piper_h Δημοσιεύτηκε November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2007 Κάθε τετάρτη ή καθε δυο τετάρτες προβάλεται στην Αμερικη... Απο οτι είδα δεν υπάρχει σχετικό θέμα...Το βλέπει κανείς? Εγω άρχισα να το βλέπω πριν 2 εβδομάδες και κόλλησα...δεν εχει κατι το ξεχωριστό αλλα εμενα μου αρέσει.:D Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Κάθε τετάρτη ή καθε δυο τετάρτες προβάλεται στην Αμερικη... Απο οτι είδα δεν υπάρχει σχετικό θέμα...Το βλέπει κανείς? Εγω άρχισα να το βλέπω πριν 2 εβδομάδες και κόλλησα...δεν εχει κατι το ξεχωριστό αλλα εμενα μου αρέσει.:D Κάθε Τετάρτη παίζεται. Η σειρά πήρε το ΟΚ για full season, αλλά με την απεργία θα προβληθούν καταρχήν 13 επεισόδια. Για το είδος του καλό είναι, οι χαρακτήρες επίσης καλοί... Έχω δει 3-4 επεισόδια. Περιμένω να δω αν θα προκύψει κάποιο μεγάλο θέμα μεταξύ των πρωταγωνιστών πέρα από τα κλασικά "καθημερινά" προβλήματά τους μέχρι τώρα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. November 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Αλλες φορες παιζεται καθε 2 τεταρτες οπως αυτη την εβδομαδα πχ που δεν ειχε επισοδειο καινουριο.Ισως το κανουν για να εχουν επισοδεια γιατι ως τωρα εχουν παιχτει 8 και απομενουν λιγα.Εγω εχω δει τα πρωτα 6 που τα ειδα σχεδονο μονοκοπανια.Περιμενω να μαζεψω λιγα ακομα για να εχω πολλα...:) Mου αρεσει πολυ ο χαρακτηρας της Serina,η Μπλερ μου τη σπαει και η μικρη η Τζενη επισης...καποια στιγμη θα την πατησει γερα... Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Γενικά πάντως παιδιά αξίζει αυτή η σειρά ; Είναι μια καινούργια teenager σειρά όπως O.C. ή One Tree Hill ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. November 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Βασικα δεν εχω παρακολουθησει αυτες που λες για να συγκρινω.Για εμενα αξιζει...ειναι αναλογα τα γουστα.. Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Εάν σου αρέσουν οι νεανικές σειρές δοκίμασε να τις δεις αυτές τις 2 με ιδιαίτερη έμφαση στο One Tree Hill. Είναι πάρα πολύ καλές σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 thimizei kati apo OC aplws oi paralies kai o kalifornikezikos ilios:cool: exei antikatastathei apo tin koultoura tis Neas Yorkis.Ta prwta epeisodia mou eixan aresei (mexri kai 6).pisteva oti tha kanei megali epitixia,pisteva oti isws na einai kai o aksios synexistis tou OC...mexri pou eftasa sto 7 ep kai ksenerwsa oligwn...dixws logo...apla mou faneike pws to story san na exei ksepsixisei ligo...oso h B. kai h C. htan tsakomenes htan pio endiaferon:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. November 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 E mh nomizeis oti tha ta broyn kai pote san prwta...olo kai kati tha toys kanei na tsakonontai pisteyw... Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happy_girl Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 εγώ έχω κολλήσει με το Gossip Girl! μου αρέσει πάρα πολύ και το θεωρώ καλύτερο από το OC.. γενικώς όμως είμαι fan των teenage σειρών και ταινιών!:) Παράθεση Πεταλουδίτσες φτερουγίζουν στο στομάχι μου... :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Κ εγώ έχω κολλήσει με το Gossip girl!Είναι μια νεανική σειρά κ αρκετά χαλαρή!Οι πρωταγωνιστές είναι πολύ ωραίοι,τα ρούχα τους,τα ξενοδοχεία τους κλπ μακάρι να συνεχιστεί για πολύ ακόμη!Πάντως την έχω δώσει σε πολλές φίλες κ φίλους μου κ τους άρεσε πολύ!Έχει πολύ θέαμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 εχει καταλαβει κανεις βρε παιδια, τι γινεται με αυτη την τζορτζινα;;; τι στο καλο κανανε παλια με την σερινα και η αλλη τρεμει και δεν το εχει πει ουτε στον τσακ;;;; :worry::worry::worry: αγαπω νταν και τσακ (τωρα πως συνδυαζονται αυτα μην με ρωτατε, ειναι και οι δυο ξεχωριστοι!!!):D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prisonbreakfan Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 ειναι μια καλη νεανικη σειρα...δεν νομιζω οτι θα κολλησει κανεις,αλλα τουλαχιστον περναει ευχαριστα η ωρα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Είμαι ο μόνος που από το πρώτο επεισόδιο πιστεύει ότι όλοι τους αξίζουν ένα γερό χέρι ξύλο (ενήλίκες-ανήλικες);;; :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Είμαι ο μόνος που από το πρώτο επεισόδιο πιστεύει ότι όλοι τους αξίζουν ένα γερό χέρι ξύλο (ενήλίκες-ανήλικες);;; :mad: :lol: Γιατί το λες αυτό; Έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emily_brutal Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 koritsia sas parakalw peite m an ayth h seira to gossip girl pezei stn elhnikh thleorash k an nai SS PRKLWWWWWW pite m se pio kanali t wra kai pia mera sas iketeyw as apanthsei kapia ein anagkh prepei n 3rw :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Tα παιδιά είναι σαφή, προβάλλεται στην Αμερική, προς το παρόν τουλάχιστον (κι εκεί να μείνει!) Αν είναι τόσο έκτακτο, μπορείς να κατεβάσεις την σειρά απ' το net ;) Πάντως ένας λόγος για να το δει κανείς, είναι αν του άρεσε η Κristen Bell, σαν Veronika Mars ή και γενικότερα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emily_brutal Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 fxaristw <3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Παντως το προτελευταιο επεισοδιο ηταν by far το καλυτερο που εχω δει... Αψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 ποιο λες;; 13 ή 14;;; εμενα μου αρεσε πολυ αυτο που ο τσακ μας εδειξε κι αλλο προσωπο απο αυτο που προτιμα να δειχνει συνηθως!! :) παντως βρε παιδια, δεν σας φαινεται λιγο οτι τρεχει;; εννοω, μεσα σε τοσο λιγα επεισοδια εχουν γινει τα μυρια οσα, τα εχουν φτιαξει ολοι με ολους, το εχουν κανει ολοι με ολους(ενταξει υπερβαλλω αλλα καταλαβατε τι εννοω...)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Ισως να διαδραματιζεται σε μια καπως μεγαλη χρονικη περιοδο? Δεν ξερω. Αυτο που η Georgie αποκαλυψε στην Serena οτι εχει το βιντεο... To 13 νομιζω ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Τελεια η σειρα!Εχω κολλησει εδω και κατι μηνες μαζι της και χτες τελειωσα τον πρωτο κυκλο! Το season finale δεν ηταν πολυ δυνατο βεβαια αλλα μου αρεσε αρκετα! Παντως τα Season 2 promos ειναι απιστευτα!Ειδικα ενα που η Blair λεει τον Chuck "Mother Chucker" ειναι κορυφαιο!! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Αν δεν κάνω λάθος, κυκλοφορεί η 1η σεζόν σε dvd στις 18 Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Μολις τελειωσε το Super Star βγηκε απο πανω ενα ασχετο "Αμεσως Μετα Gossip Girl"....Εδειξε και photo των ηθοποιων... Kαι μολις τωρα ειπε "Αμεσως Μετα το ΜΠΟΡΩ" Τα επαιξαν εκει στο star....Εχουν αγορασει το Gossip Girl?? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ναι τα έχει αγορασει, κάπου διαβασα ότι από μεσα Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η προβολή τα Σαββατοκύριακα (Σ ή Κ). Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Α ωραια...Μπραβο στο star...Τα αγοραζει γρηγορα γρηγορα τωρα:p Αυτο το σηματακι που εβγαλε στο super star παντως πολυ ακυρο:blink: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts