Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια !!!! ποιος μπορει να μου στειλει signed με pm τα: Nokmote & rotateme για n95 ????:help::help::help::bow: ειναι αναγκη ....ευχαριστώ.....

ROM: Omega v22.5 ELL

Radio: 2.15.50.14

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις Vodafone σύνδεση και κατ’ επέκταση Vodafone κάρτα Sim;

Αν ναι, γι’ αυτό δεν μπορείς να συνδεθείς. Περιορίζουν τη σύνδεση τα πιστοποιητικά που περιέχονται στη κάρτα sim.

vodafone together εχω! δεν υπαρχει καποιος τροπος για να το κανω να συνδεθει???με τις sim τον αλλον εταιριων δουλευει???

με αυτη την εφαρμογη EQO Mobile Goes Symbian, Free IM Application που μας εδωσε ο nervous τρεις σελιδες πισω μπορω να μιλαω και να στελνω μυνηματα δωρεαν οταν την χρησημοποιω με wifi?????????? ευχαριστω!!!!!!!!!!!

vodafone together εχω! δεν υπαρχει καποιος τροπος για να το κανω να συνδεθει???με τις sim τον αλλον εταιριων δουλευει???

με αυτη την εφαρμογη EQO Mobile Goes Symbian, Free IM Application που μας εδωσε ο nervous τρεις σελιδες πισω μπορω να μιλαω και να στελνω μυνηματα δωρεαν οταν την χρησημοποιω με wifi?????????? ευχαριστω!!!!!!!!!!!

Με Sim άλλων εταιριών δουλεύει... εγώ με Cosmote δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, είναι δωρεάν με χρήση WiFi.

Γεια σας παιδια !!!! ποιος μπορει να μου στειλει signed με pm τα: Nokmote & rotateme για n95 ???? ειναι αναγκη ....ευχαριστώ.....

Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.

Ή εφόσον θεωρείς πως δεν τα καταφέρνεις, στείλε μου το imei της συσκευής σου μέσω pm για να κάνω εγώ τη διαδικασία. Το imei το εμφανίζεις γράφοντας στην οθόνη αναμονής *#06#.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δοκιμαστε την εφαρμογη internet radio της ΝΟΚΙΑ

εγω την κατεβασα απο το xxxxxxxxxxxxx

τελειαααα!

για πες μας τι κανει?ακους ραδιο απο το ιντερνετ? streaming μπορεισ να κανεισ?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

για πες μας τι κανει?ακους ραδιο απο το ιντερνετ? streaming μπορεισ να κανεισ?

Nokia has announced an official beta of Internet Radio, curiously only initially officially compatible with the N95 variants, N82 and N91. It works brilliantly and immediately, with no fiddling with (or searching the 'net for) Shoutcast playlists and comes with a full directory of hundreds of compatible stations.

και εχει και ελληνικους σταθμους!

και παιζει τελεια σας λεω....:music:

ναι ειναι αψογη, απλη και προσεγμενη.προσεξτε το fade out οταν αλλαζετε σταθμο..!επισης επιλογη ποιοτητας αναλογα τον τροπο συνδεσης, και φυσικα δυνατοτητα να βαλετε δικους σας σταθμους
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Παιδια ξερετε κανενα καλο προγραμμα για κλειδωμα της συσκευης με κωδικο για να μενει μακρια απο τα αδιακριτα βλεματα(Ν73) ευχαριστω προκαταβολικα.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια ξερετε κανενα καλο προγραμμα για κλειδωμα της συσκευης με κωδικο για να μενει μακρια απο τα αδιακριτα βλεματα(Ν73) ευχαριστω προκαταβολικα.

Μπορείς να κανείς το εξής: αν πατήσεις το κουμπάκι που κλείνει το τηλέφωνο ή αλλάζει προφίλ και διαλέξεις κλείδωμα τηλεφώνου (ή κάτι τέτοιο) θα κλειδώσει το τηλέφωνο και ανοίγει μόνο με τον 5ψηφιο αριθμό (προεπιλεγμένος 12345):ninja:

Ούτε επιπλέον πρόγραμμα και ιστορίες, ΑΠΛΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Eυχαριστω demolition22 μερικες φορες τα απλα ειναι καλυτερα
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

@manolis_33 σου βρηκα 2 στο xxxxxxxxxxxxx αλλα δεν τα εχω δοκιμασει :)

http://rapidshare.com/files/84867356/mirc.rar.html

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εγκατεστησα το handy task manager

και τωρα κρατωντας πατημενο το πληκτο του μενου με παει σε αυτη την εφαρμογη.

ολα οκ, πολυ χρησιμη, αλλα μπορω να την κλεισω αν θελω??

Nokia has announced an official beta of Internet Radio, curiously only initially officially compatible with the N95 variants, N82 and N91. It works brilliantly and immediately, with no fiddling with (or searching the 'net for) Shoutcast playlists and comes with a full directory of hundreds of compatible stations.

και εχει και ελληνικους σταθμους!

και παιζει τελεια σας λεω....:music:

μπορείς να μας δώσεις το λινκ που κατέβασες το συγκεκριμένο app

vatan??

thanks

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

εγκατεστησα το handy task manager

και τωρα κρατωντας πατημενο το πληκτο του μενου με παει σε αυτη την εφαρμογη.

ολα οκ, πολυ χρησιμη, αλλα μπορω να την κλεισω αν θελω??

νομίζω δεν γίνεται φίλε μου.. και άλλωστε γιατί να την κλείσεις??

Δεν τραβάει και τόσο ram να πείς... ;)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Γιατι το αρχειο megapymodulepack δεν μπορω να το κανω εγκατασταση στο κινητο μου? (το εχω κανει sign) :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Mporei kapoios na mou kanei to irremote ***** signed giati den mporw na kanw register sto symbiansigned.com

Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.

Ή εφόσον θεωρείς πως δεν τα καταφέρνεις, στείλε μου το imei της συσκευής σου μέσω pm για να κάνω εγώ τη διαδικασία. Το imei το εμφανίζεις γράφοντας στην οθόνη αναμονής *#06#.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδια θελω τις τελευταιες εκδοσεις των προγραμματων:

Best TaskMan (υπαρχει καποιο καλυτερο για αυτη τη δουλεια?)

FsCaller

Eortes (εορτολογιο)

Αν μπορει καποιος να δωσει links αλλιως να πειτε ποιες ειναι οι τελευταιες εκδοσεις για να τα ψαξω... Επισης θελω να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για προβολη φωτογραφιων

s21 ultra 256