pexths Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 και γτ να μην κανω εγγραφη επι πληρωμη συμβολικου ποσου στο Txtme.gr που σου επιτρεπει αποστολη σμς χωρις διαφημιστικο?? ασε που μπορεις να στελνεις και εντελως φρι με διαφημιστικο κειμενακι στο τελος.. ειναι θεμα επιλογης του καθενος. εγω προτιμω το olatzaba γιατι με 3 κινησεις γραφω το μηνυμα και το στελνω αμεσως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 και γτ να μην κανω εγγραφη επι πληρωμη συμβολικου ποσου στο Txtme.gr που σου επιτρεπει αποστολη σμς χωρις διαφημιστικο?? ασε που μπορεις να στελνεις και εντελως φρι με διαφημιστικο κειμενακι στο τελος.. Και στο txtme.gr μπαίνει το διαφημιστικό. ;) Δε μας είπες όμως, στο olatzaba.gr αποστολέας φαίνεται ο αριθμός του κινητού σου; Μέχρι πόσοι χαρακτήρες επιτρέπονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 αν δωσεις ενα συμβολικο ποσο,δεν μπαινει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Και στο txtme.gr μπαίνει το διαφημιστικό. ;) Δε μας είπες όμως, στο olatzaba.gr αποστολέας φαίνεται ο αριθμός του κινητού σου; Μέχρι πόσοι χαρακτήρες επιτρέπονται; 123 χαρακτηρες. σαν αποστολεας φαίνεται ο αριθμός του κινητού σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 υπάρχει κανένα site που να στέλνει ένα sms ταυτόχρονα σε πολλούς αριθμούς? Δεν έχω πρόβλημα αν είναι επί πληρωμή. Ακόμα, θα ήθελα να έχει δυνατότητα στο πεδίο του αποστολέα να βάζω το όνομά μου (πχ Γιώργος Ρ.) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 αν δωσεις ενα συμβολικο ποσο,δεν μπαινει Για τι ποσό μιλάς και κάθε πότε πρέπει να ξαναβάζεις; Edit: Νέα υπηρεσία VIP από το TxtMe! Θέλεις Free SMS 160 χαρακτήρων; Χωρίς κείμενο του TxtMe στο τέλος; Θέλεις VIP! Στείλε VIP στο 19149 Χρεώσεις VIP Η υπηρεσία είναι με συνδρομή και ανανεώνεται αυτόματα. Αναλυτικά τα κόστη χρήσης: * Εγγραφή: Αποστολή 1 SMS - 0,11 € * Συνδρομή: Λήψη 1 SMS κάθε 1 μήνα - 2 €/SMS * Κατάργηση: Αποστολή 1 SMS - 0,11 € (Οι τιμές είναι τελικές, με ΦΠΑ) Πλεονεκτήματα του VIP * Στέλνεις τα free SMS σου χωρίς το συνοδευτικό κείμενο του TxtMe στο τέλος * Έχεις επιπλέον 40 χαρακτήρες για κάθε κείμενο (160 αντί για 120) * Για 100 free SMS που σου δίνει το TxtMe το VIP θα σου κοστίσει 0,02 €/SMS * Στέλνεις extra free SMS μέσω των TxtMe Points με VIP χωρίς επιπλέον κόστος * H υπηρεσία ανανεώνεται αυτόματα, ενώ μπορείς να τη διακόψεις ανά πάσα στιγμή. Θέλεις VIP free SMS; Στείλε VIP στο 19149! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει στο ερώτημά μου? το txtme εμφανίζει τον αριθμό η βάζω ό,τι θέλω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει στο ερώτημά μου? το txtme εμφανίζει τον αριθμό η βάζω ό,τι θέλω? Εμφανίζει τον αριθμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει στο ερώτημά μου? το txtme εμφανίζει τον αριθμό η βάζω ό,τι θέλω? Ως αποστολέα εμφανίζει τον αριθμό με τον οποίο κάνεις εγγραφή. Αν ο παραλήπτης σε έχει αποθηκευμένο στις επαφές του με κάποιο όνομα, τότε ως αποστολέας θα εμφανίζεται το όνομα της επαφής. Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 παιδια βρηκα και αυτο ισως εχει αναφερθει. ο ευκολοτερος τροπος να στειλεις sms παγκοσμια διχως ενγγραφει αλλα εχει ολη την διαφημιση της τελεορασεις στο κινητο. http://www.freesms.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Λοιπόν, παιδιά, θέλω ένα site, με ή χωρίς πληρωμή, που να υποστηρίζει αποστολή ίδιου μνμτος σε πολλούς αριθμούς και αντί για αριθμό να μπορώ να βάζω το όνομά μου.. Θέλω ακόμα να γράφω ένα μήνυμα, να βάζω το νούμερο και να προγραμματίζω άλλη ώρα αποστολής.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 δες εδώ http://www.agiletelecom.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Α, ξέχασα.. Δε θέλω διαφημιστικά. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Αν θες πολλαπλούς παραλήπτες, txtme.gr. Ανάμεσα στους παραλήπτες βάζεις κόμμα. Πληρώνεις και 2€/μήνα, και είσαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 soublaki-3 ευχαριστώ πολύ.. απλά το txtme.gr βάζει το νούμερό μου, κι εγώ θέλω να βάζω το όνομά μου κ το επίθετό μου.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Στείλε ένα μύνημα στον admin του txtme.gr και ίσως στο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Λοιπόν, παιδιά, θέλω ένα site, με ή χωρίς πληρωμή, που να υποστηρίζει αποστολή ίδιου μνμτος σε πολλούς αριθμούς και αντί για αριθμό να μπορώ να βάζω το όνομά μου.. Θέλω ακόμα να γράφω ένα μήνυμα, να βάζω το νούμερο και να προγραμματίζω άλλη ώρα αποστολής.. ότι θες εδώ http://www.smscity.com http://www.*****.com w a d j a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 το smscity τελικά είναι αυτό που θέλω. χίλια ευχαριστώ!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 τίποτα. και εγώ κατά τύχη το βρήκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 το smscity τελικά είναι αυτό που θέλω. χίλια ευχαριστώ!!! για να μην κανουμε register και εμεις..πειτε περιληπτικα περι τινος προκειται. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 με αυτό το site όταν κάνεις εγγραφεί έχεις 20 credits αλλά εκτός αυτού κάθε μέρα έχεις να στείλεις 1 sms δωρεάν και στο εξωτερικό... μπορείς να αποκρύψεις την ταυτότητα (με αλλο ονομα κοκ) σου αλλά αυτό σου τρώει τα credits τα οποία δυστυχώς άμα τελειώσουν πρέπει να τα αγοράσεις ή άμα κάνεις πολλούς φίλους γεμίζουν... μετά στέλνει σε πολλά άτομα , σε χρόνο που εσύ επιλέγεις κοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 σαν το http://WWW.SMS.GR δηλαδη... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ποιο καλό το sms.gr δεν έχει καλό περιβάλλον ούτε κάθε μέρα από ένα δωρεάν μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Παιδιά, περίπου πόσα site υπάρχουν με δυνατότητα αποστολής SMS, απόκρυψης του αριθμού? Εδώ και πολλές μέρες, κάποιος μας στέλνει μηνύματα και αντί για αριθμό λέει Gossip Girl και φαντάζεστε, νομίζω, το περιεχόμενό τους :p Μπορούμε να εντοπίσουμε από πού στέλνεται το μήνυμα? Και ποιος έκανε την εγγραφή και από πού? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 αν έχεις σύνδεση στο κινητό σου ,μπορείς απλά να απευθυνθείς στο δίκτυό σου και απλά να τους αναγκάσεις να σου πουν τον αριθμό που κρύβετε από πίσω , τώρα αν αυτό προέρχεται από υπηρεσίες από site μέσο ιντερνετ δεν ξέρω . αν θες πες στο δίκτυό σου να σου κάνουνε φραγή να τελειώνει η υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts