Jump to content

Δέσποινα Βανδή

tom12
 Κοινοποίηση

Πως σας φάνηκε το album "10 χρόνια μαζί" ;  

50 members have voted

1. 1. Πως σας φάνηκε το album "10 χρόνια μαζί" ;

Recommended Posts

Ρε παιδια εμενα το "ΘΕΛΩ" μου θυμιζει πολυ εντονα καποιο ξενο κομματι.....

coldplay....:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 98
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αι γεια σου!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

δεν υπάρχει περίπτωση δε μου αρέσουν τέτοιου είδους τραγούδια και ειδικότερα η Βανδή!:X:)

+1:pμε τιποτα Βανδη!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί ρε παιδιά; έχει ωραία τραγουδάκια η Βανδή

το καινούργιο της "Θα 'θελα" άκουσα κ μου άρεσε πολύ...

και σύνδρομο στέρησης......τρελόοοοοοοοοο κόλλημα!

• 1 month later...

Όλα τα λεφτά η Δέσποινα... Το "θα 'θελα" απλά τα σπάει , όπως και πολλά άλλα κομμάτια...! We love Δέσποινα...!!!!

Υ.Γ: Κι επειδή δεν πρόλαβα τη δημοσκόπηση, στο ερώτημα, αν θα αγόραζα το cd...Εννοείται πως ΝΑΙ, και με χίλια...!!! :D:D:D:D

Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Όλα τα λεφτά η Δέσποινα... Το "θα 'θελα" απλά τα σπάει , όπως και πολλά άλλα κομμάτια...! We love Δέσποινα...!!!!

Υ.Γ: Κι επειδή δεν πρόλαβα τη δημοσκόπηση, στο ερώτημα, αν θα αγόραζα το cd...Εννοείται πως ΝΑΙ, και με χίλια...!!! :D:D:D:D

+1 apla teleia i despina:D

opos eipes to tha thela einai pragmatika poly kalo opos kai alla tragoudia ''thelo'' ''agapi'' klp..:)

KAΛA ΓIATI EKΛEIΣE H ΔHMOΣKOΠHΣH?EΓΩ ΘA AΠANTOYΣA NAI.K OΠΩΣ EIΠAN K AΛΛOI TO ΘEΛA TA ΣΠAEI.OΠΩΣ K TA AΓAΠH,ΣYNΔPOMO ΣTEPHΣHΣ,H ΓH K H ΣEΛHNH,KAΘE TPEIΣ K ΛIΓO,ΦANTAΣOY AΠΛA K TO ΘAYMA!ΠOΛY ΩPAIA OΛA AYTA!E?:cool::lol:

KAΛA ΓIATI EKΛEIΣE H ΔHMOΣKOΠHΣH?EΓΩ ΘA AΠANTOYΣA NAI.K OΠΩΣ EIΠAN K AΛΛOI TO ΘEΛA TA ΣΠAEI.OΠΩΣ K TA AΓAΠH,ΣYNΔPOMO ΣTEPHΣHΣ,H ΓH K H ΣEΛHNH,KAΘE TPEIΣ K ΛIΓO,ΦANTAΣOY AΠΛA K TO ΘAYMA!ΠOΛY ΩPAIA OΛA AYTA!E?:cool::lol:

Prafmatika apo to teleftaio CD an oxi ola,ta perissotera tragoudia einai teleia....

:w00t:

pou eisastan re paidia otan itan i dimoskopisi on...??:p:D:lol:

telos padon tin ekleisa giati ithela na akouso edyposeis mono tin periodo pou theorountan ''fresko'' pados symfono pos einai apo ta kalytera tis despoinas

Τι γινεται ρε παιδια μ αυτο το θεμα?εγινε μηπωσ μπερδεμα?υπηρχε μια δημοσκοπηση αλλα επειδη εκλεισε γρηγορα εγινε μια παρομοια.αλλα τωρα κ στην παλια βλεπω αλλαγη.εξηγηστε κανεισ

Οι περισσότεροι τώρα είδαμε το θέμα, γι'αυτό και απαντάμε/συμμετέχουμε καθυστερημένα... :happy::happy::happy:
Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

kalio arga para pote!! auto einai to proto thema aplos ekleisa grigora ti dimoskopish anoikse ena kainourgio. tora metaferthike i dimoskpisi edo kai to allo thema ekleise.

pragmatika i douleia tou foivou kai tis despinas einai poly kali. kai ta remixes mou fanikan poly omorfa.

ta remixes mou fanikan poly omorfa.
To remix, με το οποίο παθαίνω την πλάκα μου, κάθε φορά που το ακούω, είναι το "come along now"... Καλά, πώς το έκαναν αυτό;;;;; Μπράβο στον "remixer"...!!!! Κι εννοείται, μπράβο στον Φοίβο, για την δημιουργία του πρωτοτύπου...!!!!!

Εμενα παλι δεν μου αρεσαν τα ρεμιξ.μονο τα λεφτα θα αξιζαν αν δεν ηταν ο γυφτοs.κατα τα αλλα οπωs ξαναπα τα νεα τραγουδια ειναι τελεια.τα πιο πολλα τουλαχιστον

• 1 month later...
ΣYNΔPOMO ΣTEPHΣHΣ AYTO TO ΛENE K OΣOI TO EXOYNE TA BPAΔYA KΛΑΙNE!

Συμπάσχουμε φίλε μου....:happy::happy:

Μου φανηκε ''μετριο''' και στην πλεοψηφια του κοσμου ετσι φανηκε...γιαυτο δεν εκανε μεγαλο θορυβο...

Μεγαλο θορυβο ισωσ να μην εκανε αλλα θορυβο εστω κ μικρο εκανε.Σασ πληροφορω οτι αρκετα τραγουδια ειναι ακομα πρωτα στα charts των ραδιοφωνων.Ειδικα η γη+σεληνη ξεσκιζει.

Μου φανηκε ''μετριο''' και στην πλεοψηφια του κοσμου ετσι φανηκε...γιαυτο δεν εκανε μεγαλο θορυβο...

Καλά γενικά η δισκογραφία περνά μεγάλες κρισάρες...κανείς καλλιτέχνης δεν κάνει το μεγάλο μπαμ που λέμε. Για τριπλές και τετραπλές πλατίνε ούτε να το συζητάμε. Αλλά λογικό, εφόσον υπάρχει το ίντερνετ και τα κατεβάζεις από κει, γιατί να τα σκάσεις για να αγοράσεις το cd;

Πάντως το cd της Βανδή ήταν αυτό που φέτος έβγαλε τις περισσότερες επιτυχίες από όσα κυκλοφόρησαν πχ. "Θέλω", "Αγάπη","Φαντάσου απλά", "Σύνδρομο στέρησης", το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "Θα 'θελα" -από τα καλύτερα songs που βγήκαν γενικώς- και φυσικά "Η γη κι η σελήνη" που σε όποιο club κι αν πάω κι όποιο σταθμό κι αν ανοίξω παίζει τρελά κι αρέσει, είναι ανεβαστικό κομμάτι, άκρως καλοκαιρινό!

Και το "Destiny" μου άρεσε, κάτι διαφορετικό από Βανδή και γενικά από Ελλάδα, βγάζει πιο "ευρώπη" το κομμάτι.

Απλα εχω την εντυπωση οτι αργησε να κανουν μπαμ το τραγουδια διοτι για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα παιζαν μονο το θελω.Τα αλλα τραγουδια αρχισαν να παιζουν απ το Μαρτιο πιο πολυ κ μετα.Αλλα ειναι πολυ ωραια.Θα θελα,αγαπη,η γη+σεληνη,θελω,φαντασου απλα,συνδρομο στερ,το θαυμα.Ολα εγιναν επιτυχιεσ

Οτι και λετε εσεις το cd δεν εκανε ιδαιτερο θορυβο...:rolleyes:καποια τραγουδια ακογουντε λιγο αλλα οχι για πολυ ακομα...

παντως εγω πετυχαινω συνεχια στο ραδιοφωνο Μαυρα μεσανυχτα και 4 minutes, Πορτα για τον Ουρανο και κατι καινουργια των Ονιραμα....

δεν παιζει πολυ η Βανδη πια...

Οτι και λετε εσεις το cd δεν εκανε ιδαιτερο θορυβο...:rolleyes:καποια τραγουδια ακογουντε λιγο αλλα οχι για πολυ ακομα...

παντως εγω πετυχαινω συνεχια στο ραδιοφωνο Μαυρα μεσανυχτα και 4 minutes, Πορτα για τον Ουρανο και κατι καινουργια των Ονιραμα....

δεν παιζει πολυ η Βανδη πια...

Περίεργο! Ποιούς σταθμούς ακούς; Μου φαίνεται περίεργο γιατί η γη κι η σελήνη αυτή τη στιγμή παίζει πάρα πολύ. Είναι μάλιστα στο Νο 4 του Music control. Δηλαδή είναι μέσα στα 4 τραγούδια που παίζουν πιο πολύ στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Κι η Αγάπη έπαιζε πολύ για ένα διάστημα.

Το Θέλω που ήταν καρφωμένο 6 βδομάδες στο 1 του Music control. Το τραγούδι που έπαιζε πιο πολύ στα ραδιόφωνα τότε.