Jump to content

Samsung SGH-J600

CHRISGEO2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει μια φιλη μου αυτο το κινητο και οταν την καλω ή οποιοσδηποτε το κινητο απορριπτει την κληση χωρις να προλαβαινεις να το σηκωσεις...αυτο αρχισε να γινετε οταν ειχε παει να αλλαξει ηχο κλησησ η κατι τετοιο...το κοιταξα και εγω αλλαξα τον ηχο αλλα συνεχιζει...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• 7 months later...
Καλησπέρα και απο μένα, έχω το ίδιο καριβώς πρόβλημα με την απόρριψη κλήσεων, μόνο που μου το κάνει επιλεκτικά, σε έναν μόνο αριθμό δλδ όταν με καλεί!! Δοκίμασα επαναφορά κλπ αλλά τπτ και δνε μπορώ να βρω κάτι σχετικό στο μενού αλλά ούτε και το εγχειρίδιο έχω για να το ψάξω..Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς; Πάντως δνε είναι θέμα δικτύου η απόρριψη του συγκεκριμένου αριθμού γιατί έβαλα την κάρτα και σε άλλη συσκευή και δεν μου το κάνει!

• 2 weeks later...
hiya ppl! εχω ενα motorola vi3 vf και ενα samsung sgh-j600 vf παλι. Δυστυχώς με κανένα από τα δύο δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο ιντερνετ και να βλεπω σελίδες σε explorer. Βασικά με νοιάζει από τη δουλειά κάποια πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες και μου έχουν παίξει τα νεύρα, Διαβασα στις σελιδες της vf οτι μπορω μεσα απο το μενου χωρις να κανω εγγραφη στην μηνιαια προσβαση με τα 3,5 ευρω να μπαινω σε σελιδες και να χρεωνομαι με το kb,. Δυστυχώς με κανενα απο τα δυο κινητα δεν εχω προσβαση μου γραφει οτι ειναι αδυνατον να συνδεθει. Εχει κανεις καμια ιδεα? μηπως τα κινητα αυτά δεν ειναι για πολλά και πρεπει να περασω σε κατι με explorer? thanx!

• The title was changed to Samsung SGH-J600