Bezbozny Δημοσιεύτηκε November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2007 Θέλω να είναι φτηνός και όχι πανω από 120gb. Έχετε δει καμία προσφορά σε κανα κατάστημα? Το φτηνότερο που βρήκα ήταν ένας 80gb γύρω στα 55 ευρώ. Θέλω να είναι οποσδήποτε usb powered. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Δεν έχω να σου προτείνω κάτι πιο οικονομικό απο αυτό που βρηκες, απλά καλό είναι να προσέξεις και τις στροφές του δίσκου. Ίσως αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα και να έχεις έναν πιο γρήγορο δίσκο. Εξαρτάται φυσικά και η χρήση που θα του κάνεις.... Πόσα rpm είναι ο δίσκος που βρήκες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Δε θυμάμαι, αλλά απλά τον θέλω για να αποθηκεύσω κάποια πράγματα που θέλω να μεταφέρω και δε με ενδιαφέρει η ταχυτητα ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts