Godzilla13 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Γεια σας παιδια !!!! ποιος μπορει να μου στειλει signed με pm τα: Nokmote & rotateme για n95 ????:help::help::help::bow: ειναι αναγκη ....ευχαριστώ..... Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Έχεις Vodafone σύνδεση και κατ’ επέκταση Vodafone κάρτα Sim; Αν ναι, γι’ αυτό δεν μπορείς να συνδεθείς. Περιορίζουν τη σύνδεση τα πιστοποιητικά που περιέχονται στη κάρτα sim. vodafone together εχω! δεν υπαρχει καποιος τροπος για να το κανω να συνδεθει???με τις sim τον αλλον εταιριων δουλευει??? με αυτη την εφαρμογη EQO Mobile Goes Symbian, Free IM Application που μας εδωσε ο nervous τρεις σελιδες πισω μπορω να μιλαω και να στελνω μυνηματα δωρεαν οταν την χρησημοποιω με wifi?????????? ευχαριστω!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 vodafone together εχω! δεν υπαρχει καποιος τροπος για να το κανω να συνδεθει???με τις sim τον αλλον εταιριων δουλευει??? με αυτη την εφαρμογη EQO Mobile Goes Symbian, Free IM Application που μας εδωσε ο nervous τρεις σελιδες πισω μπορω να μιλαω και να στελνω μυνηματα δωρεαν οταν την χρησημοποιω με wifi?????????? ευχαριστω!!!!!!!!!!! Με Sim άλλων εταιριών δουλεύει... εγώ με Cosmote δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, είναι δωρεάν με χρήση WiFi. Γεια σας παιδια !!!! ποιος μπορει να μου στειλει signed με pm τα: Nokmote & rotateme για n95 ???? ειναι αναγκη ....ευχαριστώ..... Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Ή εφόσον θεωρείς πως δεν τα καταφέρνεις, στείλε μου το imei της συσκευής σου μέσω pm για να κάνω εγώ τη διαδικασία. Το imei το εμφανίζεις γράφοντας στην οθόνη αναμονής *#06#. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Δοκιμαστε την εφαρμογη internet radio της ΝΟΚΙΑ εγω την κατεβασα απο το xxxxxxxxxx τελειαααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Δοκιμαστε την εφαρμογη internet radio της ΝΟΚΙΑ εγω την κατεβασα απο το xxxxxxxxxxxxx τελειαααα! για πες μας τι κανει?ακους ραδιο απο το ιντερνετ? streaming μπορεισ να κανεισ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 για πες μας τι κανει?ακους ραδιο απο το ιντερνετ? streaming μπορεισ να κανεισ? Nokia has announced an official beta of Internet Radio, curiously only initially officially compatible with the N95 variants, N82 and N91. It works brilliantly and immediately, with no fiddling with (or searching the 'net for) Shoutcast playlists and comes with a full directory of hundreds of compatible stations. και εχει και ελληνικους σταθμους! και παιζει τελεια σας λεω....:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 ναι ειναι αψογη, απλη και προσεγμενη.προσεξτε το fade out οταν αλλαζετε σταθμο..!επισης επιλογη ποιοτητας αναλογα τον τροπο συνδεσης, και φυσικα δυνατοτητα να βαλετε δικους σας σταθμους Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδια ξερετε κανενα καλο προγραμμα για κλειδωμα της συσκευης με κωδικο για να μενει μακρια απο τα αδιακριτα βλεματα(Ν73) ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδια ξερετε κανενα καλο προγραμμα για κλειδωμα της συσκευης με κωδικο για να μενει μακρια απο τα αδιακριτα βλεματα(Ν73) ευχαριστω προκαταβολικα. Μπορείς να κανείς το εξής: αν πατήσεις το κουμπάκι που κλείνει το τηλέφωνο ή αλλάζει προφίλ και διαλέξεις κλείδωμα τηλεφώνου (ή κάτι τέτοιο) θα κλειδώσει το τηλέφωνο και ανοίγει μόνο με τον 5ψηφιο αριθμό (προεπιλεγμένος 12345):ninja: Ούτε επιπλέον πρόγραμμα και ιστορίες, ΑΠΛΑ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Eυχαριστω demolition22 μερικες φορες τα απλα ειναι καλυτερα Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 paidia kserei kaneis an yparxei kapio programtaki na syndeoma sto mirc apo to kinhto moy meso wind plus;;;eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 @manolis_33 σου βρηκα 2 στο xxxxxxxxxxxxx αλλα δεν τα εχω δοκιμασει :) http://rapidshare.com/files/84867356/mirc.rar.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 wirelessirc αλλα μεσω wind το σκεφτηκες καλα? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 εγκατεστησα το handy task manager και τωρα κρατωντας πατημενο το πληκτο του μενου με παει σε αυτη την εφαρμογη. ολα οκ, πολυ χρησιμη, αλλα μπορω να την κλεισω αν θελω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Nokia has announced an official beta of Internet Radio, curiously only initially officially compatible with the N95 variants, N82 and N91. It works brilliantly and immediately, with no fiddling with (or searching the 'net for) Shoutcast playlists and comes with a full directory of hundreds of compatible stations. και εχει και ελληνικους σταθμους! και παιζει τελεια σας λεω....:music: μπορείς να μας δώσεις το λινκ που κατέβασες το συγκεκριμένο app vatan?? thanks Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Δεν θα ειναι δωρεαν με το non-stop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 εγκατεστησα το handy task manager και τωρα κρατωντας πατημενο το πληκτο του μενου με παει σε αυτη την εφαρμογη. ολα οκ, πολυ χρησιμη, αλλα μπορω να την κλεισω αν θελω?? νομίζω δεν γίνεται φίλε μου.. και άλλωστε γιατί να την κλείσεις?? Δεν τραβάει και τόσο ram να πείς... ;) Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 μπορείς να μας δώσεις το λινκ που κατέβασες το συγκεκριμένο app vatan?? thanks xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 απ'οτι είδα όμως δεν παίζει ακόμα σε Ν80 :( Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 δοκιμασε το δευτερο αρχειο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Γιατι το αρχειο megapymodulepack δεν μπορω να το κανω εγκατασταση στο κινητο μου? (το εχω κανει sign) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scammm Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Mporei kapoios na mou kanei to irremote ***** signed giati den mporw na kanw register sto symbiansigned.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Mporei kapoios na mou kanei to irremote ***** signed giati den mporw na kanw register sto symbiansigned.com Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Ή εφόσον θεωρείς πως δεν τα καταφέρνεις, στείλε μου το imei της συσκευής σου μέσω pm για να κάνω εγώ τη διαδικασία. Το imei το εμφανίζεις γράφοντας στην οθόνη αναμονής *#06#. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Παιδια θελω τις τελευταιες εκδοσεις των προγραμματων: Best TaskMan (υπαρχει καποιο καλυτερο για αυτη τη δουλεια?) FsCaller Eortes (εορτολογιο) Αν μπορει καποιος να δωσει links αλλιως να πειτε ποιες ειναι οι τελευταιες εκδοσεις για να τα ψαξω... Επισης θελω να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για προβολη φωτογραφιων Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 paidia mporei kapios na mou kanei ena fakelo gia signed gia to imei 356983012739386? efxaristo polu prokatabolika!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts