konstantinos7 Δημοσιεύτηκε November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 20, 2007 Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο ενίσχυση του σήματος του wifi router. Έχω σύνδεση adsl και επειδή η συσκευή isdn είναι στο υπόγειο του σπιτιού μου και εγώ με το λαπτοπ από το δωμάτιό μου, που είναι πιο ψηλά, θέλω να μπω στο internet, αλλά δυσκολεύομαι. Δεν είναι ότι δεν πιάνει καθόλου, απλά πρέπει όταν κάθομαι να μοιάζει το σώμα μου με δορυφορικό πιάτο, για να κάνω την κεραία, lol, και μερικές φορές χάνει το σήμα. Υπάρχει κάποια συσκευή που να ενισχύει το σήμα ή να το αναμεταδίδει. Έχω ρωτήσει και μου λένε "δεν ξέρω", grrrr..., επαγγελματίες σου λένε μετά. Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 fisika kai iparxi lisi file mou... afti paradigmatos xari einai mia apo tis poles protasis pou th vris stin agora... elpizo na voithisa. WIRELESS D-LINK RANGE EXTENDER DWL-G710 Επεκτείνεται την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σας! Η συσκευή επέκτασης εμβέλειας DWL-G710 Wireless Range Extender της σειράς AirPlus G της D-Link λειτουργεί ως επαναλήπτης, που αυξάνει την εμβέλεια του ασύρματου σήματος σε μεγάλα σπίτια και κτίρια. Η συσκευή αυτή λαμβάνει ένα υπάρχον ασύρματο σήμα 802.11g και το επαναλαμβάνει προκειμένου να παρέχει ασύρματη συνδεσιμότητα στο υπόγειο, στη βεράντα, στο γκαράζ και σε άλλα «τυφλά» σημεία, στα οποία δεν μπορεί να φτάσει το αρχικό ασύρματο σήμα. Μεταδίδοντας δεδομένα με ταχύτητα έως και 54Mbps, η συσκευή αυτή είναι ο ιδανικός τρόπος για να επεκτείνετε την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Σχεδόν κάθε κατασκευαστής που ασχολείται με wireless δίκτυα, έχει τέτοιες συσκευές. Θα το βρεις σαν extender, repeater κλπ. Για τέτοια θέματα όμως είναι αρμόδιο το Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα, οπότε συνεχίζουμε εκεί. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts