Jump to content

[MULTI] Call Of Duty 4

ThunderFox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια δεν μου κανει Update τους serves το παιχνιδι.

πριν μου το κανει αθτο ομως,οταν προσπαθουσα να μπω σε καποιον server μου εβγαζε punkbuster guid ban.

δεν χρησιμοποιω cheats!

γιατι το κανει αυτο?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 1 year later...

Πριν από καιρό έπαιζα CoD4, αλλά μετά το παράτησα και πήγα σήμερα να το ξανααρχήσω. Όταν όμως άνοιξα το Multiplayer μου έλεγε ότι λείπουν κάποια αρχεία από το C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4\zones.

Σκέφτηκα να το κάνω uninstall και μετά install (έχω το official game με cd κλπ.) αλλά έχω δώσει το CD σε ένα φίλο μου και τώρα δεν το έχω (και δεν ξέρω αν το βρω κιόλας, γιατί του το είχα δώσει πριν 1 χρόνο :mad:).

Το καλό είναι ότι είχα το παιχνίδι εγκατεστημένο στο άλλο μου PC και βρήκα το φάκελο και αντέγραψα τα αρχεία. Συγκεκριμένα έλλειπαν 12. Τα 11 αντιγράφηκαν σωστά, αλλά το άλλο καθώς πάω να το αντιγράψω βγάζει error.

Δείτε το error:

http://img198.imageshack.us/img198/5205/errorhuntedcopy.png

Όταν ανοίγω το παιχνίδι μαυρίζει λίγο η οθόνη και μετά μένει μαυρισμένη η μισή και ακούγετε ο ήχος του error. Κάτω στη γραμμή έναρξη φένετε ότι έχει ανοίξει ένα error αλλά λόγω του μαυρίσματος της οθόνης δεν φένετε τι. Είμαι σίγουρος ότι φτέει αυτό το αρχειάκι, γιατί σε κάτι άλλα αρχειάκια που έλλειπαν το έβγαζε και το error φενόταν.

Τι λέτε να κάνω ? (Εκτός από το να βρω το CD, γιατί θα χάσω και τα level...)

Ευχαριστώ :).

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

δοκιμασε να το ξανακατεβασεις απο καπιο warez και βαλε το δικο σου cd-key

αλλιως μπες σε safe mode και δοκιμασε παλι..

Μετα για online κανε update σε version 1.7 και εσυ gg

Aν το κανεις και εχεις αυθεντικο cd-key στειλε κανα πμ να τα πουμε online

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Μονο για τους κατοχους του αυθεντικου call of duty 4 (cd-key)

Τι θα λεγατε για ενα πρωταθλημα Call of duty 4 Myphone.gr?

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Εγώ συμφωνώ, αλλά πρώτα πρέπει να κάνω 2 πράγματα...

1) Να το φτιάξω

2) Να θυμηθώ να παίζω :p

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

• 1 month later...
Τελος εποχης,μετα απο 2,5 χρονια,με 40 μερες μετρημενου παιξιματος και ονομα βαρυ σαν ιστορια το εσβησα,ειναι σαν να εκοψα ενα δαχτυλο.Ευχομαι να βγαινουν παντα τετοια παιχνιδια και επισης ευχομαι να με προκαλεσει καποτε κανα μικρο..το καημενο..:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

πως το αντεξε η καρδια σου να το σβησεις?δεν υπαρχει καλυτερο στην κατηγορια του!

εκτος και αν περιμενεις την δυετερη εκδοση του cod4 που βγαινει σε 3 ημερες...

θα ειναι η συνεχεια του cod4....

παντως ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που ειχα ποτε και δεν εχω ξαναπαιξει αλλο δικτυακο εδω και 3 χρονια σχεδον!

εκτος και αν περιμενεις την δυετερη εκδοση του cod4 που βγαινει σε 3 ημερες...

θα ειναι η συνεχεια του cod4....

11.10.2009 <--- Αμερικάνικη ημερομηνία δηλαδή 10 Νοεμβρίου 2009 κυκλοφορεί το Modern Warfare 2. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

• 2 weeks later...
Πριν από καιρό έπαιζα CoD4, αλλά μετά το παράτησα και πήγα σήμερα να το ξανααρχήσω. Όταν όμως άνοιξα το Multiplayer μου έλεγε ότι λείπουν κάποια αρχεία από το C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4\zones.

Σκέφτηκα να το κάνω uninstall και μετά install (έχω το official game με cd κλπ.) αλλά έχω δώσει το CD σε ένα φίλο μου και τώρα δεν το έχω (και δεν ξέρω αν το βρω κιόλας, γιατί του το είχα δώσει πριν 1 χρόνο :mad:).

Το καλό είναι ότι είχα το παιχνίδι εγκατεστημένο στο άλλο μου PC και βρήκα το φάκελο και αντέγραψα τα αρχεία. Συγκεκριμένα έλλειπαν 12. Τα 11 αντιγράφηκαν σωστά, αλλά το άλλο καθώς πάω να το αντιγράψω βγάζει error.

Δείτε το error:

http://img198.imageshack.us/img198/5205/errorhuntedcopy.png

Όταν ανοίγω το παιχνίδι μαυρίζει λίγο η οθόνη και μετά μένει μαυρισμένη η μισή και ακούγετε ο ήχος του error. Κάτω στη γραμμή έναρξη φένετε ότι έχει ανοίξει ένα error αλλά λόγω του μαυρίσματος της οθόνης δεν φένετε τι. Είμαι σίγουρος ότι φτέει αυτό το αρχειάκι, γιατί σε κάτι άλλα αρχειάκια που έλλειπαν το έβγαζε και το error φενόταν.

Τι λέτε να κάνω ? (Εκτός από το να βρω το CD, γιατί θα χάσω και τα level...)

Ευχαριστώ :).

Νομίζω ότι πρέπει να ενδιαφερθείς για το πώς θα βρεις το γνήσιο κλειδί του παιχνιδιού στο pc σου. Ψάξε λίγο κάτι θα υπάρχει σίγουρα.... Τώρα για το Level σε νομίζω ότι υπάρχει θέμα καθώς υπάρχει πρόγραμμα που σε πάει αυτόματα 55 rank...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

• 2 years later...

για να σουμε ποιος θα απαντησω τωρα...

ειχα την 4850 1gb στο συστημα μου και προ ημερων εβαλα την 6850.

την πρωτη μερα που δοκιμασα να παιξω δικτυακο,το ακ47 και το m4carbine εριχναν φοβερα γρηγορα!

την επομενη μερα,που χρειαστηκε να βγαλω τους driver και να τους ξαναπερασω παρατηρησα πως εριχνε ποιο αργα αποτι πριν.οχι ασχημα αλλα καμια σχεση με την πρωτη μερα δοκιμης της 6850 στο δικτυακο.

τι εγινε? τι μπορει να αλλαξε και επεσε ο τροπος που εφευγαν γρηγορα οι σφαιρες?

εντωμεταξυ βλεπω αλλους που ριχνουν οπως εριχνα και εγω με το m4carbine k ak47 συγκεκριμενα.

μπορει να διορθωθει αυτο?

για να σουμε ποιος θα απαντησω τωρα...

ειχα την 4850 1gb στο συστημα μου και προ ημερων εβαλα την 6850.

την πρωτη μερα που δοκιμασα να παιξω δικτυακο,το ακ47 και το m4carbine εριχναν φοβερα γρηγορα!

την επομενη μερα,που χρειαστηκε να βγαλω τους driver και να τους ξαναπερασω παρατηρησα πως εριχνε ποιο αργα αποτι πριν.οχι ασχημα αλλα καμια σχεση με την πρωτη μερα δοκιμης της 6850 στο δικτυακο.

τι εγινε? τι μπορει να αλλαξε και επεσε ο τροπος που εφευγαν γρηγορα οι σφαιρες?

εντωμεταξυ βλεπω αλλους που ριχνουν οπως εριχνα και εγω με το m4carbine k ak47 συγκεκριμενα.

μπορει να διορθωθει αυτο?

Rapid fire μήπως; Κάποιο perk ίσως (βλ. Sleight of Hand);

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Rapid fire μήπως; Κάποιο perk ίσως (βλ. Sleight of Hand);

Τα assault rifle δεν έχουν rapid fire.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

τι ειναι και τι κανει το rapid fire?

το ειχα και το εσβησα-εξαφανιστηκε ?:confused:

τι ειναι και τι κανει το rapid fire?

το ειχα και το εσβησα-εξαφανιστηκε ?:confused:

Ρίχνει ποιο γρήγορα το όπλο είναι μόνο για τα submachine gun.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)