captum Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Καλό, κυρίως επειδή ξέρουμε ότι είναι το τελευταίο futurama που βλέπουμε. Είχε τις καλές στιγμές του. -Stopping Wang isn't the only problem. One of the Dark Ones will stop you from stopping him. So you must stop him from stopping you from stopping him. -But how can I stop it stop me stop him? -STOP IT! :p :protest: Γιατί άλλαξαν τελείως τους τίτλους αρχής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Εξαιρετική σειρά. Μεγάλο λάθος που την ακυρώσανε ( γιατί άραγε; ). Οι ταινίες ήταν μέτριες. Δεν έχω δει ακόμα τη τελευταία αλλά απογοητεύτηκα από τις πρώτες τρεις. Είχε τις δυνατότητες να ξεπεράσει τους Simpsons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blintz Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Κατά τη γνώμη μου, τους είχε ξεπεράσει. Κυρίως το λέω λόγω της πλοκής της και της εξέλιξης των χαρακτήρων, που είναι κάτι που λείπει από τους simpsons. Δυστυχώς φαίνεται στην Αμερική δεν την εκτίμησαν τόσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Είδα και την τελευταία ταινία και όπως κατάλαβα ξεκαθαρίζει πως δε θα υπάρξει συνέχεια. Απογοητεύτηκα και με αυτήν. Τη σειρά λάτρεψα και θα την αγοράσω σε DVD. Αγαπημένος μου χαρακτήρας ο Dr. Zoidberg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 νομίζω οτι απλώς το αφήνει αναπάντητο.. δν κλείνει απαραίτητα το κεφάλαιο futurama. Από οτι έχω μάθει έχουν πάει καλά τα dvd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 νομίζω οτι απλώς το αφήνει αναπάντητο.. δν κλείνει απαραίτητα το κεφάλαιο futurama. Από οτι έχω μάθει έχουν πάει καλά τα dvd Το σίγουρο είναι πως με τέτοιο φινάλε δε θα υπάρξει άλλη ταινία. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πάνε καλά πρώτα στην Αμερική και μετά οπουδήποτε αλλού. Χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν έχουν πετύχει το στόχο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ναι αλλα στο αγαπημενο wikipedia(μην γκρινιάζεται οποιος μου δινει ελπιδα για νεα πραγματα απο το futurama ειναι καλοδεχουμενος...) λεει: ''Since no new Futurama projects are currently in production, the movie Into the Wild Green Yonder currently stands as the Futurama series finale. However, Groening has expressed a desire to continue the Futurama franchise in some form, including as a theatrical film. In an interview with CNN, Groening said that "we have a great relationship with Comedy Central and we would love to do more episodes for them, but I don't know...We're having discussions and there is some enthusiasm but I can't tell if it's just me."Cohen has also stated that he remains hopeful, telling Wired magazine: "I will no longer rule out any possible means of coming back to life, whether through more DVDs, webisodes or episodes... I'm cautiously hopeful."According to both Groening and Cohen, DVD sales may affect the chances of Futurama being revived;in an interview at Anime SuperCon, Billy West claimed that sales of the other titles in the Futurama direct-to-DVD series have been high enough that Fox has been talking about a potential 6th season.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Για έκτη σεζόν δε ξέρω. Δε το βλέπω. Πάντως περισσότερες ταινίες σαν αυτές δε θέλω να δω. Υπήρχε αλήθεια σοβαρός λόγος που τη σταμάτησαν πριν 6 χρόνια; Είχαν τέτοια ποικιλία προγραμμάτων που δεν υπήρχε χώρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Woo-hoo! Και ξανά! Νομίζω πως δεν υπάρχουν καλύτερα νέα! 26 oλοκαίνουργια επεισόδια μέσα στο 2010! :w00t: :up: :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 yes! my homie is back! and his respect to woman is back to normal^^ τέλεια νέα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Είναι όντως ευχάριστα νέα. Δεν το περίμενα. Μόνο δεν είμαι αισιόδοξος για τη ποιότητα. Αμφιβάλλω αν θα είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτά του '99-'03 (οι ταινίες το έριξαν κάπως). Μπράβο τους πάντως για το ενδιαφέρον που δείχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 muahahahahahaha:lol:http://www.youtube.com/watch?v=1D1cap6yETA good news everyone!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 πολύ ευχάριστα νέα! Μ'άρεσε πάρα πολύ η σειρά Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Πολύ καλά νέα. Simpsons & Futurama :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Διάβασα σε ένα άρθρο ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει cast για τις φωνές των χαρακτήρων καθώς ενδέχεται να μην είναι αυτές που ήταν εξ αρχής (λόγω οικονομικών διαφορών νομίζω). Μακάρι να μην ισχύει αυτό. Θα είναι μεγάλη ξενέρα να μην απολαυσούμε (ξανά) τον Bender με την φωνή του John Di Maggio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Διάβασα σε ένα άρθρο ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει cast για τις φωνές των χαρακτήρων καθώς ενδέχεται να μην είναι αυτές που ήταν εξ αρχής (λόγω οικονομικών διαφορών νομίζω). Μακάρι να μην ισχύει αυτό. Θα είναι μεγάλη ξενέρα να μην απολαυσούμε (ξανά) τον Bender με την φωνή του John Di Maggio. ...ή τη Leela χωρίς τη φωνή της Katey Sagal. Πολύ κακό νέο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Εδώ και το άρθρο http://tv.ign.com/articles/100/1004973p1.html :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 good news everyone!!! http://web.mit.edu/thekeri/Public/Pictures/futurama.jpg το παραδάκι επεσε ζεστο και θα γυρισουν ολοι στα ποστα τους για τα νεα επεισοδια:yahoo::clap::dance::up: http://www.gotfuturama.com/cgi-bin/Comments.cgi?action=show&NewsID=1249112340,59973&Page=1#ctop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εξαιρετικά νέα! Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blintz Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 zooka barooka!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Tέλεια, τέλεια, τέλεια! Σήμερα έβλεπα το Anthology of Interest I: Zoidberg: "My next clue came at 4:15 when the clock stopped. And another came 2 hours later at 4:15 when I found the murdered body of Amy's dead, deceased corpse." :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Η 6η σεζόν ξεκινά στις 24 Ιουνίου με 26 νέα επεισόδια από το Comedy Central! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 αντε αντε δεν μπορω να περιμενω αλλο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Κυκλοφόρησαν ήδη τα δύο πρώτα επεισόδια, ως DVDSCR, αριθμημένα ως 6η σεζόν. Η ποιότητα δεν είναι τέλεια, ωστόσο παρακολουθούνται ανετότατα. Το πρώτο επεισόδιο είναι κάπως "εισαγωγικό", όπως και το δεύτερο, που είναι σε μεγάλο μέρος "αφιερωμένο" στον Zapp Brannigan. Έχουν παρόλ'αυτά και τα δύο κάποιες πολύ καλές στιγμές, ενώ γενικότερα χάρηκα που επέστρεψαν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 ο zapp ειναι κορυφαιος!!!!χαχαχχαχα ανυπομονω να τα δω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts