Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12345 είναι ο κωδικός.

Αναφέρεται και στο εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο διαβάζουμε πρώτα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο προεπιλεγμένος είναι 12345.

Άργησα Σταύρο. :p

Φίλε ιππότη της ασφάλτου, εννοείται οτι θα πάρεις back up πριν προχωρήσεις στην διαδικασία.

Στο nokia software update μου εβγαλε οτι απετυχε και εγραφε κατι για γρηγορη συνδεμοτητα. Μηπως πρεπει να το ρυθμισω σε μαζικη αποθησκευση ?

Οχι. Κανε επανεκκινηση το pc και την συσκευη σου μετα ξαναδοκιμασε..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Όχι, σε κατασταση PC Suite πρέπει να είναι.

Δοκίμασε σε άλλη θύρα, κάνε επανεκκίνηση pc και κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Παλι τιποτα. Μηπως πρεπει να το εχω πληρως φορτισμενο ή φταιει το zonealarm που μου βγαζει ολο allow ? εγω το εχω 80% περιπου. Δοκιμασα και σε αλλη θυρα αλλα τιποτα. Στην αρχη αρχη εγραφε 76mb of 76mb και μου εβγαλε το μυνημα και ολο μου το ξαναβγαζει.

Tι μυνημα ειταν αυτο? Εχεις αλλο pc για να δοκιμασεις?

Δεν ειναι τιποτα απλα θα αφιερωσεις λιγο χρονο και η συσκευη σου θα λειτουργει οπως τις πρωτες ημερες:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385

Οταν τελειωσεις με το hard format καλο ειναι να κανεις και format την καρτα μεσα απο το κινητο :)

Λέω να το επιχειρήσω το βράδυ που θα έχω χρόνο. Αν και κράτησα backup από την κάρτα αλλά και από τα περιεχόμενα της συσκευής, από το log του backup είδα πως αποθήκευσε μόνον τα εισερχόμενα μηνύματα κι όχι αυτά που αποθήκευσα στον φάκελο "Οι φάκελοί" μου. Πως μπορώ να αποθηκεύσω στο pc αυτά τα μηνύματα;

Κανονικά θα έπρεπε να τραβήξει και τα μηνύματα από το φάκελο "Οι φάκελοί μου".

Δοκίμασε ξανά σε ένα back up να πάρεις μόνο τα μηνύματα, ή αλλιώς μετέφερε τα στα εισερχόμενα.

Παλι τιποτα. Μηπως πρεπει να το εχω πληρως φορτισμενο ή φταιει το zonealarm που μου βγαζει ολο allow ? εγω το εχω 80% περιπου. Δοκιμασα και σε αλλη θυρα αλλα τιποτα. Στην αρχη αρχη εγραφε 76mb of 76mb και μου εβγαλε το μυνημα και ολο μου το ξαναβγαζει.

Απενεργοποίησε ό,τι firewall, antivirus έχεις και ξαναδοκίμασε.

@OculatusAbis Με copy - paste μεσα απο το φακελο private\ 1000484b\ παρε ολοκληρο το φακελο Mail2 και μετα βαλτον στην θεση του.

@OculatusAbis Με copy - paste μεσα απο το φακελο private\ 1000484b\ παρε ολοκληρο το φακελο Mail2 και μετα βαλτον στην θεση του.

Αυτός ο φάκελος που βρίσκεται; Στην κάρτα μνήμης δεν υπάρχει (το έψαξα και μέσω pc με ορατούς τους κρυφούς φακέλους και μέσω X-plore). Στη μνήμη του κινητού δεν μπορώ να έχω πρόσβαση γιατί μου βγάζει τον συγκεκριμένο φάκελο σκιασμένο :(

*μάλλον κάποιο hack παίζει ;)

Αν τα έχεις στη μνήμη της συσκευής τότε βρίσκονται στο φάκελο Private\1000484b\mail2 ο οποίος είναι προσβάσιμος μόνο αν έχεις χακάρει τη συσκευή σου.

Αν τα έχεις στη μνήμη της συσκευής τότε βρίσκονται στο φάκελο Private\1000484b\mail2 ο οποίος είναι προσβάσιμος μόνο αν έχεις χακάρει τη συσκευή σου.

Το περίμενα... πάω για διάβασμα περί hacking :cry:

Τα πράγματα είναι απλά.

Υπάρχουν δύο τρόποι, διαλέγεις και παίρνεις.

Σας ευχαριστω πολυ τωρα εχω music edition και τωρα λειτουργει λιγο καλυτερα.

Το εκανα σε ιντερνετ καφε και επιασε και εφταιγε το zonealarm αλλα και παλι ευχαριστω.

Γιατί δεν μεταφέρεις τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης; (μηνύματα, ρυθμίσεις, άλλο, μνήμη αποθήκευσης).

Λογικά θα σε ρωτήσει αν θέλεις να μεταφέρεις τα μηνύματά σου και θα επιλέξεις Ναι.

Γιατί δεν μεταφέρεις τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης; (μηνύματα, ρυθμίσεις, άλλο, μνήμη αποθήκευσης).

Λογικά θα σε ρωτήσει αν θέλεις να μεταφέρεις τα μηνύματά σου και θα επιλέξεις Ναι.

Δεν χρειαζεται το hacking! Θα πρεπει να κανεις οτι σου ειπε ο @mirrorofsorrow εαν δεν σε ρωτησει για να μεταφερεις τα μηνυτατα θα βαλεις την καρτα σου σε ενα card reader αφου εχεις επιλεξει να φαινονται τα κρυφα αρχεια στο pc σου και θα διαγραψεις ολοκληρο το φακελο 1000484b ετσι οταν θα δοκιμασεις να μεταφερεις τα μυνηματα σου η συσκευη θα θεωρησει οτι η διαδικασια γινεται για πρωτη φορα και θα σου κανει την ερωτηση για την μεταφορα. Θα επιλεξεις Ναι

Προβλημα με το n73. To προβλημα που έχω είναι οτι οταν με παιρνει καποιος το κινητό μου δεν χτυπάει και οταν κλεινω και ξανανοιγω τοτε μου γράφει οτι είχα κληση πχ πριν 2 λεπτα αλλά αυτο μου έχει συμβει πριν 3-4 μηνες. Μηπως φταιει το δικτυο ή το κινητό μου ?

Mηπως ειρθε η ωρα να κανεις hard format !

Aρκετες φορες συμβαινουν αυτα το προβληματα σε συσκευες που εχουν κουραστει. Πιστευω πως με hard format στην συσκευη και META format στην καρτα μνημης θα λυθει το παραπανω προβλημα :)

γεια

κατα πηγε στραβα και το κινητο μου δεν δουλευει.

Αν θέλεις γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, οι μαντικές μου ικανότητες δε με βοηθάνε.. :lol:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Εδώ και 3 μέρες δουλεύω το Ν73 μετά από hard format (*#7370#) και πλέον δουλεύει σαν καινούργιο. Πρόσφατη επίσκεψη σε Nokia center αποδείχτηκε χαμένος χρόνος, μιας και ήθελαν το κινητό για 2 ολόκληρες μέρες για να το παρακολουθούν πως δουλεύει! Μα αν δεν το χρησιμοποιήσεις και το κοιτάς μόνον, τι συμπέρασμα να βγάλεις;;; :wacko: Σιγά μην του κανανε και καρδιογράφημα :lol:

• 3 weeks later...
Παρα πολυ ωραιο κινητο το ειχα πριν το Ν82. Θα μου ερεσε περισσοτερο εαν το joystick του ειταν σαν του 6600 :)