demolition22 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια: Έχω περασει το Mobiola Headset for S60 3rd Edition v.1.0, αλλά δεν συνδέεται με τίποτα!! Ούτε με ΒΤ ουτε με USB... Εχω περασει την εφαρμογή στο κινητό, άλλα τίποτα.. Έχει κάνεις ιδέα τι μπορώ να κάνω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 γεια σας παιδια,εχω το Ν 73ΜΕ και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει τα themes κοινουμενα.καπου εχω δει οτι εβγαλαν κοινουμενα. ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Δεν είναι θέμα εφαρμογής, αλλά του ίδιου του θέματος, δηλαδή κατά πόσο έχουν ενσωματωθεί σε αυτό κινούμενα γραφικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια: Έχω περασει το Mobiola Headset for S60 3rd Edition v.1.0, αλλά δεν συνδέεται με τίποτα!! Ούτε με ΒΤ ουτε με USB... Εχω περασει την εφαρμογή στο κινητό, άλλα τίποτα.. Έχει κάνεις ιδέα τι μπορώ να κάνω??? εγω με usb δεν καταφερα να συνδεθω.μονο με BT. περασα πρωτα την εφαρμογη στο κινητο(νοκια 3250) και επειτα εκανα την εγκατασταση στον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis_ Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 παιδιά γιατί κάποιες εφαρμογές python δεν ανοίγουν καν ενώ οι υπόλοιπες λειτουργούν κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Magic Level - New accelerometer based level tool http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/images/accelerometer/magic_level00.jpg Download Περισσότερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 παιδιά γιατί κάποιες εφαρμογές python δεν ανοίγουν καν ενώ οι υπόλοιπες λειτουργούν κανονικα? Σε ποια εφαρμογη εχει συμβει αυτο? Σε εμενα αυτο εχει γινει μονο στο pyresizepic. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis_ Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 στο magic level και πιο παλιά σε κάποιες εφαρμογές αλλά δεν θυμάμαι ποιές ακριβώς ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Εχεις το python στο κινητο σου? Eαν ναι ποια version και που το εχεις στην συσκευη η στην καρτα? Μολης εκανα εγκατασταση το magic level και ανοιξε κανονικα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Κατέβασε την τελευταία έκδοση της Python. http://downloads.sourceforge.net/pys60/PythonForS60_1_4_3_3rdEd.SIS?modtime=1209367797&big_mirror=0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis_ Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 στην καρτα εχω την ptthon οπως και τις εφαρμογες.Η έκδοση της python ειναι η τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Για δοκίμασε να τη βάλεις στη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 βγηκε καμια εφαρμογη σαν την turn off που να κλεινει το κινητο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα η μια συγκεκριμενη ωρα που εσυ θα ορισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 βγηκε καμια εφαρμογη σαν την turn off που να κλεινει το κινητο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα η μια συγκεκριμενη ωρα που εσυ θα ορισεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385084#post2385084 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 το παρελειψα καταλαθος!την εβαλα αλλα μου τη βγαζει σε ξενη γλωσσα..πατησα ενα ενα κουμπι ξεχωριστα αλλα δε κανει κατι :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Kαι εγω τωρα δοκιμασα την εφαρμογη.. :O Για να λειτουργησει στο πρεπει να κανεις εγκατασταση και το megaPyModulePack αλλα δεν εχει την επιλογη που ψαχνεις. Εγω χρησιμοποιω το PySystemUtilities που εχει την επιλογη επανεκκινηση με χρονο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2384986#post2384986 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_a_b_i_n_o_s Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλησπέρα. Έχω ένα νοκια Ν95 και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δε με βόλεψε κανένας rss reader (ούτε του ενσωματωμένου ούτε των opera) αν υπάρχει κάποιες άλλες αξιόλογες επιλογές; Δεν θέλω on-line (βλέπε google reader) αλλά εφαρμογή... Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλημέρα,έχω μια απορεία-ερώτηση....υπάρχει κανένα πρόγραμμα για "κολλημένα pixel" στην οθόνη ,να τα ξεκολλάει ,όπως έχω στο psp μου το pixel fixer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Kαι εγω τωρα δοκιμασα την εφαρμογη.. :O Για να λειτουργησει στο πρεπει να κανεις εγκατασταση και το megaPyModulePack αλλα δεν εχει την επιλογη που ψαχνεις. Εγω χρησιμοποιω το PySystemUtilities που εχει την επιλογη επανεκκινηση με χρονο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2384986#post2384986 το PySystemUtilities το χω εδω και καιρο,απο τοτε που το ανεβασε το παιδι απ το φορουμ για την ακριβεια..!ηθελα για να κλεινει!για επανεκκίνησης εχω 2 προγραμματα :) δλδ χλομω να δουλεψει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Ultimate Voice Recorder v4.01 S60v3 SymbianOS9.1 θα την βρεις στα γνωστα shops;) μολις το ειδα! ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Eαν θελεις δοκιμασε και το totalrecall :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Eαν θελεις δοκιμασε και το totalrecall :) θα το κοιταξω! Βασικα παλια ειχα ενα προγραμμα με ενα μικροφωνο για λογοτυπο. Ηταν πολυ οραιο και δεν μπορω να το βρω. Νομιζω ηταν της psiloc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 θα το κοιταξω! Βασικα παλια ειχα ενα προγραμμα με ενα μικροφωνο για λογοτυπο. Ηταν πολυ οραιο και δεν μπορω να το βρω. Νομιζω ηταν της psiloc.. Extended Recorder by Psiloc;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Extended Recorder by Psiloc;) πραγματικα αυτο ειναι! κορυφαιο ειναι! Itchrist86 και gianpithio ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλησπέρα. Έχω ένα νοκια Ν95 και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δε με βόλεψε κανένας rss reader (ούτε του ενσωματωμένου ούτε των opera) αν υπάρχει κάποιες άλλες αξιόλογες επιλογές; Δεν θέλω on-line (βλέπε google reader) αλλά εφαρμογή... Ευχαριστώ προκαταβολικά... δοκιμασε της resco, resco news νομιζω λεγεται. κοιταξε το, αλλα δε θυμαμαι αν εχει καλη σχεση με τα Ελληνικα σαν κωδικοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts