 kai egrapsa OPEN gia na mou erthi o kodikos na dokimaso tin ypiresia mycosmos me ta free mynhmata kai anti gia kodiko mou irthe mynhma apo to 5000 kai egrafe " H THYRIDA SAS ENERGOPIOITHIKE" sketo xoris kodiko,ti egine edo kseri kanis giati den irthe kodikos;

Re paidia as mou lisi kapios tin aporia estila 1 sms apo cosmote arithmo sto 5000 kai egrapsa OPEN gia na mou erthi o kodikos na dokimaso tin ypiresia mycosmos me ta free mynhmata kai anti gia kodiko mou irthe mynhma apo to 5000 kai egrafe " H THYRIDA SAS ENERGOPIOITHIKE" sketo xoris kodiko,ti egine edo kseri kanis giati den irthe kodikos;

Αποκλείεται να ήρθε μήνυμα Η ΘΥΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ και να μην ήρθε ο κωδικός. Παρόλα αυτά εάν δεν γνωρίζεις τον κωδικό σου στέλνεις το παρακάτω μήνυμα πάλι στο 5000:

Κ <νέος κωδικός> και το στέλνεις στο 5000 επαναλαμβάνω.

π.χ. Κ 9999 και αποστολή στο 5000. Έτσι καθορίζεις εσύ τον κωδικό που σε εξυπηρετεί καλύτερα. :cool:

Οχι, εμενα δε μου εχουν στειλει ποτε, τιποτα. Εχω κανονικα 8 δωρεαν μηνυματα την ημερα, τα οποια πανε την ιδια στιγμη.

prospwikh mou apopsh paidia, na apofygete to sms.ac

Eixa kanei register prin kammia 5-6 xronia otan eixe prwtovgei. Tote akomh trwgotan.

Ta teleytaia xronia omws to exei parakanei. Stous registered users stelnei enoxlhtika spams kai stous filous twn registered users, stelnei enoxlhtika emails ta opoia tous protrepoun na kanoun join sto sms.ac

Pragmatika apo ta xeirotera sites ayth th stigmh.

Egw sas exw pei, epi tou aprontos h pio fthnh lysh -ka8oti to tzampa pe8ainei siga siga- einai to http://www.smsbug.com . Ena mikro application pou katevainei sto kinhto, kai pleon h ekdosh 2 exei kai ellhniko menu! - kai stelneis to SMS sou me 3 cents + 1 cent xrhsh gprs. Poso kalytera?!

Ayta ta oliga

If you can't be strong, then try to be smart... :cool:

File minovg euxaristo auto me voleui pollh perisotero tora pou evala diko mou kodiko!Alla leo alitheia den irthe kodikos!

Pantos apo thn empiria mou tora 2 meres h ypiresia douleui apsoga!!!Akoma kai an o allos to exi klisto tou pai to sms otan to aniksi!!!

Λύθηκε φίλε το θέμα μην το αναμοχλεύεις. :!:

Είπαμε στέλνεις ένα Κ <νέος κωδικός> στο 5000 και σου έρχεται νέος κωδικός. Και υπάρχει και ένα προγραμματάκι παιδιά που δεν χρειάζεται κάθε φορά που θέλεις να στείλεις μήνυμα να κάνεις log in στο site της mycosmos... SMS Send λέγεται, αποθηκεύεις μια φορά τους κωδικούς και στέλνεις αμέσως χωρίς log in, σελίδες mycosmos κλπ. Το μόνο κακό που δεν έχει τον περιορισμό των 10 μηνυμάτων και άμα τα ξεπεράσεις συνεχίζει να σου λέει ότι εστάλη ενώ δεν πηγαίνουν. Στο περίπου όμς, στέλνεις 5-6-7-8 και μετά αν δεν είσαι σίγουρος αν τα έχεις συμπληρώσει πας από mycosmos.gr :cool:

EDIT: Το πρόγραμμα το κατεβάζετε από εδώ. Είναι πολύ εξυπηρετικό. :)

Μπα δεν έχω παρατηρήσει ατέλειες στο mycosmos... Παλιά είχε, αλλά τώρα τα στέλνει πάντα στο δευτερόλεπτο. Δεν προλαβαίνεις να πατήσεις αποστολή και έχει ήδη φτάσει. :cool:

Προτείνω για άλλη μία φορά καθότι το θέμα έχει συνέχεια ερωτήσεις να φτιαχτεί ένα καινούργιο Topic για MYCOSMOS

καθότι δεν ενδιαφέρει πολλούς από εδώ.

Ευχαριστώ

Δεν υπαρχει κανεις με παραπανω απο ενα νουμερα κοσμοτε να βοηθησει και εμας τους Ελληνες της ξενιτιας να στελνουμε δωρεαν μηνυματακια;

Λύθηκε φίλε το θέμα μην το αναμοχλεύεις. :!:

Είπαμε στέλνεις ένα Κ <νέος κωδικός> στο 5000 και σου έρχεται νέος κωδικός. Και υπάρχει και ένα προγραμματάκι παιδιά που δεν χρειάζεται κάθε φορά που θέλεις να στείλεις μήνυμα να κάνεις log in στο site της mycosmos... SMS Send λέγεται, αποθηκεύεις μια φορά τους κωδικούς και στέλνεις αμέσως χωρίς log in, σελίδες mycosmos κλπ. Το μόνο κακό που δεν έχει τον περιορισμό των 10 μηνυμάτων και άμα τα ξεπεράσεις συνεχίζει να σου λέει ότι εστάλη ενώ δεν πηγαίνουν. Στο περίπου όμς, στέλνεις 5-6-7-8 και μετά αν δεν είσαι σίγουρος αν τα έχεις συμπληρώσει πας από mycosmos.gr :cool:

EDIT: Το πρόγραμμα το κατεβάζετε από εδώ. Είναι πολύ εξυπηρετικό. :)

φιλε μου πως ακριβως χρησιμοποιεις το προγραμματακι αυτο? στο download εχει ενα .sms αρχειο...

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

φιλε μου πως ακριβως χρησιμοποιεις το προγραμματακι αυτο? στο download εχει ενα .sms αρχειο...

Λοιπόν. Κατεβάζεις αυτό το αρχειάκι , το οποίο είναι η έκδοση 3.4.

Μετά από κει διαλέγεις cosmos κάπου που λέει. Θύμισέ μου τι σου ζητάει και θα σου πω τι επιλέγεις. Εγώ έτσι στέλνω μηνύματα. Συμπληρώνεις απλά τους κωδικούς που έχεις από mycosmos και είσαι έτοιμος να στέλνεις χωρίς log in κάθε φορά και επίσκεψη στην σελίδα της mycosmos. Ό,τι δεν καταλαβαίνεις ρώτησε και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους χρησιμοποιούν την mycosmos. Απλά είπα ότι το κακό είναι ότι δεν μετράει πόσα έχεις στείλει και πάνω από το δέκατο μήνυμα τη μέρα (άμα ξεπεράσει δηλαδή το όριο) δεν σου λέει ότι δεν το στέλνει (σου λέει εστάλη κανονικά, ενώ δε συμβαίνει αυτό). Οπότε πάνω -κάτω υπολογίζεις εσύ από μόνος σου.

• The topic was unpinned