OculatusAbis Δημοσιεύτηκε November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2007 Παιδιά πριν λίγη ώρα έκανα format το pc μου αλλά έχω πρόβλημα στην ανάγνωση τίτλων που έχουν ελληνικά. Συγκεκριμένα οι τίτλοι/κείμενα εμφανίζονται με ερωτηματικά ή άλλα σύμβολα κι όχι με ελληνικούς χαρακτήρες. Το πρόβλημα το έχω: - In.gr freemail (στους τίτλους των μηνυμάτων και τα κείμενά τους) - Στoυς τίτλους μηνυμάτων του Outlook και Outlook Express - Στις εφαρμογές του MS Office (ελληνική έκδοση) Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις στο τμήμα "Regional & Language options" αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 1.Πας Start>Control Panel>Regional and languages options 2.Στην καρτέλα Regional options πρέπει να έχεις "greece" και "greek" 3.Στην καρτέλα Advanced πρέπει να έχεις greek και να επιλέξεις ότιδήποτε στη λίστα που βλέπεις παρακάτω το οποίο γράφει greek ή κάτι τέτοιο. Αν όλα αυτά τα έχεις κάνει πες μου. Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Τα είχα κάνει λίγο μετά το ποστ μου. Όλα διορθώθηκαν εκτός από τους τίτλους του Outlook, το οποίο εξακολουθεί να δείχνει "κινέζικα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Τα είχα κάνει λίγο μετά το ποστ μου. Όλα διορθώθηκαν εκτός από τους τίτλους του Outlook, το οποίο εξακολουθεί να δείχνει "κινέζικα". Control Panel > Regional and Language Options > Advanced > Select a Language to match the language of the non-Unicode programs you want to use > Επιλέγεις Greek Και είσαι οκ. EDIT: Αν αναφέρεσαι στους τίτλους των emails τότε άλλαξε την κωδικοποίηση που χρησιμοποιείς. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 CapreNoctum μάλλον δεν διάβασες λίγο πιο πάνω... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 CapreNoctum μάλλον δεν διάβασες λίγο πιο πάνω... Έχεις δίκιο αν και απλά έκανα το path πιο συγκεκριμένο. Αυτή είναι η επιλογή που κατα βάση δημιουργεί τα προβλήματα. :) Προφανώς και δεν είχα κανένα σκοπό να μειώσω τη βοήθειά σου. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts