panagis_89 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Εχει μια φιλη μου αυτο το κινητο και οταν την καλω ή οποιοσδηποτε το κινητο απορριπτει την κληση χωρις να προλαβαινεις να το σηκωσεις...αυτο αρχισε να γινετε οταν ειχε παει να αλλαξει ηχο κλησησ η κατι τετοιο...το κοιταξα και εγω αλλαξα τον ηχο αλλα συνεχιζει... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλησπέρα και απο μένα, έχω το ίδιο καριβώς πρόβλημα με την απόρριψη κλήσεων, μόνο που μου το κάνει επιλεκτικά, σε έναν μόνο αριθμό δλδ όταν με καλεί!! Δοκίμασα επαναφορά κλπ αλλά τπτ και δνε μπορώ να βρω κάτι σχετικό στο μενού αλλά ούτε και το εγχειρίδιο έχω για να το ψάξω..Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς; Πάντως δνε είναι θέμα δικτύου η απόρριψη του συγκεκριμένου αριθμού γιατί έβαλα την κάρτα και σε άλλη συσκευή και δεν μου το κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naytaki Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 hiya ppl! εχω ενα motorola vi3 vf και ενα samsung sgh-j600 vf παλι. Δυστυχώς με κανένα από τα δύο δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο ιντερνετ και να βλεπω σελίδες σε explorer. Βασικά με νοιάζει από τη δουλειά κάποια πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες και μου έχουν παίξει τα νεύρα, Διαβασα στις σελιδες της vf οτι μπορω μεσα απο το μενου χωρις να κανω εγγραφη στην μηνιαια προσβαση με τα 3,5 ευρω να μπαινω σε σελιδες και να χρεωνομαι με το kb,. Δυστυχώς με κανενα απο τα δυο κινητα δεν εχω προσβαση μου γραφει οτι ειναι αδυνατον να συνδεθει. Εχει κανεις καμια ιδεα? μηπως τα κινητα αυτά δεν ειναι για πολλά και πρεπει να περασω σε κατι με explorer? thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts