FREAK_OF_NATURE Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Ρε παιδια εμενα το "ΘΕΛΩ" μου θυμιζει πολυ εντονα καποιο ξενο κομματι..... coldplay....:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Αι γεια σου!!!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 δεν υπάρχει περίπτωση δε μου αρέσουν τέτοιου είδους τραγούδια και ειδικότερα η Βανδή!:X:) +1:pμε τιποτα Βανδη!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γιατί ρε παιδιά; έχει ωραία τραγουδάκια η Βανδή το καινούργιο της "Θα 'θελα" άκουσα κ μου άρεσε πολύ... και σύνδρομο στέρησης......τρελόοοοοοοοοο κόλλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 ontos exei orea tragoudakia mesa i vandi stin teleftea tis douleia... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Όλα τα λεφτά η Δέσποινα... Το "θα 'θελα" απλά τα σπάει , όπως και πολλά άλλα κομμάτια...! We love Δέσποινα...!!!! Υ.Γ: Κι επειδή δεν πρόλαβα τη δημοσκόπηση, στο ερώτημα, αν θα αγόραζα το cd...Εννοείται πως ΝΑΙ, και με χίλια...!!! :D:D:D:D Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. April 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Όλα τα λεφτά η Δέσποινα... Το "θα 'θελα" απλά τα σπάει , όπως και πολλά άλλα κομμάτια...! We love Δέσποινα...!!!! Υ.Γ: Κι επειδή δεν πρόλαβα τη δημοσκόπηση, στο ερώτημα, αν θα αγόραζα το cd...Εννοείται πως ΝΑΙ, και με χίλια...!!! :D:D:D:D +1 apla teleia i despina:D opos eipes to tha thela einai pragmatika poly kalo opos kai alla tragoudia ''thelo'' ''agapi'' klp..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pet120991 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Πολύ ωραίο το cd!Μπράβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 KAΛA ΓIATI EKΛEIΣE H ΔHMOΣKOΠHΣH?EΓΩ ΘA AΠANTOYΣA NAI.K OΠΩΣ EIΠAN K AΛΛOI TO ΘEΛA TA ΣΠAEI.OΠΩΣ K TA AΓAΠH,ΣYNΔPOMO ΣTEPHΣHΣ,H ΓH K H ΣEΛHNH,KAΘE TPEIΣ K ΛIΓO,ΦANTAΣOY AΠΛA K TO ΘAYMA!ΠOΛY ΩPAIA OΛA AYTA!E?:cool::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 KAΛA ΓIATI EKΛEIΣE H ΔHMOΣKOΠHΣH?EΓΩ ΘA AΠANTOYΣA NAI.K OΠΩΣ EIΠAN K AΛΛOI TO ΘEΛA TA ΣΠAEI.OΠΩΣ K TA AΓAΠH,ΣYNΔPOMO ΣTEPHΣHΣ,H ΓH K H ΣEΛHNH,KAΘE TPEIΣ K ΛIΓO,ΦANTAΣOY AΠΛA K TO ΘAYMA!ΠOΛY ΩPAIA OΛA AYTA!E?:cool::lol: Prafmatika apo to teleftaio CD an oxi ola,ta perissotera tragoudia einai teleia.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. April 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 pou eisastan re paidia otan itan i dimoskopisi on...??:p:D:lol: telos padon tin ekleisa giati ithela na akouso edyposeis mono tin periodo pou theorountan ''fresko'' pados symfono pos einai apo ta kalytera tis despoinas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Τι γινεται ρε παιδια μ αυτο το θεμα?εγινε μηπωσ μπερδεμα?υπηρχε μια δημοσκοπηση αλλα επειδη εκλεισε γρηγορα εγινε μια παρομοια.αλλα τωρα κ στην παλια βλεπω αλλαγη.εξηγηστε κανεισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Οι περισσότεροι τώρα είδαμε το θέμα, γι'αυτό και απαντάμε/συμμετέχουμε καθυστερημένα... :happy::happy::happy: Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 kalio arga para pote!! auto einai to proto thema aplos ekleisa grigora ti dimoskopish anoikse ena kainourgio. tora metaferthike i dimoskpisi edo kai to allo thema ekleise. pragmatika i douleia tou foivou kai tis despinas einai poly kali. kai ta remixes mou fanikan poly omorfa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ta remixes mou fanikan poly omorfa.To remix, με το οποίο παθαίνω την πλάκα μου, κάθε φορά που το ακούω, είναι το "come along now"... Καλά, πώς το έκαναν αυτό;;;;; Μπράβο στον "remixer"...!!!! Κι εννοείται, μπράβο στον Φοίβο, για την δημιουργία του πρωτοτύπου...!!!!! Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ego me to jambi kollisa ligo alla pragmatika to come along now ginetai diaforetiko kai pragmatika poly kalo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Εμενα παλι δεν μου αρεσαν τα ρεμιξ.μονο τα λεφτα θα αξιζαν αν δεν ηταν ο γυφτοs.κατα τα αλλα οπωs ξαναπα τα νεα τραγουδια ειναι τελεια.τα πιο πολλα τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 ΣYNΔPOMO ΣTEPHΣHΣ AYTO TO ΛENE K OΣOI TO EXOYNE TA BPAΔYA KΛENE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 ΣYNΔPOMO ΣTEPHΣHΣ AYTO TO ΛENE K OΣOI TO EXOYNE TA BPAΔYA KΛΑΙNE! Συμπάσχουμε φίλε μου....:happy::happy: Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Μου φανηκε ''μετριο''' και στην πλεοψηφια του κοσμου ετσι φανηκε...γιαυτο δεν εκανε μεγαλο θορυβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Μεγαλο θορυβο ισωσ να μην εκανε αλλα θορυβο εστω κ μικρο εκανε.Σασ πληροφορω οτι αρκετα τραγουδια ειναι ακομα πρωτα στα charts των ραδιοφωνων.Ειδικα η γη+σεληνη ξεσκιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μου φανηκε ''μετριο''' και στην πλεοψηφια του κοσμου ετσι φανηκε...γιαυτο δεν εκανε μεγαλο θορυβο... Καλά γενικά η δισκογραφία περνά μεγάλες κρισάρες...κανείς καλλιτέχνης δεν κάνει το μεγάλο μπαμ που λέμε. Για τριπλές και τετραπλές πλατίνε ούτε να το συζητάμε. Αλλά λογικό, εφόσον υπάρχει το ίντερνετ και τα κατεβάζεις από κει, γιατί να τα σκάσεις για να αγοράσεις το cd; Πάντως το cd της Βανδή ήταν αυτό που φέτος έβγαλε τις περισσότερες επιτυχίες από όσα κυκλοφόρησαν πχ. "Θέλω", "Αγάπη","Φαντάσου απλά", "Σύνδρομο στέρησης", το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "Θα 'θελα" -από τα καλύτερα songs που βγήκαν γενικώς- και φυσικά "Η γη κι η σελήνη" που σε όποιο club κι αν πάω κι όποιο σταθμό κι αν ανοίξω παίζει τρελά κι αρέσει, είναι ανεβαστικό κομμάτι, άκρως καλοκαιρινό! Και το "Destiny" μου άρεσε, κάτι διαφορετικό από Βανδή και γενικά από Ελλάδα, βγάζει πιο "ευρώπη" το κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Απλα εχω την εντυπωση οτι αργησε να κανουν μπαμ το τραγουδια διοτι για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα παιζαν μονο το θελω.Τα αλλα τραγουδια αρχισαν να παιζουν απ το Μαρτιο πιο πολυ κ μετα.Αλλα ειναι πολυ ωραια.Θα θελα,αγαπη,η γη+σεληνη,θελω,φαντασου απλα,συνδρομο στερ,το θαυμα.Ολα εγιναν επιτυχιεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Οτι και λετε εσεις το cd δεν εκανε ιδαιτερο θορυβο...:rolleyes:καποια τραγουδια ακογουντε λιγο αλλα οχι για πολυ ακομα... παντως εγω πετυχαινω συνεχια στο ραδιοφωνο Μαυρα μεσανυχτα και 4 minutes, Πορτα για τον Ουρανο και κατι καινουργια των Ονιραμα.... δεν παιζει πολυ η Βανδη πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Οτι και λετε εσεις το cd δεν εκανε ιδαιτερο θορυβο...:rolleyes:καποια τραγουδια ακογουντε λιγο αλλα οχι για πολυ ακομα... παντως εγω πετυχαινω συνεχια στο ραδιοφωνο Μαυρα μεσανυχτα και 4 minutes, Πορτα για τον Ουρανο και κατι καινουργια των Ονιραμα.... δεν παιζει πολυ η Βανδη πια... Περίεργο! Ποιούς σταθμούς ακούς; Μου φαίνεται περίεργο γιατί η γη κι η σελήνη αυτή τη στιγμή παίζει πάρα πολύ. Είναι μάλιστα στο Νο 4 του Music control. Δηλαδή είναι μέσα στα 4 τραγούδια που παίζουν πιο πολύ στα ελληνικά ραδιόφωνα. Κι η Αγάπη έπαιζε πολύ για ένα διάστημα. Το Θέλω που ήταν καρφωμένο 6 βδομάδες στο 1 του Music control. Το τραγούδι που έπαιζε πιο πολύ στα ραδιόφωνα τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts