gianpithio Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Μαλλον ειναι αρκετα δυσκολο να διαβασεις 10 σειρες ! Πραγματικα αξιζει να αφιερωσεις 10' για να παρεις πιστοποιητικο, γνωμη μου ειναι να διαβασεις αυτα που εχουμε γραψει. Για οτι αλλο θελεις και εχει σχεση με το πως μπορεις να κανεις sign μια εφαρμογη ρωτησε το στο επισημο θεμα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Για οτι αλλο θελεις και εχει σχεση με το πως μπορεις να κανεις sign μια εφαρμογη ρωτησε το στο επισημο θεμα :) ok... σε ευχαριστώ... Αλλά πριν από όλα πρέπει να κάτσω να διαβάσω τι είναι αυτά τα sign κλπ...κλπ...και τι σχέση έχουν με το ίντερνετ και αν πρέπει να κάνει connect το κινητό με το ίντερνετ για να πάρει sign ... ωχ! τι λέω; αναβολικά πήρα;;;... :blink::blink::wacko: Τέλος πάντων, αν έχω καμιά ερώτηση θα την περάσω στο επίσημο θέμα ... :) Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Πραγματικα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και ο οδηγος παρα πολυ κατανοητος. Τα λεμε απο εκει.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 παιδια, καποιος player που να παιζει divx? οκ, found it , coreplayer! sorry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 ok... σε ευχαριστώ... Αλλά πριν από όλα πρέπει να κάτσω να διαβάσω τι είναι αυτά τα sign κλπ...κλπ...και τι σχέση έχουν με το ίντερνετ και αν πρέπει να κάνει connect το κινητό με το ίντερνετ για να πάρει sign ... ωχ! τι λέω; αναβολικά πήρα;;;... :blink::blink::wacko: Τέλος πάντων, αν έχω καμιά ερώτηση θα την περάσω στο επίσημο θέμα ... :) είναι τόσο απλό που μου κάνει εντύπωση που δυσκολεύεσαι, ειδικά με τόσο αναλυτικό οδηγό και παράδειγμα. :shock: :hypno: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 είναι τόσο απλό που μου κάνει εντύπωση που δυσκολεύεσαι, ειδικά με τόσο αναλυτικό οδηγό και παράδειγμα. :shock: :hypno: Τελικά θα το κάνω με το Κινέζικο site... Μου φαίνεται ποιο εύκολο... :rolleyes: Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μεταξυ Core Player και Divx Player , ποιον προτιματε και γιατι??? Kαι κατι αλλο επειδη τοσο καιρο βρισκω τις καταλληλες ρυθμισεις για την μετατροπη ενος βιντεο και ολο τις ξεχναω , εσεις εχετε βρει καποιες στανταρντ για καλη αναπαραγωγη βιντεο? sorry για τις απανωτες ερωτησεις αλλα το θεμα βιντεο με τυρανναει πολλα χρονια γιατι απο συσκευη σε συσκευη αλλαζουν οι ρυθμισεις..... και μετα χανεις τον μπουσουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Τελικά θα το κάνω με το Κινέζικο site... Μου φαίνεται ποιο εύκολο... :rolleyes: και γω με αυτον τον τροπο υπογραφω τις εφαρμογες μου.μου φανηκε πολυ πιο απλος απο τους αλλους τροπους:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Mε ότι βολεύεται ο καθένας, εγώ εξακολουθώ να θεωρώ το τρόπο του myphone πολύ εύκολο κ πρακτικό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή που κρατάει το fash του κινιτού ανοιχτό ώστε να γίνεται φακός? με λευκό χρώμα όμως γιατί μια εφαρμογή παλιότερη το έκανε κόκκινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Kαι κατι αλλο επειδη τοσο καιρο βρισκω τις καταλληλες ρυθμισεις για την μετατροπη ενος βιντεο και ολο τις ξεχναω , εσεις εχετε βρει καποιες στανταρντ για καλη αναπαραγωγη βιντεο? Η ανάλυση να είναι 320x240 τα frames/second 25 και το bitrate το βάζω συνήθως στα 480. να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή που κρατάει το fash του κινιτού ανοιχτό ώστε να γίνεται φακός? με λευκό χρώμα όμως γιατί μια εφαρμογή παλιότερη το έκανε κόκκινο... Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Η ανάλυση να είναι 320x240 τα frames/second 25 και το bitrate το βάζω συνήθως στα 480. Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει. Να'σαι καλα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα antivirus για n73?thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Υπάρχει, αλλά πρακτικά δεν το χρειάζεσαι διότι δεν υπάρχει ιός για S60 3rd Edition. Τσάμπα θα επιβαρύνεις το κινητό σου. Αν παρόλα αυτά επιμένεις, δες το f-secure antivirus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ το πρόγραμμα profile scheduler. Το κατέβασα από το symbian-freak.com και μου γράφει πρόβλημα πιστοποιητικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 To προγραμμα που κατεβασες ειναι μια χαρα! Διαβασε το παρακατω για να βρεις που ειναι το προβλημα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253298#post2253298 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Μηπως καποιος φιλος γνωριζει αν υπαρχει καποιο προγραμμα τυπου Spb GPRS Monitor, να μετραει κ να υπολογιζει δηλαδη τα kb του gprs ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Μπορείς και μέσω του Μητρώου. Θα πας στο εικονίδιο Πακέτα δεδομένων. Αλλιώς και πάλι από το Μητρώο πας στη δεξιά καρτέλα και βρίσκεις μεμονωμένες τις συνδέσεις όπου μπορείς να δεις τον όγκο κάθε μίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Μπορείς και μέσω του Μητρώου. Θα πας στο εικονίδιο Πακέτα δεδομένων. Αλλιώς και πάλι από το Μητρώο πας στη δεξιά καρτέλα και βρίσκεις μεμονωμένες τις συνδέσεις όπου μπορείς να δεις τον όγκο κάθε μίας. Ναι το γνωρίζω, απλά έλεγα μήπως υπάρχει καθεαυτού εφαρμογή, any way ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempora Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Yπάρχει πρόβλημα με το Mobilex. Το scroll είναι πολύ απότομο και έτσι δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρα τα λήμματα. Τι μπορεί να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 @Tempora καταρχην καλως ηρθες... :) Εγκατεστησε στην συσκευη σου το MobiLex_v3_0_3 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempora Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Σε εχυαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Για να κανω backup/restore των επαφων μου χρησιμοποιω εδω και χρονια το πολυ καλο και δοκιμασμενο contacts transfer που κανει export to file *.csv Τι γινεται στην περιπτωση που αυτες τις επαφες θελησω να τις περασω σε windows mobile ppc?μου κανει το προγραμμα αυτο η πρεπει να παω σε αλλο προγραμμα η αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts